- 2 Nisan 2012
- 40.159
- 19.855
- 2.548
Eylül'de trans. olur.
Trans Kerem.
Trans Kerem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katakulli yapacakken patlamissin, taahhut yerine garantiye almislar. Buda sana batmis.Ekli dosyayı görüntüle 299063
Ali Koç, "Jose Mourinho, Kerem Aktürkoğlu'nu çok beğeniyor. Benfica'ya hatırı sayılır teklif de yaptık. Şartlıydı teklif. Feyenoord maçına gelmesi, ligin ilk maçına gelmesi gibi. Benfica'ya karşı oynatmama taahhüdünü de verdik, 'İsterseniz sözleşmeye de yazalım' dedik. Onlar sözleşmeye yazmaktansa 5 dakika oyuna sokarak bunu sağladılar fakat geldiğimiz nokta itibarıyla verdiğimiz teklifin geçerli olmadığını ilettik."
Plansizlik bu kadar mı belli olur yaEkli dosyayı görüntüle 299063
Ali Koç, "Jose Mourinho, Kerem Aktürkoğlu'nu çok beğeniyor. Benfica'ya hatırı sayılır teklif de yaptık. Şartlıydı teklif. Feyenoord maçına gelmesi, ligin ilk maçına gelmesi gibi. Benfica'ya karşı oynatmama taahhüdünü de verdik, 'İsterseniz sözleşmeye de yazalım' dedik. Onlar sözleşmeye yazmaktansa 5 dakika oyuna sokarak bunu sağladılar fakat geldiğimiz nokta itibarıyla verdiğimiz teklifin geçerli olmadığını ilettik."
Yani Kerem'in sahaya girmesi bu durumda hiçbir şey değiştirmiyor. Zaten Benficaya karşı oynamayacak taahütü verip sözleşmeye yazmayı teklif etmişsiniz. Bu durumda fiyat indirmenin mantıklı ve ahlaki bir açıklaması yok.Ekli dosyayı görüntüle 299063
Sözleşemede o tarz maddelere Avrupa kupalarında geçersiz oluyor diyebiliyorum. Uefa izin vermiyor x takıma karşı oynayamaz maddelerine diye biliyorum.Katakulli yapacakken patlamissin, taahhut yerine garantiye almislar. Buda sana batmis.
"Basla oyuncumuz yoktu , skaatlik vs " diyerek alacaktiniz oyuna belli ki
Oyle evet-dun mevzuat var yapamazsin diyenler vardi, o yuzden koc gene bos kasmis.Sözleşemede o tarz maddelere Avrupa kupalarında geçersiz oluyor diyebiliyorum. Uefa izin vermiyor x takıma karşı oynayamaz maddelerine diye biliyorum.
Aliye ne yaptı ki? Bu kadar gürültü şamatadan sonra Kero için en az 40 istemesi lazım. Ali artık almak zorunda keroyu.
Bu transfer dönmez buradan. Para mevzusunda bir şekilde anlaşırlargelmez
Ali başkan galatasaraylılık edebiyatı yapanların foyasını ortaya çıkarıyor. on numara iş gizli galatasaraylı.İnsan kafasında kurgu yapıyor : Bu adiler Keremin hayır diyemeyeceği bir teklif yapıp en azından Galatasaraya dönüş yolunu tıkamakmı istediler?
Ben beklerim valla bunlardan.