- 18 Temmuz 2009
- 81.663
- 238.487
- 5.093
Sg.yokluğu nasıl da GSC'ye huzur ve sükunet getirdi. huzur doluyuz huzur. hele bir de askere gitsin. görün o zaman buralar nasıl da şenlenecek.
ha bir de insanlık yapıp mutluluklar diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sg.yokluğu nasıl da GSC'ye huzur ve sükunet getirdi. huzur doluyuz huzur. hele bir de askere gitsin. görün o zaman buralar nasıl da şenlenecek.
Sen de bir kac gündür pek yoktun!?!?!yokluğu nasıl da GSC'ye huzur ve sükunet getirdi. huzur doluyuz huzur. hele bir de askere gitsin. görün o zaman buralar nasıl da şenlenecek.
Yav sen onu bunu geçte adama künefe yolladın mı onu söyleyokluğu nasıl da GSC'ye huzur ve sükunet getirdi. huzur doluyuz huzur. hele bir de askere gitsin. görün o zaman buralar nasıl da şenlenecek.
yokluğu nasıl da GSC'ye huzur ve sükunet getirdi. huzur doluyuz huzur. hele bir de askere gitsin. görün o zaman buralar nasıl da şenlenecek.
@Keramettin TANRIVERDİ Hocam nişanlandınız veya evlendiniz mi?
haHayir demesini umuyorum
Haberimizin olmamasina ayri
Davet edilmemeye ayri
Bir baskasina kaptirmaya ayri uzuulurum
Doruk'u suudi ajanlar kaçırmış diyorlar kulislerde ne diyorsun bu hususadorukla evli degil miydi bu adam yaw
Wpden sordum merakla bekliyorum
Haber dogru parcalamislar ve bir parcasini da bana kargoladilarDoruk'u suudi ajanlar kaçırmış diyorlar kulislerde ne diyorsun bu hususa

ewt maalesef dogruDoruk'u suudi ajanlar kaçırmış diyorlar kulislerde ne diyorsun bu hususa
Demir parcalamislar, en önemli ve saglam parcasi bana geldi dedi?ewt maalesef dogru
keramettinle olan iliskisinden dolayi doruku suudi ajanlar kacirmis ve hurma bahcelerinde zorunlu calismaga gondermisler
Bu bir soru cumlesi degil.Demir parcalamislar, en önemli ve saglam parcasi bana geldi dedi?
3 yumurta mı var normalden farklı olarakHaber dogru parcalamislar ve bir parcasini da bana kargoladilar
Gordugum sey karsisinda sasirdim acikcasi
bilmem o belki baskasidir suudiler bu ara bu islere merakliDemir parcalamislar, en önemli ve saglam parcasi bana geldi dedi?
Kafam karistigi icin adama soru sordum.Bu bir soru cumlesi degil.
Sonuna soru isareti koymaniza gerek yok.