Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Kaptanlığı alınmış olabilir, bunu hak etmiş de olabilir. Ancak kaptanlık, liderlik pazubandıyla yapılan bir şey değil. Şerefsizlere kaybettiğimiz maçtan sonraki gibi sorumluluk alan, açıklama yapıp kafayı ilk kaldıran yine kendisi oldu.

Şu olayda Kerem nefretinizi kusacağınıza azıcık yönetimin florya yı huzursuz hale getirmesini, oyunculara baskı uygulamasına tepki gösterin.
Bunu Zaha da yaşıyor şu an. Yarın bir gün İcardi, torreira da yaşayabilir.
Birde Okan ekleyeyim Emrah, zaten gelmeden senelerce nefretim kustum Dursuna.

Senin oyuncularını madem çiğ çiğ yiyorlar, teker teker medyanın önüne atan taraf olacağına çık koru az da olsa. Göstermelik olsun, en azından tarafın belli olur

Takım kaptanı ne olursa olsun formaya takıma küfür etmez, bunu inkar etmediği için doğru kabul ediyoruz o zaman kaptan da olmamalı...

Sanki bana bir şekilde gönderilecekmiş gibi geliyor.

Bu konu hakkında ise gerçekten yine fazla kasıntı. Gitmek istiyorsan veya gideceksen sessiz sedasız takıl kardeşim. Kalma niyetin de varsa değişim göstermelisin. Kulüp içerisinde hala eski teranelerle takılamazsın. Konu daha derin bir yönetim eleştirisine dayanıyorsa işte o zaman gerçekten can sıkıcı bir vaziyet var demektir. O ayrı konu, seçim ister.

Geri
Üst Alt