Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Her ne kadar davranış bozukluğu ve psikolojik sıkıntıları olsa da Galatasaraylı olarak bilirdim keremi ama para için her şeyi sineye çekebilen midesiz bir adammış meğer, ne hali varsa görsün diyorum artık. Milli maçlarda maalesef yuhalanacak bu tercih yüzünden hiç tasvip etmesemde. Para için kulüpsüz, hiç bir camianın sevmediği bir topçu olarak kalacak

Aslında biz zanioloyu benficaya versek birazcık eli rahatlar ve keremi salarlar ama bu şekilde zorr

Keremden yalanmala geldi mi? Gelmedi diye biliyorum. Gelmediyse zaten senin ben her şeyini sorgularım aslanım. Çık adam gibi cevap ver sosyal medyandan , her şeye açıklama yapan adam buna susuyorsa vardır bu işte bir kahpelik.

3. şahısların gerek fon gerekse yönetici oyuncu bonservisi veya maaşı ödeme olayını yasaklamadı mı Uefa? Hakan Safi ödeyecek diye geziyorlar. Ancak Fb'ye sponsor falan olur diye düşündüm şahsen.
Sponsor olur da onun da bir miktarı oluyor. Oradaki bedeli aşmıyor demekki sponsorluğu ya da bilmiyorum bireysel olarak hakkı alınabiliyor mu oyuncunun

Garip garip işler, bir anda biri çıkıyor Forbes 100’e giriyor sonra fenere oyuncu alıyor.

Bir de bizim dışımızda herkese sponsorlar galiba.

Kerem Fenerli olmak istedigini Ali Koc'a iletmis.

Dogruysa acayip karaktersiz ha, eski postlari da duruyor soyle Galatasarayliyim boyle Galatasaray terbiyesi aldim falan diye. Hepsini siler umarim. Galatasaray'a ait bir gecmisi kalmasin 1 sene sonrada kel kafayla dolasirsa da cikip aglamasin.

Kerem Fenerli olmak istedigini Ali Koc'a iletmis.

Dogruysa acayip karaktersiz ha, eski postlari da duruyor soyle Galatasarayliyim boyle Galatasaray terbiyesi aldim falan diye. Hepsini siler umarim.
Kerem bizim canımız yaa. ben inanmıyorum bu olanlara hocam

Son düzenleme:
Bu konu icin hic konuşmaya değmez bence ,okadar aptsl biriyse gidebilir ama tüm kariyerini önceki örneklerde olduğu gibi yok edeceğini biliyordur ,her halükarda fenerede kol gibi fatura girecek

Istemiyorsa yapmasi gereken cok basit.

Cagirirsin 1 tane muhabir, roportaj verirsin konuyu kapatirsin.

Ama ates olmayan yerden duman cikmaz misali, ama siyasi ama baska bir sey bir dusunce / bir rota oldugu acik.

Hakan, kerem vs fenerbahce baya haya milli takim tayfasi alip yabanci muhabbeti yapacak yetisemedigi icin.

Yasin Öztekin > Kerem Aktürkoğlu

Çok bile konuşuluyor...

Geri
Üst Alt