- 23 Aralık 2008
- 59.926
- 57.427
- 4.858
fenerbahçe'de 7 numara boşta mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper Potuk giyiyorfenerbahçe'de 7 numara boşta mı ?
Ya iskender alakası yok aynısı kerem konusunda da istediğini fenerlilerden duyuyorsun.Hakan'ın gitmek istediğine dair herhangi bir kanıt yok , gitmek istediğini sadece algıcı herif söyledi.Burda kerem'in gitmek istediğini a'dan z'ye yabancı medyasından yerlisine , spor bakanlığından bilmem nesine söyledi.Üstüne kerem'le hakan'ın durumu benzer bile değil ,birisi trde top bile oynamamış sadece gsli olan biri.Diğeri 0dan gsde kariyer yapmış , kaptan olan eski futbolcu.İkisinin durumu aynı değil yani.Hakan'ın bu konuyla ilgili bir açıklama yapması gerekmiyorken , kerem'in yapması gerekiyordu.Elmayla armut gibi bir durum var yani ortada.
Fifa ikisine de cezayı yapıştırdığında oturur gülerek izler mutlu oluruz.Bence fb sırf bize para kazandırmamak için 2(25m)+2(5m) gibi kiralama, sözleşme bitince de bedelsiz almak gibi bir istekte bulunabilir Benfica'ya, bunlardan herşey beklenir.
Evet burda zaten Hakan evet dedi diye bir durum yok yine zaten ? Recordundan gsli bilmem nesine kadar kerem fbde oynamak istiyor diyor , bu kadar haber çıkıyor bu adam gs kaptaniydi bir de.Hala aynı karşılaştırma var ben bunu artık kerem fanlari Hakanı da işin içine katıyor olarak görüyorum keremin yediği haltı olur olarak göstermek için.Ha bu kadar kaynak dışında ne kadar inanırsın inanmazsın gerçi orası da sana kalmış fakat ben de birilerine sorana kadar ilk kerem konusu çıktığında algı olabilir demiştim direkt.Sonra spor bakanının akrabasına kadar sordum buna dediğim gibi inanmayadabilirsin sana kalmış ancak o da evet aradı görüştü gelmek istiyor dedi bana.Hani direkt çekirdek ailesinden sayılabilecek, daha önce is yaptığım, uzun süredir tanıdığım kişiye sordum bunu üstelik.Onun dışında zaten bizim muhabirlerlerin çoğu -gsli olanlardan bahsediyorum- bu hakan olayını yalanlamak için hakana kadar gidip görüştüler sonunda hakanın menajeri dahi açıklama bile yaptı ki kereme 30 veren adam hakana 25 vermez miydi orası da var.Kerem burda zaten kabul etmiş olacakki benficaya kadar resmi teklif de yaptılar, intere resmi teklif de yoktu ki yine tekrar ettiğim üzere bambaşka senaryolar.Hakanin bizle taraftarlık dışında bir bağı da yok.Keremin onlara karşı yaptığı açıklamalar dahi bariz yani.Ya iskender alakası yok aynısı kerem konusunda da istediğini fenerlilerden duyuyorsun.
Hakanda da aynı iş oldu farklı değil. Herkesin konuşması da kereme olan nefret yüzünden oluşan imza atmıştır dalgasının büyümesi.
Gidip gitmemesini de bu arada umursamıyorum. Konu kerem de değil burada konu laf attığın hakan şöyle böyle yaptı olayı. Bilmediğimiz bir konuyla kesin olmayan bilmediğimiz başka bir konuyu karşılaştırıyoruz.
Hakan konusunda baş trol siyaset girdi olmadı demedi mi? Bunda nasıl bir fark oluyor hakan kanımı kesseniz sarı kırmızı mı demiş oluyor?
Daha 10 gün önce ne konuştuk. Hakan telefon görüşmesi yapmadı mı ali koç ile. En yakını dediği gazeteci bile şaşırıp şunları demedi mi.
İbrahim Kırkayak: "Sevgili Hakan, ilk günde de tanıdığım gibi bugün de çok iyi bir Galatasaraylı. Bunu kendisi de her daim söylemiştir. Evet, Fenerbahçe'nin teması olmuş. Sonuçta profesyonel bir hayat. Ama her şey bir karar anına bakar. Hakan da tek hayali olan Galatasaray formasını her daim giymek istemiştir. Kendisini son zamanlarda biraz değersiz hissetmiştir. Herkes, herkesle görüşebilir. Fakat Hakan'ın da Fenerbahçe'ye henüz 'evet' demediğini buradan net söyleyeyim."
Güzel türkçemize göre;
Burası gerçekleşen olay. "Sevgili Hakan, ilk günde de tanıdığım gibi bugün de çok iyi bir Galatasaraylı. Bunu kendisi de her daim söylemiştir. Evet, Fenerbahçe'nin teması olmuş."
Burası durumun ciddiyetiyle ilgili analiz "Sonuçta profesyonel bir hayat. Ama her şey bir karar anına bakar."
Son kısım da kendi düşüncesi "Hakan da tek hayali olan Galatasaray formasını her daim giymek istemiştir. Kendisini son zamanlarda biraz değersiz hissetmiştir. Herkes, herkesle görüşebilir. Fakat Hakan'ın da Fenerbahçe'ye henüz 'evet' demediğini buradan net söyleyeyim."
Özetle burada da ne olduğunu bilmediğin hakanın ne dediğini bilmediğimiz bir konu var.
Aynı adam italyaya gidince ben her zaman inter dedim diyen bir hakan var.
Buradan da anlaşılacağı gibi kardan pay olayı gerekli bir şey değilmiş. Anlık gaz alma amaçlı bir madde. Bundan ders almalıyız.Fifa ikisine de cezayı yapıştırdığında oturur gülerek izler mutlu oluruz.
Altı üstü 1.5 milyon maximum alacağımız bedel. Onun için böyle mal işlere girişmeleri hoşumuza gider.
"Naber lan kopek mert" diye aliskanliktan yazsaMert Hakan Yandaş, Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe'de yerli futbolcuların yer aldığı Whatsapp grubuna aldı. (A Spor)
Bu mhy fb'nin kısa özeti resmen. fb bir insan olsa bu olurduMert Hakan Yandaş, Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe'de yerli futbolcuların yer aldığı Whatsapp grubuna aldı. (A Spor)