Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

kendisini severim umarım fenere gitmez ama giderse de iyi söğüşlesin bunları, mourinho'yla kavga etsin, takımı karıştırsın o da bir hizmettir.

Ağustos 4te kura çekimi var %50 ihtimal benfica fener eşleşmesi olacak, kurada gelirse benfica vermez

Keremi yemeye yedirmeye yemin etmiş suyun karşı tarafı

Bruma sakatlanmislen benfica 1 kurus indirim yapmaz.

Keremde sanmiyorum paraya ragmen kabul eder.

1 kotu performansta hem fener pislikleri kufurler yagdirir, bizden de destek bulamaz, cildirir cocuk

Kerem reddediyor surekli

Rahat olun kerem fbye gitmez

Bunlar tam arsız çıktı

FB ye gideceğini zannetmiyorum. Giderse de bir şey demem, TR takımlarının bu tür transferlere alışması gerekiyor zaten. Kerem etkili ama verilecek rol konusunda zor bir oyuncu aynı zamanda. Mourinho' nun kendisine uygun ortam ve esnekliği tanımasını zor bir ihtimal olarak görüyorum.

FB ye gideceğini zannetmiyorum. Giderse de bir şey demem, TR takımlarının bu tür transferlere alışması gerekiyor zaten. Kerem etkili ama verilecek rol konusunda zor bir oyuncu aynı zamanda. Mourinho' nun kendisine uygun ortam ve esnekliği tanımasını zor bir ihtimal olarak görüyorum.
Bu sosyal medyada bu transfer olursa emre belozoglunun minimum 10 kati tepkili isler olur. Bunu kendisi cok cok iyi biliyordur

Haliyle olmama ihtimali cok yuksek. Adam 7 numarasini almis mis gibi avrupada, neden gelsinki zaten. Kazandigi para buraya zaten kat kat yeter

Bunlar neden bu kadar israr ediyorlar Kereme? 5-6 milyon maas diyorlar birde bonservisi var, o paraya daha iyisini bulamazlarmi? Sirf eski Galatasarayi oyuncusunu nasil parayla satin aldik demek icin mi bu gayret?

Bu sosyal medyada bu transfer olursa emre belozoglunun minimum 10 kati tepkili isler olur
Takımlar direkt birbirlerinden bile oyuncu alışverişi yapabilmeli. Büyük liglere başka yönlerden benzediğimiz gibi bu bakımdan da benzer hale geleceğiz zaman içinde, Sanki sen oyuncuyu vermezsen, rakip takım alacak adam bulamayıp ortada kalacak? Salakça bir tutum...

Takımlar direkt birbirlerinden bile oyuncu alışverişi yapabilmeli. Büyük liglere başka yönlerden benzediğimiz gibi bu bakımdan da benzer hale geleceğiz zaman içinde, Sanki sen oyuncuyu vermezsen, rakip takım alacak adam bulamayıp ortada kalacak? Salakça bir tutum...
Normalde evet kesinlikle katiliyorum.

Bizim memleket ve medyamiz normal degil maalesef

Normalde evet kesinlikle katiliyorum.

Bizim memleket ve medyamiz normal degil maalesef
Dediğim, bugünden yarına olacak bir şey değil. Güçlü, medya ve kamuoyu baskısına boyun eğmeyecek yönetimler gelebildiği vakit, başta uzun vadeli planlamalar olmak üzere çok şey olumlu manada değişecektir.

Dediğim, bugünden yarına olacak bir şey değil. Güçlü, medya ve kamuoyu baskısına boyun eğmeyecek yönetimler gelebildiği vakit, başta uzun vadeli planlamalar olmak üzere çok şey olumlu manada değişecektir.
Insallah goruruz oyle gunler.

Geri
Üst Alt