Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası türkiyeye benzemez kendini bir anda kadro dışı bulursun 6 ay kenardan izlersin bu arada öyle gideyim idmana çıkmayayım size bu aklı verenin aklına sokayım.

Kerem salak mısın sen olm? Ne yapmaya çalışıyorsun? Ölüm tehditleri falan mı alıyorsun? Nereden çıktı bu fener PARA sevdası?
böyle bence. 5 yazılan çiziler (açıktan alacaklarıda olacaktı muhtemelen) 7 M alan türk ligi oyuncusu olacaktı muhtemelen.

Benfica daha da Türk oyuncu almaz orkundan sonra bu da mantara bağladı

attığı gol ile hem feneri clden eledi hemde mourinhoyu kovdurdu :asd: :asd:

1756457608445.webp

Benfica ve Galatasaray olarak bu konuda dünya aleme güç gösterisinde bulunmamız gerekiyor. Onlar Kerem için biz de BAY denen gereksiz için.

"Racon değil adam kesiyorum" diyerek iki kulüpte bu akılsız topçuları süresiz kadro dışı bırakmalı. Kimse kulüplerden büyük değildir. Hele hele kıçı kırık iki futbolcu asla.
Emre dönemimide iyi hatırlarım ama bu kereme fena kuruldum ben ,maçtaki midesizliği ile iyice taktım buna
Bu adamın ismi klüpten çıkarılmalı net 😡😡

Bu yerli futbolcular neden bu kadar cahil ve profesyonellikten uzak? Antrenmana cikmamak nedir lan? Hic mi isine, aldigin paraya saygin yok senin?

Karisi bunu darliyormus burada Turk yemekleri yok diye. Mal dogmus mal gidecek iste bu kafasiz oldugu belli.
Bak bunu ben de düşündüm… bu kadınlar insanı rezil de eder vezir de… ben eminim bu karısı yüzünden bu salaklıkları yaşıyor tamamen… eğer gerçek sebep bu ise bunu gidip Galatasaray yöneticileri ile konuşup bir kiralık hamlesi vs yaptırtabilirdi… ama salak tüm Türkiye yi karşısına alıp saçma sapan yollara girmek için elinden geleni yapıyor…

Ben şuna da inanıyorum… Kerem büyük ihtimal ilk olarak bizimkilerle konuştu. Bizimkiler de sane yi aldık Barış yunus var, senin maliyetini karşılayamayız dedi. Gelsen de 11 de oynatamayız dedi… o andan sonra bu da bjk fener kim varsa oralara kaymaya başladı…

Bu çocuk cidden fenerli mi yoksa bizi cezalandırma güdüsü mü taşıyor içerisinde, çünkü ayrıldıktan sonra okan hoca hakkında pek olumlu açıklamalar yapmadı taraftarla da arası malum. Bu hobbit acaba sırf bize inat olsun diye mi bu işi kovalıyor.

Bu çocuk cidden fenerli mi yoksa bizi cezalandırma güdüsü mü taşıyor içerisinde, çünkü ayrıldıktan sonra okan hoca hakkında pek olumlu açıklamalar yapmadı taraftarla da arası malum. Bu hobbit acaba sırf bize inat olsun diye mi bu işi kovalıyor.
Bize bileniyor da içinden geçeceğiz onun

Bu fenerliymis zaten kucuk yaslarda. Ha profesyonel futbolcunun takim tutmasi sacmalik orasi ayri yani Yunus gibi Galatasaray'da yetismedi sonucta ama bugun Galatasarayliyim, yarin Fenerliyim dersen insanlar seni ciddiye almaz ve paranin kolesi oldugunu ispatlamis olursun.

Kerem Aktürkoğlu ısrarla Türkiye'ye dönmek istiyor. Türk milli futbolcu, bavulunu topladı ve Fenerbahçe'ye imza atmak için Benfica'dan izin istiyor." (Record)
Yani düsündükce ne kadar mal olduguna kanaat getirip küfrediyorum. Kardesim sen CL de oynacaksin. Takimin da senden mutlu. Ne isin var bu kaosun icinde. Nasil gelirsin küfürler ettigin takima. Ya futbol hani tutkundu. Interviewlerde söylüyordun. Cahil ve gözü ac adamlar muhatap olmayacaksin. Ne dedigi Ne yaptigina da güvenmeyeceksin. Kafayi yemis bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt