Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Kerem Demirbay tekrar hayırlı olsun. Teknik kapasitesi çok yüksek, Çok hızlı ki orta sahada 3 bölgeyede çok rahat yerleştirebileceğin bir oyuncu. Şutör özelliği keza aynı şekilde. Bunu 6-7 senedir söylüyorum, İlkay ve Hakandan hiçbir eksiği yok. Hoşgeldin Alamancım 20230718_181254.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdurrahim başkanım olsaydı demirbayı kulüp vermeyince bari palaciosu verin ula der kandırıp getirirdi ah ah

Ne diyelim hayirli olsun. AL grup 1.si oldugumuz sene cok Bayer maci izledim. Isim isim takip etmedim ama hucumda makina gibiydiler. Al - Ver - Kac ve 1 - 2 tane de bireyse iyi oynayanlar vardi zaten cok da seri oynuyorlardi. Tek endisem oradaki makina gibi isleyen sistemi burada bulamayacak. Bence Italya liginden almaliydik veya EPL

Daha gelmeden bir oyuncuyu ya abartırız ya dibe sokarız bizde ortası yok. Gelsin görelim bence ilkay, hakan kadar iyi bir oyuncu değil kimse müthiş işler beklemesin ama kötü oyuncuda kesinlikle değil, rotasyonda kullanılır, temposu düşmeye başlamış deniyor yinede bu ligde iş yapar, torera gibi tempolu oyuncu da 5-10 yılda bir gelir zaten buraya.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç izlememiş gibi değişik yorumlar yapıyorsunuz. Adamın tek özelliği teknik kapasitesi değil. Teknik kapasitesine bizim ligde yakın ya da eşdeğer olan kimse var mi bilemiyorum. Temposu elbette yüksek değil ama bi Oliveira kadar düşük de değil. Bundesliga 'nın en önemli takımlarından birinde yıllarca oynamış oyuncuya temposu düşük. Savunma yönü yokmuş gibi davranılıyor. Kesinlikle yanlış bu yönü de kötü değil. İkili mücadele kazanma oranı yüzde 77. Bana göre çok çok iyi bir transfer. Tek yapması gereken takımı sahiplenip başarı kazanması.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt