Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.024
- 33.962
- 2.478
Afiyet olsun kanksim. Sen görmussun hainligi biz göremedik affetKerem denen laleyi yedik dayım heaaaaa![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afiyet olsun kanksim. Sen görmussun hainligi biz göremedik affetKerem denen laleyi yedik dayım heaaaaa![]()
sürekli top kaybı yaptığı bir maçta dalıp ceza almıştım diye hatırlıyorum.Kerem aktürkoğlu başlığında az savaşmadık destekçileriyle. Konudan sürgün bile edildik
Kavgada Marcao haklı deyip uzunca da bir post atmıştım. Yazdığıma yazacağıma pişman etmişlerdi. Hatta Marcao'yu gönderelimlere kadar gelmişlerdi. Nelerle, kimlerle mücadele ettik şu forumda.Kerem aktürkoğlu başlığında az savaşmadık destekçileriyle. Konudan sürgün bile edildik
Vasfi reis için modlardan gecikmiş bir özür bekliyoruz.sürekli top kaybı yaptığı bir maçta dalıp ceza almıştım diye hatırlıyorum.
Oldum olası sevemedim bu çocuğu bi insan dan gıcık kaptım mı hep bir bokluk çıkıyor çarşafçı ile kobanici buluştu sonundaKerem aktürkoğlu başlığında az savaşmadık destekçileriyle. Konudan sürgün bile edildik
Est. dayımAfiyet olsun kanksim. Sen görmussun hainligi biz göremedik affet![]()