Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama!

Bana Keremle 15 dk görüşme fırsatı verin yeter. onu tüm mental problemlerinden arınmış bir şekilde size teslim ederim.

herifin sıkıntısı var kimse anlamıyor. üstüne gidilerek çözülmez bu problemlerrr

Arda'nın farklı bir versiyonu olarak devam ediyor. Bir de gazeteci döverse tam olacak. Haluklara denk gelmese bari.

Yazarken düşündüklerini sanmiyorum yazıyor tatmin oluyor o kadar

Sen de o gitsin bu gitsin yazıosun
Hadi halı saha topçusu diyenlere tepki gösteriyosun da gitmeli diyenler de mi kendini tatmin peşinde oldu
Senin bu aktivizmin sevdiğin kişilerle sınırlı sanırsam, kerem ve okan
Başkalarına yazılanları pek iplemiyosun

Hadi halı saha topçusu diyenlere tepki gösteriyosun da gitmeli diyenler de mi kendini tatmin peşinde oldu
Hocam gitsin demek var takimin seviyesinde değil gitsin demek var en fazla bunu derim. adam yazmış ikisi on etmez demiş mesela kerem ve kohn e.. kendi de biliyor fazlasi eder sekil olsun diye yaziyor saldırmak için yazıyor. mesela yazmıştım yine yazayım kazim can diyelim takım seviyesinde değil ona oyuncu değil demem. Ki bence yedek kalabilirdi.

Gitmeli diyene bir şey diyemem hocam görüştür haddim de degil. Benim olayım üslup ve degersizlestirme .

Hızlı düşünüyor ama ayakları buna ayak uyduramıyor. Maçlarda yaptığı inanılmaz top kayıpları da bu sebepten oluyor. İyi para getiriyorsa gitmesin de fayda var

Geri
Üst Alt