Kerem ve Yunuslu Galatasaray Kanatları

Tek kelimeyle bunların ikisi de mecburiyet. Sürekli satıyorsunuz da alan var mı acaba.

Yerli rotasyonunun yetersiz kalacağına dair yaptığım yorumlara cevap olarak, bu ikisini öne sürüp, aklı sıra alaya alanlar bile vardı forumda; şimdi ya hiç o değiller, yahut kuyruğu kıstırıp kuytu bir köşeye saklanmışlar!..
Kanatların bu ikisiyle ve yerli kontenjanını da aşarak çözülebileceğini iddia eden bazıları, şimdi Cengiz Ünder transferi konusunda pek heyecanlılar. Kanatlarda Rashica-Cengiz ikilisini hayal ediyorlar. Kerem-Yunus-Barış Alper-Yusuf da kulübede oturabilmek için sıraya girsinler!!..
İyi ki kulüp yönetimlerinde taraftara söz hakkı tanınmıyor, dememek elde değil, vesselam....

Yerli rotasyonunun yetersiz kalacağına dair yaptığım yorumlara cevap olarak, bu ikisini öne sürüp, aklı sıra alaya alanlar bile vardı forumda; şimdi ya hiç o değiller, yahut kuyruğu kıstırıp kuytu bir köşeye saklanmışlar!..
Kanatların bu ikisiyle ve yerli kontenjanını da aşarak çözülebileceğini iddia eden bazıları, şimdi Cengiz Ünder transferi konusunda pek heyecanlılar. Kanatlarda Rashica-Cengiz ikilisini hayal ediyorlar. Kerem-Yunus-Barış Alper-Yusuf da kulübede oturabilmek için sıraya girsinler!!..
İyi ki kulüp yönetimlerinde taraftara söz hakkı tanınmıyor, dememek elde değil, vesselam....
YUSUF TÜRK statüsünde değil ki oraya dahil değil. Hatta daha göremedik bile. BARIŞ ALPER şu zamana kadar fena görünmedi.

YUSUF TÜRK statüsünde değil ki oraya dahil değil. Hatta daha göremedik bile. BARIŞ ALPER şu zamana kadar fena görünmedi.
Yusuf' un Türk statüsünde olmadığını elbette biliyorum. Rashica-Cengiz hayaline kapılanlar için söyledim o sözü. Anlaşılmış olmasını umardım...

oldu ya seneyi 10 gol 5 asistle falan tamamladılar.o zaman gelip ne diyeceksiniz :red: neyin haklı cıkma sevdası bu?kerem ve yunusun kötü olması Galatasarayı şahlandırıyor mu?sizi mutlu mu ediyor?elinize geçen ne?iki oyuncununda potansiyellerini nasıl doğru yansıtması gerektiğini,mental sorunlarını nasıl aşabileceğimize dair fikir belirtin de bi anlamı olsun.gerisi hava cıva.boş yani

Bu konuya denk gelmemişim ama geçen sezonun sonundan beri Kerem’in bu sezon iyi bir takım kurulursa göze batacağımı söylüyorum
Geçen sezon da çok top kaybediyordu ve tek başına olmasa da takımın atak ritmi bulamamasında payı olanlardandı
Kayıplarda da ortasaha kötü olduğundan göze batmadı ama zor durumlara düşmemizde payı olanlardandı
Sadece çok daha fazla topla buluştuğundan daha fazla imkanı oldu ve takım geneli çok kötü olduğundan sivrilmişti
Bunları söylerken sorumluluk alması sayesinde de en azından takım oynamasa da birşeyler yapabildi, bunun için de teşekkür etmek lazım
Şimdi yapması gereken eksik olan fundamentalini çok geliştirmeli, takım oyununu öğrenmeli, top kontrolünü üst seviye yapmalı, nerede ne yapacağını ve nerede duracağını
Yoksa ortasaha topla dripling gelirken kanattan koşu atacağına arka çaprazına geçip arkadaşını durmaya ve daha geriye pasa zorlamakla devam ederse anadolu topçusuna evrilir
Yunusu geçen sezon izlememiştim ama çok duyuyordum fakat çok şaşırttı beni
Bu kadar tekdüze bir oyuncu beklemiyordum
Tek olayı topu ayağına zorla istemek, alınca da dürtüp avantajı kaybedip ardından içe çekip ya kalabalığa dalmak ya da kalabalık yere pas vermek

oldu ya seneyi 10 gol 5 asistle falan tamamladılar.o zaman gelip ne diyeceksiniz :red: neyin haklı cıkma sevdası bu?kerem ve yunusun kötü olması Galatasarayı şahlandırıyor mu?sizi mutlu mu ediyor?elinize geçen ne?iki oyuncununda potansiyellerini nasıl doğru yansıtması gerektiğini,mental sorunlarını nasıl aşabileceğimize dair fikir belirtin de bi anlamı olsun.gerisi hava cıva.boş yani
Çoğu kişi için "ben demiştim" egosu çok daha önemli.

