Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birader sende hic akıl yok mu
Takımın en iyi.oyuncularindan birisin
Avrupada oynuyorsun clde maclara çıkacan ne meraklisin kaosun göbeğine gelmeye
Bak orkunda yapti aynini daha ilk ciddi maçta tribunlere çağrılıp sovulenler kervanına katıldı

sallamasyon şeyler sözleşmesi olan oyuncu nasıl antrenmana çıkmayacak 1-2 gün hastayım fln diye rapor alır verir sonra adamı oyarlar o sözleşmeler sadece futbolcuları korumak için yapılmıyor Benfica Galatasaray gibi duymadım görmedim yapmaz cezai müeyyideleri uygular.

Yanlis kari erkegin hayatini söndürür, ins gider fenere tam kaos cikaracak tip, cok eglenicez cok 😬

rezil herif türk olarak utaniyorum lan senden allahtan kurtulmusuz bu maldan, konusundan atildigim icin kendimle gurur duyuyorum

Yani düsündükce ne kadar mal olduguna kanaat getirip küfrediyorum. Kardesim sen CL de oynacaksin. Takimin da senden mutlu. Ne isin var bu kaosun icinde. Nasil gelirsin küfürler ettigin takima. Ya futbol hani tutkundu. Interviewlerde söylüyordun. Cahil ve gözü ac adamlar muhatap olmayacaksin. Ne dedigi Ne yaptigina da güvenmeyeceksin. Kafayi yemis bunlar.
Paranin kolesi olmus bunun baska aciklamasi yok. Fener'e imza atarsa 5+1 milyon euro senelik garanti para bekliyor onu.

Benfica'da suan net 1.5 milyon euro kazaniyor. Hem ulkesine geri donecek, ailesi hep yaninda olacak, hemde karisi mutlu olacak. Ayni zamanda cok zengin olacak.

Paranin kolesi olmus bunun baska aciklamasi yok. Fener'e imza atarsa 5+1 milyon euro senelik garanti para bekliyor onu.

Benfica'da suan net 1.5 milyon euro kazaniyor. Hem ulkesine gelecek, ailesi hep yaninda olacak, hemde karisi mutlu olacak. Ayni zamanda cok zengin olacak.
Karısı çok sorun çıkarıyor ve gitmesi için baskı yapıyor diye okumuştum. Oraya uyum sağlayamadılarsa dönmek istemelerine çok şaşırmamak lazım.

Karısı çok sorun çıkarıyor ve gitmesi için baskı yapıyor diye okumuştum. Oraya uyum sağlayamadılarsa dönmek istemelerine çok şaşırmamak lazım.
Iyide daha 3 ay oldu onunla evlenmesi. Yani Kerem zaten oraya gittinde yalniz gitmisti, evli de degildi. O zaman evlenme ne diye evleniyorsun Portekiz'de yapamayacaksa yeni esin?

Neyse kendi bilir umrunda degil de benim bakis acim boyle.

Benfica'da suan net 1.5 milyon euro kazaniyor. Hem ulkesine geri donecek, ailesi hep yaninda olacak, hemde karisi mutlu olacak. Ayni zamanda cok zengin olacak.
Bu gerizekalının en büyük hatası son gün ben Benfica ya gideceğim deyip bizden ayrılmasıydı… bundan sonra herşey üst üste geldi… şu anda yapması gereken de Benfica dan ayrılıp başka bir ülkeye gitmek. Fener mener değil… İtalya İspanya vs bir takımla anlaşıp o tarafa gitmesi en mantıklısı olur… mesela gitsin Hakan ile görüşsün kendisini İtalya’ya atsın…

sonraki transfer karından alacağımız paydan vazgeçme karşılığında benficayla anlaşalım sene sonuna kadar kadro dısı bıraksınlar :D

Lan size bu akılları kim veriyor?antrenmana çıkmamak ne demek? Kesin fb yöneticileri veriyor bu aklı.

Benfica senin paranı çoktan çıkardi bile şampiyonlar ligine giderek. Üzerine mis gibi fahis fiyat çekti.

Fb mecbur adamların istediği rakamı bayılacak. Seni bir kadro dışı bırakılırlar 6 ay sürünürsün. Türkiye mi sandın orayı. Neyse madem fb mourinhoyu kovduguna göre Kerem'e de bayila bayila istenilen rakamı verecek.

Dallama ya ş.ligine giden takımdan gidemeyen takıma gitmek için triplere giriyor. Bu da yetmiyor ş.ligine giden golu bu atıyor.
Mourinho ile çalışmak istiyor onun için idmana çıkmadığı günün sabahı mourinho kovuluyor.
Ahahah olm gülmekten ortadan ikiye yarılacağım ya alinin ruh ikizi eleman kazandığı savaş yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt