Kerem Aktürkoğlu´nun Değeri

20 ile 25 arasi bence ama okadara satmayi becebilcekmiyiz orasi ayri hikaye

Olay oyuncunun ederi değil biraz da , senin liginin marka değeri ciddi derecede düşük.

O yüzden oyuncu ağzıyla kuş tutsa belli bir değerin üzerinde satmak çok zor.

Beklentimin üzerinde iki maç çıkardık fakat eleyebilsek çok daha farklı olurdu durum.

Bence minimum 25-30 arası
biraz son tercih tecrübesi daha iyi olsa 35-40 olurdu rahat
Aslında bu potansiyeli için becerikli bir ajans alabilir bu seviyeleri

Iki Barcelona maçını ve aradaki Beşiktaş maçı ile güzel öne çıktı.

Bugünkü performansı da etkileyiciydi. Ben sezon sonu Kerem'den minimum 15 Milyon kazanacağımızı düşünüyorum hatta daha fazlasının da ihtimali var. Milli Takımın Portekiz maçında da öne çıkarsa müthiş olur.

Bugünkü performansı da etkileyiciydi. Ben sezon sonu Kerem'den minimum 15 Milyon kazanacağımızı düşünüyorum hatta daha fazlasının da ihtimali var. Milli Takımın Portekiz maçında da öne çıkarsa müthiş olur.
Attığı gol ile Portekiz'i elersek ve maç sonu Ronaldo ile forma değiştirirse +5m€ daha ekler 😄

Önümüzde portekiz milli maçı var eğer ordada bu performansını devam ettirirse 20- 25 milyon euroyu görür diyorum

Diagneye, cicaldauya, berkan'a falan verilen paraları düşününce keremi 15e satmak enayilik olur

En az 25 milyon Euro ama gelecek olan parayı Cicaldau gibi transferlere harcayacaklarsa hiç satılmasın daha iyi.

Geri
Üst Alt