Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Ertan Süzgün: Pazartesi günü itibarıyla Kerem Aktürkoğlu konusunda tekrar bir hareketlilik olacak Fenerbahçe tarafında.

1000132408.webp

Ali Koç, "Jose Mourinho, Kerem Aktürkoğlu'nu çok beğeniyor. Benfica'ya hatırı sayılır teklif de yaptık. Şartlıydı teklif. Feyenoord maçına gelmesi, ligin ilk maçına gelmesi gibi. Benfica'ya karşı oynatmama taahhüdünü de verdik, 'İsterseniz sözleşmeye de yazalım' dedik. Onlar sözleşmeye yazmaktansa 5 dakika oyuna sokarak bunu sağladılar fakat geldiğimiz nokta itibarıyla verdiğimiz teklifin geçerli olmadığını ilettik."

Ekli dosyayı görüntüle 299063

Ali Koç, "Jose Mourinho, Kerem Aktürkoğlu'nu çok beğeniyor. Benfica'ya hatırı sayılır teklif de yaptık. Şartlıydı teklif. Feyenoord maçına gelmesi, ligin ilk maçına gelmesi gibi. Benfica'ya karşı oynatmama taahhüdünü de verdik, 'İsterseniz sözleşmeye de yazalım' dedik. Onlar sözleşmeye yazmaktansa 5 dakika oyuna sokarak bunu sağladılar fakat geldiğimiz nokta itibarıyla verdiğimiz teklifin geçerli olmadığını ilettik."
Katakulli yapacakken patlamissin, taahhut yerine garantiye almislar. Buda sana batmis.

"Basla oyuncumuz yoktu , skaatlik vs " diyerek alacaktiniz oyuna belli ki

Plansizlik bu kadar mı belli olur ya :asd: adamın feyenord maçına gelmesi su para, ligin ilk maçına gelmesi bu para. Aradaki fark 7 milyon Euro. Baktılar çok para veriyorlar, hemen revizyona girdiler. Benim bildiğim Benfica fiyat artırır bu davranışa karşı

Benficanın yerinde olsam 35 milyon isterdim.

Paraya ihtiyaçları yok, kerem kenarda dursa benficaya bir zararı olmaz. Satmak isteseler seneye zaten 18e satarlar. 15e satsalar yine kar ediyorlar.
Şu dakika isteyen kulüp parasını verecek.

Yani Kerem'in sahaya girmesi bu durumda hiçbir şey değiştirmiyor. Zaten Benficaya karşı oynamayacak taahütü verip sözleşmeye yazmayı teklif etmişsiniz. Bu durumda fiyat indirmenin mantıklı ve ahlaki bir açıklaması yok.

Katakulli yapacakken patlamissin, taahhut yerine garantiye almislar. Buda sana batmis.

"Basla oyuncumuz yoktu , skaatlik vs " diyerek alacaktiniz oyuna belli ki
Sözleşemede o tarz maddelere Avrupa kupalarında geçersiz oluyor diyebiliyorum. Uefa izin vermiyor x takıma karşı oynayamaz maddelerine diye biliyorum.

Rui costa ligde maç mı yaptınız daha deseymiş keşke.

Benfica maçında oynamayacak zaten, ligde maç yapmamışsın ki ihtiyacın da yok zaten. Bu haftaki maça yetiştirmek için önünde 5 gün varken sen 15+3e düşürüyon.

Herifler araplara falan bir yere saplar olm sana niye göndersin.
Mal beşiktaş var 5 taksit yapıyom gel al dese 30 milyon da ona sıkar zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koç çok sıkışırsa ve bu transferin işine yaracağına inanırsa bi anda 35 verir alır.

Benfica‘ya piyango vurdu, 18e de satarlar cünkü ne kadar bos topcu oldugunu anladilar

Schjeldrup formayi kapmis zaten sol kanat icin, buna ihtiyaclari yok

Koç, koyunlarını Chobani de gütmek için almak zorunda, evvel de yazdım. Hele hele şu Göztepe maçı sonrası Ali almazsa kongreyi kaybeder, bu kadar öneme bindi. Yalnız şu sponsorları ile ne kadar uyumlu oldular. Çoban koç ve koyunları 🤗
Aliye ne yaptı ki? Bu kadar gürültü şamatadan sonra Kero için en az 40 istemesi lazım. Ali artık almak zorunda keroyu.

İnsan kafasında kurgu yapıyor : Bu adiler Keremin hayır diyemeyeceği bir teklif yapıp en azından Galatasaraya dönüş yolunu tıkamakmı istediler?

Ben beklerim valla bunlardan.

İnsan kafasında kurgu yapıyor : Bu adiler Keremin hayır diyemeyeceği bir teklif yapıp en azından Galatasaraya dönüş yolunu tıkamakmı istediler?

Ben beklerim valla bunlardan.
Ali başkan galatasaraylılık edebiyatı yapanların foyasını ortaya çıkarıyor. on numara iş gizli galatasaraylı.

Geri
Üst Alt