- 16 Haziran 2010
- 190.795
- 133.499
- 6.478
Yalan değilyine romano ve yine yalan haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan değilyine romano ve yine yalan haber
Engellemeleri hayrımıza olur açıkçasıilkay,hakan sırada kerem var.
kendileri alamayacaklarını biliyorlar olası bize transferlerini engellemek adına puştluk peşindeler
kerem reddettiYalan değil
Doğru ama hâlâ ikna etmeye çalışıyorlar paraylakerem reddetti
Bu sosyal medyada bu transfer olursa emre belozoglunun minimum 10 kati tepkili isler olur. Bunu kendisi cok cok iyi biliyordurFB ye gideceğini zannetmiyorum. Giderse de bir şey demem, TR takımlarının bu tür transferlere alışması gerekiyor zaten. Kerem etkili ama verilecek rol konusunda zor bir oyuncu aynı zamanda. Mourinho' nun kendisine uygun ortam ve esnekliği tanımasını zor bir ihtimal olarak görüyorum.
Takımlar direkt birbirlerinden bile oyuncu alışverişi yapabilmeli. Büyük liglere başka yönlerden benzediğimiz gibi bu bakımdan da benzer hale geleceğiz zaman içinde, Sanki sen oyuncuyu vermezsen, rakip takım alacak adam bulamayıp ortada kalacak? Salakça bir tutum...Bu sosyal medyada bu transfer olursa emre belozoglunun minimum 10 kati tepkili isler olur
Normalde evet kesinlikle katiliyorum.Takımlar direkt birbirlerinden bile oyuncu alışverişi yapabilmeli. Büyük liglere başka yönlerden benzediğimiz gibi bu bakımdan da benzer hale geleceğiz zaman içinde, Sanki sen oyuncuyu vermezsen, rakip takım alacak adam bulamayıp ortada kalacak? Salakça bir tutum...
Dediğim, bugünden yarına olacak bir şey değil. Güçlü, medya ve kamuoyu baskısına boyun eğmeyecek yönetimler gelebildiği vakit, başta uzun vadeli planlamalar olmak üzere çok şey olumlu manada değişecektir.Normalde evet kesinlikle katiliyorum.
Bizim memleket ve medyamiz normal degil maalesef
Insallah goruruz oyle gunler.Dediğim, bugünden yarına olacak bir şey değil. Güçlü, medya ve kamuoyu baskısına boyun eğmeyecek yönetimler gelebildiği vakit, başta uzun vadeli planlamalar olmak üzere çok şey olumlu manada değişecektir.