Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize ne bu şahıstan yahu.

Fener’in ipiyle kuyuya indi. Kuyuda da bıraktılar bunu..

Benfica’da kalırsa da formayı kaptırır, Fener’e giderse de ya Mert Hakan gibi sahiplensizler diye kulübe bekçiliği yapar, ya da Cengiz gibi milyonları tatlı tatlı yer.

Beşiktaş’a gitme ihtimali yüksek bence o zaman da büyük ikinci golü atmış olur Fener’e, ayrı eğleniriz. Bunun derdi Türkiye’ye gelmek Fenerbahçe vs umrunda mı sanıyorsunuz, aynı parayı Beşiktaş versin anında gider

ya bu kadar güldürmeyin daha trasnfer yapmamız lazım başımıza iş gelecek

mal lan bu.

oğlum sempiyinz lig oynayacaksın lan hemde gitme ihtimali olan rakibini eledin sen. senin ben vizyonuna tüküreyim adi herif.

harbi gerizekali bu öyle böyle degil.

Kerem Aktürkoğlu ısrarla Türkiye'ye dönmek istiyor. Türk milli futbolcu, bavulunu topladı ve Fenerbahçe'ye imza atmak için Benfica'dan izin istiyor." (Record)

Baris cikmadida ne oldu? Bu iki elemanda kafa diye birsey yok, antremana cikmayince ne oluyor yani? Kolaylik mi sagliyorlar? Öyle olsa biz nefen Osimhene dünyalari ödedik? Moda oldu bu antremana cikmiyorum.ayaklari.

mal lan bu.

oğlum sempiyinz lig oynayacaksın lan hemde gitme ihtimali olan rakibini eledin sen. senin ben vizyonuna tüküreyim adi herif.

harbi gerizekali bu öyle böyle degil.
Karisi bunu darliyormus burada Turk yemekleri yok diye. Mal dogmus mal gidecek iste bu kafasiz oldugu belli.

Kerem salak mısın sen olm? Ne yapmaya çalışıyorsun? Ölüm tehditleri falan mı alıyorsun? Nereden çıktı bu fener sevdası?

İstediğini yapsın turkiyeye benzemez orası, sağlam cezayı yiyince oturur kıçının ustune

Benfica ve Galatasaray olarak bu konuda dünya aleme güç gösterisinde bulunmamız gerekiyor. Onlar Kerem için biz de BAY denen gereksiz için.

"Racon değil adam kesiyorum" diyerek iki kulüpte bu akılsız topçuları süresiz kadro dışı bırakmalı. Kimse kulüplerden büyük değildir. Hele hele kıçı kırık iki futbolcu asla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt