Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bonuslarla 7 maaş iyi para. Hemen gitmesi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam eksilten derken?Kendimizi kandırmayalım, saha içi olarak bakarsak fenerin en önemli sorununu çözer. Adam eksilten, rahat skor yapan, rakip savunmanın dengesini bozan kanat. Rakibe götünü dayamaktan başka bir halt edemeyen Tadiç bile kalsın diyorlardı, öyle kanatsızlar.
bjk senelik 3 verirken, fenerden 5 milyon euro kazanabilirBjk'nin de bu transferde olmamasını anlayamadım oysa istiyorlardı ilk başta. Zira Bjk'nin kanat ihtiyacı çok büyük.
Muriç gibiHer seyden bagimsiz benim dusuncem su:
1) aile baskisi - oglum bak evlendin , guzel para ...bosver sen onu bunu yoluna bak
2) siyasi baski - alo keremcim ben spor bakani, ben bilmemne bakani , belki de yauv kerem naber ben cumhurbaskani telefonu gibi
Bunlar yoksa hayatta gitmez.
Ki 2incisi cok tehlikeli.
Geçen sene 12ye saldığımız adama 25 bons üstüne 5 maaş mı verelim?Sadece kerem özelinde degil,herzaman söylerim kaliteli yerli oyuncu kim varsa almalıyız yani biz neden teklif yapmadık bilmiyorum ,yerli oyuncu bu lig icin extra avantaj
Onun surecini tam hatirlamiyorum.Muriç gibi
Su kismina hala uyuz oluyorum yav. Son gunlerde o istatistikli adami o paraya biraktik.Geçen sene 12ye saldığımız adam
Orkun'u aldıklarında Kerem'i de istemişlerdi. Hatta Kerem ile anlaştıklarını söyleyenler de oldu. Ama ikisinin bonservisi ve maaşları ağır geldi muhtemelen.Bjk'nin de bu transferde olmamasını anlayamadım oysa istiyorlardı ilk başta. Zira Bjk'nin kanat ihtiyacı çok büyük.
Valla hızıyla, 2'ye 1lerle falan gayet de eksiltir. Tadiç gibi kaplumbağalarla karıştırmayın.Adam eksilten derken?
Haa takım arkadaşıyla kavga edip kırmızı kart görmesini sağlayarak adam eksiltiyor doğru :d
25 bonservis olayi doğruysa kesinlikle verilmez ama kerem gibi ciddi skor katkısı veren hemde yerli oyuncu olunca bir şekilde girip almaliydik bence yada fener icin engel olmaliydik, 8jk orkunu katakulliye getirdi kira filan aldı ,keremde banko oynarken kariyerini bitirmek icin gelirse hayatının aptallığın yapar o da ayri konuGeçen sene 12ye saldığımız adama 25 bons üstüne 5 maaş mı verelim?