- 4 Aralık 2009
- 13.567
- 9.465
- 2.238
İş dedikleri noktaya geldiyse bir şekilde biter. Kerem de gitsin yani ne yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedir dedikleri nokta ertug'cugum?İş dedikleri noktaya geldiyse bir şekilde biter. Kerem de gitsin yani ne yapalım.
Kerem tarafı tamam diyorlar. Sadece bonservisi düşürmeye çalışıyorlarmış.nedir dedikleri nokta ertug'cugum?
3. şahısların gerek fon gerekse yönetici oyuncu bonservisi veya maaşı ödeme olayını yasaklamadı mı Uefa? Hakan Safi ödeyecek diye geziyorlar. Ancak Fb'ye sponsor falan olur diye düşündüm şahsen.Yönetici nasıl bonservis ödeyip oyuncu alıyor bunlara
Sponsor olur da onun da bir miktarı oluyor. Oradaki bedeli aşmıyor demekki sponsorluğu ya da bilmiyorum bireysel olarak hakkı alınabiliyor mu oyuncunun3. şahısların gerek fon gerekse yönetici oyuncu bonservisi veya maaşı ödeme olayını yasaklamadı mı Uefa? Hakan Safi ödeyecek diye geziyorlar. Ancak Fb'ye sponsor falan olur diye düşündüm şahsen.
Kerem bizim canımız yaa. ben inanmıyorum bu olanlara hocamKerem Fenerli olmak istedigini Ali Koc'a iletmis.
Dogruysa acayip karaktersiz ha, eski postlari da duruyor soyle Galatasarayliyim boyle Galatasaray terbiyesi aldim falan diye. Hepsini siler umarim.
Borç veriyordur.Yönetici nasıl bonservis ödeyip oyuncu alıyor bunlara