Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.152
- 70.316
- 4.918
Zamanında bu kezbanı savunanlardan böyle hesap sorulmalı :
Recep sabah akşam vatanı savunur gibi savunuyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem denen laleyi yedik dayım heaaaaa
hainoğlu skandalından sonra fazla görünmüyor ortalıktaRecep sabah akşam vatanı savunur gibi savunuyordu.
Ney irfan ağabeyimize ayakkabı mı fırlatmış vay adi herifBjk maçında yardımcısı irfan'a ayakkabı fırlattı diye iddia edenler vardı. Ondan sonra bundan kaptanlığı aldı herhalde
Kim söyledi hatırlamıyorum da böyle bir iddia vardı. Rodop da geçen gün kötü olaylar olmuş o maçta ama söylemeyeceğim dedi. Haluk da o zaman devre arasında bi daha bu formayı giyeni ..... diye bir laf söylediğini iddia etmiştiNey irfan ağabeyimize ayakkabı mı fırlatmış vay adi herif
Bu sinsirellayla ilgili fikrimiz her daim belliydi.Gitse atacaz da gitmiyor kene gibi yapisti knk
Zamanında gormusuz bazı seyleriAdamın kariyeri Küçük Emrah gibi zaten. İnceleyen görür. Bu tarz negatiflik çıkarmadığı kulüp olmadığı gibi bununla beslenerek güç alıyor. Başakşehir den alt liglere transferi bile negatiflik. Adamın kendisiyle sürekli bir kavgası var, yapay düşmanlarla savaşmadan duramiyor. Marcao kavgasından sonra attığı golde sevinisini izleyin, sağlıklı bir insan bunu yapmaz. Ta o zamandan gitmesi gerektiğini söylemiştim, kaptan yaptılar. Kohnunden zahasina barışına herkesle kavgalı. Bir tek icardiye mertense macasi yemiyor.
Helal olsun ama keremistler tarafindan zamaninda linç yemişsindir.Zamanında gormusuz bazı seyleri
@Recep Buruk özelden 3-4 kez adres istedi kavga için, tatlı dille çözdüm mevzuyu.Helal olsun ama keremistler tarafindan zamaninda linç yemişsindir.