Kerem' i severim ve bizde geçirdiği süreçteki katkısına minnettarım. Hep derim; geberik takımı ayakta tutan Nelsson-Marcao-Kerem üçlüsünden tek birisi bile sakatlanıp mesela ligin 2. yarısını kaçırmış olsaydı, 13. bitirilen sezon koskoca GS net küme düşerdi; hakemlerin nasıl doğradığını gördük zira, Rıdvan bile 10-12 puanın hakemler tarafından gasp edildiğini söylemişti. İlk şampiyonlukta da muazzam katkı verdi tabii.
Ancak FB ye transfer olması ihtimali beni ürkütmüyor açıkçası. Kendisi, iyi özelliklerinin yanı sıra, özellikle üst düzey yarışmacılık gütmek mecburiyetinde olan takımlar için zor bir oyuncudur; çok az TD geniş serbestlik tanıyarak verim almayı tercih eder; o serbestiyi tanımazsa da verim alamaz. Mourinho, bu ayrıcalığı ancak oyun görüşü çok yüksek, az tercih hatası yapan nadir oyunculara tanıyan bir TD. FB kadrosundaki oyuncular da başta İcardi olmak üzere bizdekiler gibi bazı belirgin defolarını tolere etmeyeceklerdir.
Bu iş olursa sadece kendisi adına üzülürüm. Ağrısız başını ağrıtmaya ne gerek var? Mis gibi kontrat almışsın, orada devam et. Yakın seviyede teklif gelirse yine Avrupa' da başka bir kulüpte devam edersin. Yerinde olsam, iyi teklif gelirse Arap Yarımadasına gitmeyi bile TR ye dönmeye tercih ederdim, samimi söylüyorum...