Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

bir gün herkes fbli olacak diye açıklarlar bu fb bayrağı öperken

Kendilerini eleyen adamı 25m'a alıp üstüne Avrupa'ya yazmama kombosu...
Tam yalı çocuğuna göre bir iş :asd:

- Eğer haber doğruysa -

Bakın hala yanlış taraftan bakıyorsunuz olaya.

Konu bize yakışır / yakışmaz, Türk futbolunun Avrupa'da temsili, ya da onlar bize yapardı / yapmazdı değil.

Gs'ın "para kazanabileceği" ticari bir durum var ortada.

Konu Fb bile değil yani. Fb hakediyor / hak etmiyor konusu da değil.

Kerem'i Villareal de alıyor olsa aynısını yaparsın.

'Madem Kerem'i Avrupa'da oynatmak istiyorsun, çık bakalım bana payımı' dersin.

Bunun adı stratejidir. Karşıda köşeye sıkışmış bir takım var. Kısıtlı bir süre var, sözleşmede bir madde var ve tüm bunların birleşiminden para kazanma ihtimalin var.

Şu 'bize yakışmaz' 'ne halleri varsa görsünler' arabeskini bırakın yahu çok rica edeceğim.

Fb ve Kerem hak ediyorlar, resmi olarak hakkımız neyse son güne kadar düşünelim, son gün veririz cevabı. Tabii söylenti doğru ise.

Olay doğruysa varya...
Biz sportmenlik yapıp onayı erken versek bile facia bir şey fbnin yaptığı.
Çok merak ediyorum gerçek mi diye 😂

Bu nedenle hala Şikecilerde bi açıklama filan yok. Ben olsam tamam onaylarım ama Oğuz aydını verin bize derim zaten pek kullandığınız yok derim.

Geri alım maddesi konusunda, yok milli futbolcu ıvır zıvır savunmalara son verelim isterseniz. Forvet siz kaldigimiz zamanlarda, fener siyasileri araya sokup, vedati nasıl aldıklarını unuttunuzmu? Bu hainlere gereken neyse yapilmali. Kimse de acitasyon yapmasın. Lig için alıp tepe tepe oynatsinlar. Avrupa içinse bize gerekli ödemeyi yapıp, icazet alsınlar.

Kardeşim sana kol gibi geçirmeli açıklama videosu yapacaklar mı? Yapacaklar. Boşver diger 120 yıllık geçmişi sadece bunun için bile bekliceksin babacığım yoksa ver ordan Oğuzu işine gelirse diceksin

Geri
Üst Alt