keramettin tanrıverdi

Büyük manipülasyoncu ya hiç şüphem yok. Hatta Antu'nun ajanı olarak dahi içimize sokulmuş olabilir. Sevim sevimli vs... derken bir süre bizi kafaladı lakin sonra takke düştü kel göründü. Şimdi de bunları örtbas etmek adına kerhane tatlısından bahsedip gündemi değiştirmeye çalışıyor.

Velhasıl kelam çok tehlikeli adam.
bir de sanırım kendisi dış mihraklar tarafından gönderildi. konuyu sürekli alkol, kerhane vs. gibi günah konularına çekip insanları cezbetmeye çalışıyor.

mk'dan sonra @Uğur Güzel bile karı kız muhabbeti yapmaya başladı.

bir de sanırım kendisi dış mihraklar tarafından gönderildi. konuyu sürekli alkol, kerhane vs. gibi günah konularına çekip insanları cezbetmeye çalışıyor.

Kadınlara düşkün olduğuna bende katılıyorum... Güzel kadınlar konusuna attığım fotolarda, en çok likeları kaya benden alıyordum..

Keşke sıfırlanmasaydı da ispat edebilseydim..

Alkolü ve fuhuşu özendirdiği su götürmez bir gerçek.. M.Kaya beyin sözlüğünde kerane tatlısı var ama gusül yok..

Abi kendisine güzel bir aziz yıldırım fotosu hazırlasan iyi olur, seçim galibiyetinin ardından avatarını süslerdik :)
Yapmıştım zaten hatta Keramettin Bey'e de gönderdim lakin henüz uygulamaya konulmadı.

EDQ1mz.jpg

Ve bunu özellikle Ramazan ayında sıklaştırması, ümmet dostu olmadığı gerçeğini yüzümüze vuruyor. @Sarper Yıldırım ne kadar da haklıymış, yeni yeni anlıyoruz.

spor yapar mısın hiç yaptın mı ya da dönemsel olarak?
Yaptim donemsel olarak.

2 3 ay boyunca duzenli olarak aksamlari 6km fln kosuyordum da
Olumlu yonde etkisini gordum o zamanlar.
Aradan gecen surede sıkintilar buyudu.

Varolussal depresyonun sancilarinin yaninda kafaya taktigim bir kac problem mahfediyor beni.
Engel de olamiyorum

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanmaya başladığınız anda forumun en güzel avatarı olur net! Neyini beğenmedin allasen? Forumun en güzel avatarını tasarlıyoruz yine de yaranamıyoruz. Bence de yazıklar olsun!

Aziz Yıldırım ve sarı kırmızı renkleri yan yana görmek midenizi bulandırmıyor mu? Samimi soruyorum.

Geri
Üst Alt