- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bu da moda oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ve barış alper ne kadar aptallar. 10 gün içinde bütün sempatilerini bitirdiler taraftarın gözünde. Böyle kariyer planlaması olamaz.
Ailesi Turkiye'ye geleceksin diyor.derdi paraysa neoma gitsin balper yerine.
Mourinho'yu kovdurdu onun 13 milyon tazminatını da eklemek lazım.kerem : 25 milyon
cl play off: 30-35 milyon
toplam bonservis: 60 milyon
Türk marketi ne ya. Helal kesim et dünyanın her yerinde standart prosedür olarak var.Lizbon'da Turk marketi yokmus demek bilmiyorum ki.
Futbol evreninde en nefret ettiğim şeylerden biri de bu.Fifa ve UEFA rüşvet yemeye biraz ara versede bu tarz futbolculara bir ceza uygulasa
Lizbonda deniz ürünü tüketmek yerine ,kuru fasulye arıyorsa dicek bişi yokLizbon'da Turk marketi yokmus demek bilmiyorum ki.
Dinlerinide bilmiyorlarkiTürk marketi ne ya. Helal kesim et dünyanın her yerinde standart prosedür olarak var.
Portekizde tek türk bunlar mı.
Sanki bana inşaat işçisi 1,5 milyon euro maaş alıyor Tüekiyeden 20 tır çeker kendi süper marketini kurarsın ya
Kerem sosyal medyaya burada helal kesim ütün yok, türk ürünü yok desin 1 saat sonra istanbuldan tır çıkarırılar yola.
Dertleri et ise 400 kg et çıkacak bir tane büyük baş 500 bin tlye alırsın orada, 2 sene her öğün et yerler. Hollandadı, almanyası kıçının dibinde. Yetmezse yaşadığı ülke dahil az aşağısında koca endülüs var.
Boş uydurmasyon işler bence bu muhabbet.
Ha değilse öyle vizyonsuz insanları dünyanın her yerinde dışlamak gerekiyor.
Ya bunlar sıfır zeka ile büyüyorlar muhtemelen dünya tarihinin rn cahil topluluğu bizim türk futbolcular çıkabilir.Dinlerinide bilmiyorlarki
Kitap ehlinin kestiği et helaldir (domuz momız değilse tabi)
Ha orda helal et arar dinci olur ,sahada maçın içine etmek ister kul hakkını iplemez
DİNCİ dindar değil ,somun kafalılar