Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Kendimizi kandırmayalım, saha içi olarak bakarsak fenerin en önemli sorununu çözer. Adam eksilten, rahat skor yapan, rakip savunmanın dengesini bozan kanat. Rakibe götünü dayamaktan başka bir halt edemeyen Tadiç bile kalsın diyorlardı, öyle kanatsızlar.
Adam eksilten derken?

Haa takım arkadaşıyla kavga edip kırmızı kart görmesini sağlayarak adam eksiltiyor doğru :d

Bjk'nin de bu transferde olmamasını anlayamadım oysa istiyorlardı ilk başta. Zira Bjk'nin kanat ihtiyacı çok büyük.

Her seyden bagimsiz benim dusuncem su:

1) aile baskisi - oglum bak evlendin , guzel para ...bosver sen onu bunu yoluna bak
2) siyasi baski - alo keremcim ben spor bakani, ben bilmemne bakani , belki de yauv kerem naber ben cumhurbaskani telefonu gibi

Bunlar yoksa hayatta gitmez.

Ki 2incisi cok tehlikeli.
Muriç gibi

Sadece kerem özelinde degil,herzaman söylerim kaliteli yerli oyuncu kim varsa almalıyız yani biz neden teklif yapmadık bilmiyorum ,yerli oyuncu bu lig icin extra avantaj

Sadece kerem özelinde degil,herzaman söylerim kaliteli yerli oyuncu kim varsa almalıyız yani biz neden teklif yapmadık bilmiyorum ,yerli oyuncu bu lig icin extra avantaj
Geçen sene 12ye saldığımız adama 25 bons üstüne 5 maaş mı verelim?

Onun surecini tam hatirlamiyorum.
o zaman 4 M muydu neydi , bir seyler olduda tesislerde goruntulenmisti sonra klasik ayarli cumleleri sarfetmisti.

Pek ilgilenmemistim o yuzden aklimda hic kalmadi. Ama sonucta ne oldugunu gorduk.

Kerem nereye gidiyorsa gitsin. Fener'e giderse şöyle 30 bonservis 6 milyon Euro yıllık maaşa daha da keyiflenirim. Mourinho ile papaz olurlar bütün takımı karıştırıp kusmeleri ortaya çıkar kendi kendine tribe girip göndermeler yapar.

Giderse çok sevinirim.. Zamanında yaptığı pas hataları , boş kaleye kaçırdığı goller vs bizi baya kanser etmişti.. Aynı baskıyı ona Fener formasında yaparlarsa 3. lige yakışır performansını devam ettirecektir.. Ancak free takılırsa her takım için ciddi tehlike olur Kerem..

Son olarak Marcao'nun tekrardan eline sağlık.. Zaha'nın ruhu şadolsun :asd:

Bjk'nin de bu transferde olmamasını anlayamadım oysa istiyorlardı ilk başta. Zira Bjk'nin kanat ihtiyacı çok büyük.
Orkun'u aldıklarında Kerem'i de istemişlerdi. Hatta Kerem ile anlaştıklarını söyleyenler de oldu. Ama ikisinin bonservisi ve maaşları ağır geldi muhtemelen.

İkinci veya üçüncü olmak arasında ne gibi bir fark var?
Neden böyle dandik oyunculara bu kadar para saçıyorlar?

Geçen sene 12ye saldığımız adama 25 bons üstüne 5 maaş mı verelim?
25 bonservis olayi doğruysa kesinlikle verilmez ama kerem gibi ciddi skor katkısı veren hemde yerli oyuncu olunca bir şekilde girip almaliydik bence yada fener icin engel olmaliydik, 8jk orkunu katakulliye getirdi kira filan aldı ,keremde banko oynarken kariyerini bitirmek icin gelirse hayatının aptallığın yapar o da ayri konu

Geri
Üst Alt