Geçen seneye flashback yapalım, ligin GS adına en efektif oyuncusu, bak yerliyi yabancıyı geçtim, en efektif oyuncusu, hem ligde hem Avrupa'da Kerem değil miydi? Barça deplasmanindan tut, Moskova'ya kadar, ayıla bayıla izlemedik mi? Derbi desen aldı (Bjk maçı), hiçbir maçta sinmedi. Ayrıca inanılmaz uygun da bir maliyeti vardı.

Aynı şekilde Yunus, her ADS maçında neredeyse skora etki etmedi mi? Herif Adana'da tek başına yendi ulan resmen bizi. Tüm maçlarda da gayet efektifti. 20 yaşında kendi altyapı değerin.

Şimdi bu iki çocuğu, bir sonraki senenin GS'inda hele ki 3 yerli oynatma zorunluluğu varken, ilk onbir için düşünmemiz kadar doğal ne olabilirdi?

Haa şimdi formsuzlar, belki iyi çalışmıyorlar, belki başka bir problem var. O zamanki durum ile, şu zamanki sonucu, yani elma ile armut kıyaslayarak ego savaşına girmenin kimseye faydası yok.

Evet sen demiştin, en büyük sensin diyip geçeceksin ağa boylesine.

Böyle takintilar bir bizim insanimizda var

Club brugge’nin kanat oyunculari her hafta degisiyor mesela

Tek bir brugge taraftarindan duymadim mesela skov olssen le olmaz veya noa lang la olmaz

Macina göre skora göre veya ihtihaca göre adamlar sirayla oynatiyorlar

Bizde kerem oynadigi anda hem oyuncu hem de hoca linc ediliyor

Ama jesus denen saklaban rotasyon yapinca sol bek te lincoln’u oynatinca öve öve bitiremiyorsunuz

Neresinden bakarsanız bakın, İkisi arasındaki zayıf halka Yunus' tur şu ana dek. Keşke iyi oynasaydı da takımın en iyisi olduğunu söyleyebilseydim. ADS daki umulmadık istatistikleriyle epey de ümitlenmiştim...

Kerem, daha çok kanat-forvet özellikli bir futbolcu zaten. Full kanat rolü biçilirse veriminin düşeceği aşikardı; 24 yaşından sonra da o role evrilemeyebilir ki bu konuda suçlayamam kendisini. Faydalanmasını bilmek suretiyle yine de ciddi katkı sağlayabilecek bir futbolcu olduğu kanaatindeyim...

Yunus için daha olumsuzum. Çok isteyip debelense bile ''Fırlak kanat'' rolünü üstlenebilecek patlayıcılığa asla sahip olamayacaktır, Allah vermemiş o hız-güç-yeteneği...Kanat-forvet desem, repertuvarında içe çekip şut-ara pası denemekten başka pek bir aksiyon yok, olmaz; orta saha özellikli kanat oyuncusu desem, o silik-sinik haliyle hiç olmaz...Sahi; beğenenlerden birisi, Yunus' un ne tip bir futbolcu olduğu ve hangi formatta oynarsa takıma katkı sağlayacağı hususunda, benim gibi kendisini hala çözememiş gafilleri aydınlatsa keşke!..

Bu iki oyuncudan da verim alacak olan teknik heyet ve en önemlisi hocadır.

Her iki oyuncu da görüldüğü üzere mental olarak güçlü değil. Fakat ikisinde de ciddi potansiyel var. Kerem özellikle rüştünü Avrupa çapında dahi ispat etmiş bir değer. Rakip hocalardan ciddi övgü almış, oynadığı maçlarda, milli takım dahil, etkili olmuş.

Bu oyuncular bizim sözleşmeli oyuncularımız ve bunlara şampiyonluk yolunda ihtiyacimiz var. Bunu kendilerine hissettirmeli ve kendilerinden maksimum verimi almalıyız. Başka çaremiz yok.

Bu dediğim, her ikisi de her ne koşul olursa olsun ilk onbir oynamalı demek değildir. Fakat silip atmak da olmaz. En verimli şekilde kullanmalıyız.

Bu sene şampiyon olalım, sınır kalksın, sonra nereye istiyorsak satabiliriz kendilerini.

şimdide gelin arkadaşlar konuya.yunus ve keremde sıkıntı mental ve topsuz oyundaki eksiklikleri,defansa yardım vs bunları halledersek ikisi de çok değerli.bilhassa yunus

Böyle takintilar bir bizim insanimizda var

Club brugge’nin kanat oyunculari her hafta degisiyor mesela

Tek bir brugge taraftarindan duymadim mesela skov olssen le olmaz veya noa lang la olmaz

Macina göre skora göre veya ihtihaca göre adamlar sirayla oynatiyorlar

Bizde kerem oynadigi anda hem oyuncu hem de hoca linc ediliyor

Ama jesus denen saklaban rotasyon yapinca sol bek te lincoln’u oynatinca öve öve bitiremiyorsunuz

Macina göre skora göre veya ihtiyaca göre dedigim gibi

Olacak olacak ögreneceksiniz yavas yavas

Geri
Üst Alt