Kerem Aktürkoğlu, 3. Kaptanlığa Getirildi

İlk sezonunda kaptanlık verilen fazla oyuncu olmuyor genelde. Bir Ujfalusi vardı bizde en son sanırım.

Seneye Abdül'ü ekleyebilirler Gomis ayrılınca. Ama eğer kalırsa Nelsson daha çok yakışır bence.
nelsson önümüzdeki sezon bizle olmaz büyük ihtimal. kalsaydı dediğin gibi nelsson'da güzel olurdu.

Biz hep arkandaydık aslanım. İyi gün Gslileri hariç. Büyük oyuncu olacaksin.
FB_IMG_1671104215952.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seni çok seviyoruz aslanım. Alışagelen Yerli modundan çok farklısın. Aklın başında ve ettiğin kelimelere çok dikkat ediyorsun. Yıldız oyuncu olmak yetenek ve oyun zekası kadar kültür de ister. Sen de fazlasıyla var Kerem Aktürkoğlu
InCollage_20221215_140457836.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mantikli bir hamle

Jankat bile olur da Keremcim sen geç bu işleri

8-10 yıl selcukun kaptanlik yaptigi takimda kerem 3. Kaptan olmus cok mu

Kepaze kararlar devam ediyor

Birincisi üçüncü kaptan yapılmış. İkincisi şu an onun kadar eski Türk yok sanıyorum. Bu açıdan çok normal bir karar.

Kerem; en sevdiğim, sporcu karakteri yüksek futbolcularımızdan biri. SL de sahne alması aslında biraz gecikmiş ve üstelik en büyük kulübe gelmiş olmasına rağmen, azmederek birkaç seviye birden atlamasına, hatta henüz yeterliliği tartışmalı iken, koskoca kulübün tarihinde ender yaşadığı zor sezonlardan birinde başrole soyunmak zorunda kalmasına rağmen o yükün altından alnının akıyla çıkmasına ancak şapka çıkarılır:hat:; her yıl böyle 1-2 genç futbolcu bulan kulübün sırtı yere gelmez, o derece değerli!..

Mevki konusunda arada kalmış bir futbolcu olmasının dezavantajlarını yaşadığı zamanlarda hoşgörü eşiğimi yüksek tutuyorum...Detaya girersem çok uzayacağı ve bilinen şeyleri tekrar etme durumu oluşacağı için burada keseyim konunun o kısmını...

Hülasa; azmin bir ödülü olmalı, diye düşünüyorum. Zamanında yılışıklığı 'Ay ne sempatik çocuk!' diye yutturulmaya çalışılan Arda' nın 1. kaptanlığa getirilmesi aklıma geliyor da, F/P oranı en olumlu, kendisini geliştirmek için varını yoğunu ortaya koyan Kerem' e verilen 3. kaptanlık titrine laf edenleri, konuyu bir kez daha düşünmeye davet ediyorum nacizane (1. ve 2. kaptan yabancı iken, 3. nün yerli olması çok doğal; geçen yıl yokluğunda takımın küme düşeceği 2-3 futbolcudan biri varken de beğendiğim futbolcularımızdan, yeni gelmiş Abdülkerim yakışık almazdı mesela)...

Geri
Üst Alt