Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Bu transferin olacagini sanmiyorum

Olursa da zerre umurumda dgl, istedigi yere gidebilir

Alirlar buyuk ihtimalle. Benfica yer8ne topcu mu bukamayacak? Tek ihtimal SL elemesinde ihtiyaclari vardir. Alamazlarsa cok gulerim ama.

Giderse sevinirim evet gol katkisi olan bir oyuncu ama bunun disinda inanilmaz top kayiplari yapiyor ve bunun sayesinde ne kontralar yedik zamaninda, ortalligi karistirmayada cok müsait bir oyuncu, ve bu paralari asla etmez.

Bunu kolpa olarak yaptigina inanmiyorum ama hakilaten siyasi isimler alo falan demisse kesin olmaz diyemiyorum an itibariylem. Umarim oyle cir sey cikmaz bu isin altindan.

Transferi gectim ligde sacmasapan seyler izleyecegiz demektir

Burada bazılarının saçmasapan bir düşmanlığı var bu çocuğa, kimisi hatta siyasi görüşten sanki çocuk fetöcüymüş gibi muamele yapanlar var. Kerem'in tavırlarından ve negatif duruşundan dolayı sempati kaybettiği kesin de son yıllarda formanın hakkını veren nadir oyunculardandı. Hele ki 13. olduğumuz sezonda.

Ben gideceğini sanmıyorum ama giderse kalan bütün sempatiyi de kaybeder, ha o zaman ben daha farklı düşünmeye başlarım ama zaten ne para verirlerse versinler böyle bir nefret ortamına hiçbir oyuncu bile isteye atlayamaz. Oyun olarak da hiç istemem gitmesini ne Fener'de ne Beşiktaş'ta bu kalitede ve bu adamın yaptığı işleri yapabilecek bir tane adamları var. Kerem iyi gününde ve anında kimsenin yapamayacağı işleri yapıyor. Bizde Yunus, Barış ve Sane varken adamlar boş kanatlara oynuyorlar neredeyse. Anlamsız yere güçlenmiş olurlar.

Keşke rakipte de biraz kafası çalışan ve sesini yönetime duyuran bir taraftar kitlesi olsaydı diyorsun. Adamlar kendilerine ana avrat söven, ben Galatasaraylıyım diye bağıran adamlara bile sahip çıkabilecek kadar midesiz ve beyinsizler.

Kimse istemiyordu, fener isteyince degere bindi. Yaptigi pas hatalari yüzünden falan elestirdik diye bir cok arkadas konusundan atilmis, yorum yapamiyor.

Fener bunu alsin €25m ve €5-6m yillik maas verip, ilk firsatta bunu da yali cocugunu da yerden yere vururlar. Yali cocugu zaten gidici yakinda, bunu da kagit parcasi gibi sokaga atarlar, o paralara hayatta oynatmazlar bunu orada.

Oradaki yerliler arasinda da homurdanmalar simdiden baslamistir zaten. Kollari acip karsilamayacaklardir Kerem‘i orada 🙂

Kendisine Galatasaray kaptanlığı teslim edilen adamın üstelik ezeli rakibine küfürleri, hakaretleri alenen ortadayken gitmesi akıl alacak iş değil. Ya buna büyük yerlerden telkinler geliyor, ya da karakteri değişti 1 senede.

Parayı da geçtim Avrupanın elit takımlarından birine gitmişsin ve çoğunlukla oynuyorsun ne işin var yıllardır Şampiyonlar ligi bili bile göremeyen takımda. Bu kadar mı vizyonsuzsun ?

Kendimizi kandırmayalım, saha içi olarak bakarsak fenerin en önemli sorununu çözer. Adam eksilten, rahat skor yapan, rakip savunmanın dengesini bozan kanat. Rakibe götünü dayamaktan başka bir halt edemeyen Tadiç bile kalsın diyorlardı, öyle kanatsızlar.

alperim tatilde instaya girmişsin ne diyorsun kerem kaosuna.
Cok da umrumda değil. Profesyonel olarak istediği yere gidebilir, sonuçta Galatasaray'da yetişmedi kendisi yani bir Yunus Akgün falan olsa farklı bakardım.

Ama imza atarsa karakteri hakkında çok şey denilir sonuçta 1 yıl önce Avrupa hayalim var diye son gün giden birisi para için geri donmemeli ya da hanımı öyle istiyor diye. O zaman niye evlendin madem Avrupa hayalin vardı? Kılıbık herif galiba.

Ya dönmek isteyen her türlü Galatasaray'a döner. Kendisini aldırtır. Kiralatır, en fazla 1 sene daha bekler geri gelir. Bırakalım bu işleri.

Ayrıca dünden beri yazdım, Kerem'in gideceğini pek sanmıyorum.

Ya dönmek isteyen her türlü Galatasaray'a döner. Kendisini aldırtır. Kiralatır, en fazla 1 sene daha bekler geri gelir. Bırakalım bu işleri.

Ayrıca dünden beri yazdım, Kerem'in gideceğini pek sanmıyorum.
Her seyden bagimsiz benim dusuncem su:

1) aile baskisi - oglum bak evlendin , guzel para ...bosver sen onu bunu yoluna bak
2) siyasi baski - alo keremcim ben spor bakani, ben bilmemne bakani , belki de yauv kerem naber ben cumhurbaskani telefonu gibi

Bunlar yoksa hayatta gitmez.

Ki 2incisi cok tehlikeli.

Kendisine kalsa gitmeyeceğine eminim ama Bilal Erdoğan ve Spor bakanı filanda bastırıyormuş. İşin ilginci Stadımızın adını Atatürk yapacağız dediler Chobani yaptılar. Kendilerine daha önce küfürlü tezahürat yapıp stadlarına kazandığımız maçtan sonra imza atan adamı transfer etmek istiyorlar. Ali Koç bu sene bütün tuşlara basıyor. Zihninin zerre köşesinde haklı ve temiz bir şampiyonluk istemiyor. Adam muhtemelen şizofren.

Kerem Gs a ait. Turkiyede baska takima gitmesine gonlum razi olmaz. Bazilari nasil rahat anlamiyorum. gitsin diyenler bile var.

Is yatarsa icardi kerem fotosu paylasir

Geri
Üst Alt