Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.403
- 1.882
- 1.913
Kim takar Tolga Cigerci’nin ne dedigini? Sinan Gumus klasmani topcu.Gerçek değil bu açıklama sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim takar Tolga Cigerci’nin ne dedigini? Sinan Gumus klasmani topcu.Gerçek değil bu açıklama sanırım
Illaki bu buyuk ders olacak bizimkilere. En azindan kardan pay aliyoruz.Bizim yönetimin de çok büyük iş bilmezliği var zaten yok parasına satmişsin neden 2 sene 3 sene Türkiye'ye satılamaz maddesi koymuyorsun rahatlıkla kabul ettirebilirlerdi Benfica ya bence.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O karar çoktan alınmıştır, Fenerbahçe’nin harıl harıl kaliteli yerli oyuncu araması almaya çalışması boşuna değil.Bu transferin bizi etkileyecek tek noktası tekrar yabancı sınırı ya da ilk 11'de yerli zorunluluğu getirmeye çalışmaları olur. Umarım bunların önünü alabilir yönetim. Genelde iş işten geçene kadar izlemeyi tercih ediyorlar.
Yabancı oyunculardan sürekli ret yediği için yerli oyunculara sardı diyen de var.O karar çoktan alınmıştır, Fenerbahçe’nin harıl harıl kaliteli yerli oyuncu araması almaya çalışması boşuna değil.
Bu herif fenerli olabilir
boş iş yaw istedigi yere gitsin.Bu herif fenerli olabilir
Kerem gittikten sonra ilk 11 lerimizde sızmalar bile kesildi bir ara köstebek arayıp duruyordukboş iş yaw istedigi yere gitsin.
Sana 5M yillik verseler sende gidersin dostum
O paraya burada herkes Fenerli olur zatenboş iş yaw istedigi yere gitsin.
Sana 5M yillik verseler sende gidersin dostum
OlmamO paraya burada herkes Fenerli olur zaten![]()
OlmamO paraya burada herkes Fenerli olur zaten![]()
5 milyona rambo okan olurum ama baska yerde de 2-3 milyon alacak olursam fenerin kapisindan gecmemO paraya burada herkes Fenerli olur zaten![]()
Eğer gelirse elini öptürecekler diye yazılıyor tanıtım videosunda.MHY arkadaş mı olacak bu kadar keraktersiz olduğunu tahmin veremiyorum vermek istemiyorum