Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Ney irfan ağabeyimize ayakkabı mı fırlatmış vay adi herif
Kim söyledi hatırlamıyorum da böyle bir iddia vardı. Rodop da geçen gün kötü olaylar olmuş o maçta ama söylemeyeceğim dedi. Haluk da o zaman devre arasında bi daha bu formayı giyeni ..... diye bir laf söylediğini iddia etmişti

"Daha önce de söylediğim gibi, Galatasaray’daki misyonumun farkındayım. Kendimi hayatımın her anında Galatasaray’ın bir parçası olarak hissediyorum, ona göre yaşıyorum. Kulübümü, ona ait olan değerleri, taraftarlarımızı çok seviyorum; Galatasaray için oynamanın ayrıcalığını biliyorum."

Yersen...

oğlum şerefsizliğe bakın yav mesela valencia'dan fenere giden mehmet topal'ın böyle açıklaması yoktur

hiç şaşırtmadı, biz de show bile yaparken çevremdeki herkese bu herif bir gün fb' ye gidecek, tam o karakterde demiştim, yanıltmadı..

Adamın kariyeri Küçük Emrah gibi zaten. İnceleyen görür. Bu tarz negatiflik çıkarmadığı kulüp olmadığı gibi bununla beslenerek güç alıyor. Başakşehir den alt liglere transferi bile negatiflik. Adamın kendisiyle sürekli bir kavgası var, yapay düşmanlarla savaşmadan duramiyor. Marcao kavgasından sonra attığı golde sevinisini izleyin, sağlıklı bir insan bunu yapmaz. Ta o zamandan gitmesi gerektiğini söylemiştim, kaptan yaptılar. Kohnunden zahasina barışına herkesle kavgalı. Bir tek icardiye mertense macasi yemiyor.
Zamanında gormusuz bazı seyleri

Geri
Üst Alt