Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Saatlerdir kerem konuşulmasını anlayamıyorum. En iyisi nöbetten bi süre uzak kalmak. Herkes kafayı yemiş gibi sürekli aynı şeyleri yazıyor. Millet gsliler yanıyor demekte demek ki haksız değil

Kerem' i severim ve bizde geçirdiği süreçteki katkısına minnettarım. Hep derim; geberik takımı ayakta tutan Nelsson-Marcao-Kerem üçlüsünden tek birisi bile sakatlanıp mesela ligin 2. yarısını kaçırmış olsaydı, 13. bitirilen sezon koskoca GS net küme düşerdi; hakemlerin nasıl doğradığını gördük zira, Rıdvan bile 10-12 puanın hakemler tarafından gasp edildiğini söylemişti. İlk şampiyonlukta da muazzam katkı verdi tabii.

Ancak FB ye transfer olması ihtimali beni ürkütmüyor açıkçası. Kendisi, iyi özelliklerinin yanı sıra, özellikle üst düzey yarışmacılık gütmek mecburiyetinde olan takımlar için zor bir oyuncudur; çok az TD geniş serbestlik tanıyarak verim almayı tercih eder; o serbestiyi tanımazsa da verim alamaz. Mourinho, bu ayrıcalığı ancak oyun görüşü çok yüksek, az tercih hatası yapan nadir oyunculara tanıyan bir TD. FB kadrosundaki oyuncular da başta İcardi olmak üzere bizdekiler gibi bazı belirgin defolarını tolere etmeyeceklerdir.

Bu iş olursa sadece kendisi adına üzülürüm. Ağrısız başını ağrıtmaya ne gerek var? Mis gibi kontrat almışsın, orada devam et. Yakın seviyede teklif gelirse yine Avrupa' da başka bir kulüpte devam edersin. Yerinde olsam, iyi teklif gelirse Arap Yarımadasına gitmeyi bile TR ye dönmeye tercih ederdim, samimi söylüyorum...

Transfer olursa tepkimizi elbette veririz ancak saha içi performans bakımından Kerem gitti diye üzülmenin manası yok.

Takımının hücum hattı Yunus-Barış-Sane-Osimhen-İcardi'den oluşuyor.

Tolga Ciğerci: “Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye geçmem hayatımdaki en büyük hataydı. Her gün kaos yaşanıyordu. Anadolu kulübü gibi bir anlayış söz konusuydu. Bana o dönem Galatasaray hakkında kötü konuşmam için çok baskı kuruldu ama kabul etmedim.”

Tolga Ciğerci: “Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye geçmem hayatımdaki en büyük hataydı. Her gün kaos yaşanıyordu. Anadolu kulübü gibi bir anlayış söz konusuydu. Bana o dönem Galatasaray hakkında kötü konuşmam için çok baskı kuruldu ama kabul etmedim.”
Fenere giden biter, bunu herkes biliyor, Emre B. gitti de ne oldu, ibretlik

Reddit'i okudum. Benfica taraftarlarinin bircogu Kerem'i hic begenmiyor.
Suan ben de okudum, gitmesine üzülmüyorlar bile, begenmiyorlar, gelse fenerliler de söver zamaninda bizim de sövdügümüz gibi

Mou 3-5 mac sonra oynatmaz cok top kaptiriyor, takim oyununa yatkin degil vs diye

Kerem gitmez diyodum şimdiye kadar bir yalanlama gelmedi. Gitsin bence daha iyi oldu. Feneri karıştırsın bakalım. 5M üzeri teklif cukkayıda indirsin. Kendilerini bitirecek hamleyi yaptı salaklar..

MHY arkadaş mı olacak bu kadar keraktersiz olduğunu tahmin veremiyorum vermek istemiyorum

Kerem abim fb ye giderse ikinci bir emre belözoğlu vakası olur. fb şaha kalkar, önümüzdeki 10 seneye ambargo koyar! bütün psikolojik üstünlük fb ye geçer. bunlarda yetmez! galaksilerarası futbol turnuvalarında galaksimizi temsil ederler.(çünkü Kerem'e sahip bir takımsan otomatikman bu hakka sahipsin). düşünmek bile kahrediyor insanı 😱

Bizim yönetimin de çok büyük iş bilmezliği var zaten yok parasına satmişsin neden 2 sene 3 sene Türkiye'ye satılamaz maddesi koymuyorsun rahatlıkla kabul ettirebilirlerdi Benfica ya bence.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçek değil bu açıklama sanırım

Geri
Üst Alt