Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morinhonun gidip keremin gelmesi iyi olmadı morinyo kalsa bunu oynatmazdı hatta maç sonu eleştirirdi motivasyonu düşerdi neyse pek önemli değil bizim için.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tipleri alıp adam yerine koyup topçu yapıyorsun. Avrupa'ya kadar gönderiyorsun. Sonra yaptıklarına bak yabancılar bunları görmüyor mu ? Türk topçu satışı da yapmayacağız bu ahlaksizlar yüzünden.

Lizbon'da Turk marketi yokmus demek bilmiyorum ki.
Türk marketi ne ya. Helal kesim et dünyanın her yerinde standart prosedür olarak var.
Portekizde tek türk bunlar mı.
Sanki bana inşaat işçisi 1,5 milyon euro maaş alıyor Tüekiyeden 20 tır çeker kendi süper marketini kurarsın ya :asd:
Kerem sosyal medyaya burada helal kesim ütün yok, türk ürünü yok desin 1 saat sonra istanbuldan tır çıkarırılar yola.

Dertleri et ise 400 kg et çıkacak bir tane büyük baş 500 bin tlye alırsın orada, 2 sene her öğün et yerler. Hollandadı, almanyası kıçının dibinde. Yetmezse yaşadığı ülke dahil az aşağısında koca endülüs var.

Boş uydurmasyon işler bence bu muhabbet.
Ha değilse öyle vizyonsuz insanları dünyanın her yerinde dışlamak gerekiyor.

Fifa ve UEFA rüşvet yemeye biraz ara versede bu tarz futbolculara bir ceza uygulasa
Futbol evreninde en nefret ettiğim şeylerden biri de bu.

Neredeyse her konuda hep futbolculardan yana tavır alır bu satılık iki oluşum. Hep kulüpler kaybeder. Biz futbolcularla kontratları boşuna mı 3-4 yıllık yapıyoruz. Normal hayatta sen çık patronuna söyle bakayım ben artık ise gelmeyeceğim diye. Anında kapının önüne koyarlar hiç bir b.k da yapamazsın.

Futbolcular gereğinden fazla koruma altında.

siyasal islamcı kendisi ve karısı avrupada yapamazdı ondan trye dönmek istiyor, karakterine soktuğum

Türk marketi ne ya. Helal kesim et dünyanın her yerinde standart prosedür olarak var.
Portekizde tek türk bunlar mı.
Sanki bana inşaat işçisi 1,5 milyon euro maaş alıyor Tüekiyeden 20 tır çeker kendi süper marketini kurarsın ya :asd:
Kerem sosyal medyaya burada helal kesim ütün yok, türk ürünü yok desin 1 saat sonra istanbuldan tır çıkarırılar yola.

Dertleri et ise 400 kg et çıkacak bir tane büyük baş 500 bin tlye alırsın orada, 2 sene her öğün et yerler. Hollandadı, almanyası kıçının dibinde. Yetmezse yaşadığı ülke dahil az aşağısında koca endülüs var.

Boş uydurmasyon işler bence bu muhabbet.
Ha değilse öyle vizyonsuz insanları dünyanın her yerinde dışlamak gerekiyor.
Dinlerinide bilmiyorlarki 😡
Kitap ehlinin kestiği et helaldir (domuz momız değilse tabi 😂)
Ha orda helal et arar dinci olur ,sahada maçın içine etmek ister kul hakkını iplemez
DİNCİ dindar değil ,somun kafalılar

Keyfe keder idmanlara çıkmama kararı alıp da bunu uygulamak; yaptığı işe, muhatap olduğu insanlara ve kuruma saygısı olmayan birinin yapabileceği, alçakça bir hareket.. Kelimenin tam anlamı ile karaktersizlik, kişilik bozukluğu göstergesi..

Barış denen herifle bunun aynı hareketler içerisinde olması hiç şaşırtmadı.. Her ikisi de 'Al birini vur ötekine' lafının vücut bulmuş halleri.. Üstelik bu herif sözüm ona dini bütün, Müslüman geçinen biri.. Helal et aramayı biliyor, ancak idmana çıkmamanın haram kazanca yol açacağını bilmiyor.. Yersen tabi..

Bu terbiyesizliğin, alçaklığın, şımarıklığın tek bir çözüm yolu var.. Yabancı sınırını serbest bırakırsan, bu kokmuşların bu şekilde kendilerini vazgeçilmez sanmalarını, pervasızca davranmalarını engelleyebilirsin..

Milyonlarca gencin hayalini süslediği yerlere gelmişsiniz ama adam olmadığınız, olamadığınız için beğenmiyorsunuz..

Benfica inada bindirirse zaten satmaz, senin ne haddine yav antrenmana çıkmıyorum demek. Kadro dışı kal da gör ebeninkini. Hayır kendini göster oralarda, çalış, dene yapabiliyorsan git pl yap, la liga yap fırsat ayağına gelmiş. Para için febe gibi bir kulübü istemek kadar malca bir hareket olamaz.

Dinlerinide bilmiyorlarki 😡
Kitap ehlinin kestiği et helaldir (domuz momız değilse tabi 😂)
Ha orda helal et arar dinci olur ,sahada maçın içine etmek ister kul hakkını iplemez
DİNCİ dindar değil ,somun kafalılar
Ya bunlar sıfır zeka ile büyüyorlar muhtemelen dünya tarihinin rn cahil topluluğu bizim türk futbolcular çıkabilir.
Orkunla birlikte türk yemeği yok zorlanıyoruz falan dediklerinde bir temiz sövmüştüm.
Abi ilkel misiniz. Dersiniz türkiyede yetişmiş kesilmiş ürünse soğuk zincir ile ihracat var. Yok türk yemeğiyse 200 bin maaş ve kalacak bir daire ile size türkiyenin bütün tatlarını yaşatacak aşçıyı alır gidersin buradan. ispanyada, portekizde gastronomi okuyan ve çalışan yetenekli bir sürü aşçı genç var.

Bu kadar vizyonu sıfır insan türü ile daha önce cidden karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt