Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bunlar sıfır zeka ile büyüyorlar muhtemelen dünya tarihinin rn cahil topluluğu bizim türk futbolcular çıkabilir.
Orkunla birlikte türk yemeği yok zorlanıyoruz falan dediklerinde bir temiz sövmüştüm.
Abi ilkel misiniz. Dersiniz türkiyede yetişmiş kesilmiş ürünse soğuk zincir ile ihracat var. Yok türk yemeğiyse 200 bin maaş ve kalacak bir daire ile size türkiyenin bütün tatlarını yaşatacak aşçıyı alır gidersin buradan. ispanyada, portekizde gastronomi okuyan ve çalışan yetenekli bir sürü aşçı genç var.

Bu kadar vizyonu sıfır insan türü ile daha önce cidden karşılaşmadım.
Abi 4k maaşa en baba aşçı yı tutar kendine
Beslenmesinede dikkat eder ,gözünü sevim bunlarınki midesizlik ne haramı helalı doların yeşilinin kokusuna oluyor bunlar

Ya bunlar sıfır zeka ile büyüyorlar muhtemelen dünya tarihinin rn cahil topluluğu bizim türk futbolcular çıkabilir.
Orkunla birlikte türk yemeği yok zorlanıyoruz falan dediklerinde bir temiz sövmüştüm.
Abi ilkel misiniz. Dersiniz türkiyede yetişmiş kesilmiş ürünse soğuk zincir ile ihracat var. Yok türk yemeğiyse 200 bin maaş ve kalacak bir daire ile size türkiyenin bütün tatlarını yaşatacak aşçıyı alır gidersin buradan. ispanyada, portekizde gastronomi okuyan ve çalışan yetenekli bir sürü aşçı genç var.

Bu kadar vizyonu sıfır insan türü ile daha önce cidden karşılaşmadım.
Bu dedigini sadece akilli topcular yapabilir.

Ajax 2 hafta once Gladbach'tan Itakura'yu transfer etti, Japon futbolcu, simdi Japonya'dan ozel asci getirmis cunku iyi beslenmek istiyorum ve Japon yemekleri yemek istiyorum diye. Oranin mutfak kulturu tabi cok farkli buraya gore. Bunu dusunuyor mesela.

Bunu elin Japonu dusunebiliyor ama bizim Turk futbolcularin aklina gelmiyor. Parayla her sey mumkun ama once beyin olacak.

Emre dönemimide iyi hatırlarım ama bu kereme fena kuruldum ben ,maçtaki midesizliği ile iyice taktım buna
Bu adamın ismi klüpten çıkarılmalı net
Hadi bu salağı boş ver bizimle bir ilgisi yok artık ama BAY konusunda bu kadar ılımlı ve anlayışlı davranmamız hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.

Anında kadro dışı kalması gerekiyordu. Bu hem diğer topçulara güzel bir örnek olurdu. Bu aile işinin bokunu çıkardılar. Tamam biz bir aileyiz ama ailelerde her şey her zaman yolunda gitmez. Yolunda gitmeyen bir şey oldu mu ve bir taraf diğer tarafa karşı tavır aldı mı ya da bir yanlış yaptı mı bunun sonuçlarıyla da mutlaka yaşamak zorundadır.

Stadyuma 10 dakika mesafede 30 tane kebapçı var olm ya sadece kebap bak.

Liton's Turkish Grill​

bu adamlar helal kesim et buluyor da toplam aylık 350 bin euro maaş alan iki dingil mi bulamamış.
Birde koca dünya kulübü 2 tane türk oyuncuyu transfer etmiş ki kadrosunda illaki müslüman başka futbolcu vardır o yoksa akademisinde vardır. Total 35 milyon euro bonservis yatırımı yapmış bir kulüp bunu düşünemeyecekler mi yani.
Biri bunlara akıl vermiş aylardır yol yapıyordur işte, hep duygusal hikayeler. Yemek yok, eşim mutsuz, ailem istiyor mecbur kaldım.
Almancıların buraya yerleş dediğinde kurulu düzenimiz var hikayesi gibi bahane sadece

Liton's Turkish Grill​

bu adamlar helal kesim et buluyor da toplam aylık 350 bin euro maaş alan iki dingil mi bulamamış.
Birde koca dünya kulübü 2 tane türk oyuncuyu transfer etmiş ki kadrosunda illaki müslüman başka futbolcu vardır o yoksa akademisinde vardır. Total 35 milyon euro bonservis yatırımı yapmış bir kulüp bunu düşünemeyecekler mi yani.
Biri bunlara akıl vermiş aylardır yol yapıyordur işte, hep duygusal hikayeler. Yemek yok, eşim mutsuz, ailem istiyor mecbur kaldım.
Almancıların buraya yerleş dediğinde kurulu düzenimiz var hikayesi gibi bahane sadece
Helal et mevzusu karikatür artık. Teklif edilen para ve aile baskısı yüzünden gözü döndü tamamen.

gene ortak payda fenerli olmalari, bir tane duzgun adam yok fenerin dokundugu.

Liton's Turkish Grill​

5 milyon euro net para başka bir sebep yok.

bir insan helal et yuzunden ulkeden gitmek ister mi? bunlar prpfesyonel degil. 6 milyon euro ile rahat turkiyede yasarim diyorum akli sira. bilmiyor ki asil sikinti fenere gidince baslayacagini.

Karadenizli - para ilişkisini tecrübe etmiş olduk.
O konuda ben bölge, memleket ayıramam ya. Cehalet çok kötü.

Düşünsene takımın ŞL’de oynuyor, en az 3 tane tam vitrine çıkmalık maçın var, sen çölde top oynamayı hayal edip daha fazla kazanayım diye bu kadar insanın sevgisine, inancına ihanet edip takımını satıyorsun. Belki kendini göstersen o hayalini kurduğun takımlarda oynayacaksın. Akıl almaz bir aptallık.

Kerem’inki daha da büyük aptallık.

Helal et mevzusu karikatür artık. Teklif edilen para ve aile baskısı yüzünden gözü döndü tamamen.
Aylık 3-5 bin euro harcama yaparak kendi helal kasabını yanında bile gezdirebilir. Hemen tuttukları koyunu yatırıp tekbirlerle keserler taze taze yerler :D

yaşananlar hep yabancı sinirindan kaynaklaniyor. arada sivrilen yetenekleri Avrupalı tanımlar üç beş kurus a topluyor, tutmazsa zaten gene bu enayilere geri kakalarim diye.
Menejerler de bu döngüde iyi iş yapıyor. Lakin kariyer hayalleri adı altında yöneticiler oyuncuların önlerini açıyor, ama havuz da balik kalmayınca Avrupa’dan kallavi sözleşmelerle geri alıyorlar.

Tam bir aklı tutulması.
Bizde birbirimizi yiyelim o hain bu serefsiz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt