Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

beklenecek bi transf

benfica ne kadar leş bi herif olduğunu anladığı için 1 sezon daha tutmak istemio takımda

reddit'te taraftarların yazdıklarından belliydi
Bir reddit köşesi açsana, yabancı taraftarların izlenimlerini taşıyacağımız.

Bir reddit köşesi açsana, yabancı taraftarların izlenimlerini taşıyacağımız.

gud idea

giderse zaten en çok müritlerine laf atacağım gerekirse tek tek zamanında sırf bunun için bana saçma sapan laflar atanların mesajlarını arayacağım

Gitti bile. O iş bitmiş
Benfica yetkilileri, Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadıklarını ve Kerem'i satmayı düşünmediklerini iletti. (HT Spor)
Şöyle bir haber var. Ha bence olmazsa olabilitesi olan Fb- Benfica eşleşmesi yüzünden Benfica bırakmayabilir yada fiyatı yüksek tutar ve bu yüzden olmaz.

Şöyle bir haber var. Ha bence olmazsa olabilitesi olan Fb- Benfica eşleşmesi yüzünden Benfica bırakmayabilir yada fiyatı yüksek tutar ve bu yüzden olmaz.
Orkunu 25e verdi diyorlar ama 8jk rakam açıklamadı galiba
Keremide ucuza satmazlar ki ikiside 25 etmez vermem lakin yerli oyuncu cok cok önemli.bu ligte birsekilde bize teklif yapmaliydik bana gore kira +opsiyon filan gibi suyu bulandırmak bile fayda ederdi
Onlarca transferimizi böyle engelledi şikeciler, ama bizr3 bunu yapacak akılda adam yok

Keske bari Süper Lige satilirsa 5 milyon € gibi ceza ödemesi ekleseydik. Benfica o zaman 25 yerine 30 isterdi

Orkunu 25e verdi diyorlar ama 8jk rakam açıklamadı galiba
Keremide ucuza satmazlar ki ikiside 25 etmez vermem lakin yerli oyuncu cok cok önemli.bu ligte birsekilde bize teklif yapmaliydik bana gore kira +opsiyon filan gibi suyu bulandırmak bile fayda ederdi
Onlarca transferimizi böyle engelledi şikeciler, ama bizr3 bunu yapacak akılda adam yok
KAP'a rakamlar aciklandi.

arkasından ağıt yakılacak kadar futbol zekası yok.

bizim takımda oynarken buna tapan coluk cocuk vardı. hala tapıyorlar mı ?

Baskıyı kaldıramaz, yıldız süperstar havalarında takılır, gol kaçınca arkadaşlarına el kol hareketleri yapıp taraftarın önüne atar, baskıyı kaldıramaz ya hocayla atışır ya taraftarla, sonra bozuk atmalar, küsmeler, eğlenceli olacak

Baskıyı kaldıramaz, yıldız süperstar havalarında takılır, gol kaçınca arkadaşlarına el kol hareketleri yapıp taraftarın önüne atar, baskıyı kaldıramaz ya hocayla atışır ya taraftarla, sonra bozuk atmalar, küsmeler, eğlenceli olacak
Ben Yunusun tepkisini merak ediyorum

Geri
Üst Alt