Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YUSUF TÜRK statüsünde değil ki oraya dahil değil. Hatta daha göremedik bile. BARIŞ ALPER şu zamana kadar fena görünmedi.Yerli rotasyonunun yetersiz kalacağına dair yaptığım yorumlara cevap olarak, bu ikisini öne sürüp, aklı sıra alaya alanlar bile vardı forumda; şimdi ya hiç o değiller, yahut kuyruğu kıstırıp kuytu bir köşeye saklanmışlar!..
Kanatların bu ikisiyle ve yerli kontenjanını da aşarak çözülebileceğini iddia eden bazıları, şimdi Cengiz Ünder transferi konusunda pek heyecanlılar. Kanatlarda Rashica-Cengiz ikilisini hayal ediyorlar. Kerem-Yunus-Barış Alper-Yusuf da kulübede oturabilmek için sıraya girsinler!!..
İyi ki kulüp yönetimlerinde taraftara söz hakkı tanınmıyor, dememek elde değil, vesselam....
Yusuf' un Türk statüsünde olmadığını elbette biliyorum. Rashica-Cengiz hayaline kapılanlar için söyledim o sözü. Anlaşılmış olmasını umardım...YUSUF TÜRK statüsünde değil ki oraya dahil değil. Hatta daha göremedik bile. BARIŞ ALPER şu zamana kadar fena görünmedi.
Eksik anlattığınızı bir gün anlamanızı umud ediyorum.Yusuf' un Türk statüsünde olmadığını elbette biliyorum. Rashica-Cengiz hayaline kapılanlar için söyledim o sözü. Anlaşılmış olmasını umardım...
Çoğu kişi için "ben demiştim" egosu çok daha önemli.oldu ya seneyi 10 gol 5 asistle falan tamamladılar.o zaman gelip ne diyeceksiniz :red: neyin haklı cıkma sevdası bu?kerem ve yunusun kötü olması Galatasarayı şahlandırıyor mu?sizi mutlu mu ediyor?elinize geçen ne?iki oyuncununda potansiyellerini nasıl doğru yansıtması gerektiğini,mental sorunlarını nasıl aşabileceğimize dair fikir belirtin de bi anlamı olsun.gerisi hava cıva.boş yani
şimdide gelin arkadaşlar konuya.yunus ve keremde sıkıntı mental ve topsuz oyundaki eksiklikleri,defansa yardım vs bunları halledersek ikisi de çok değerli.bilhassa yunusoldu ya seneyi 10 gol 5 asistle falan tamamladılar.o zaman gelip ne diyeceksiniz :red: neyin haklı cıkma sevdası bu?kerem ve yunusun kötü olması Galatasarayı şahlandırıyor mu?sizi mutlu mu ediyor?elinize geçen ne?iki oyuncununda potansiyellerini nasıl doğru yansıtması gerektiğini,mental sorunlarını nasıl aşabileceğimize dair fikir belirtin de bi anlamı olsun.gerisi hava cıva.boş yani
Böyle takintilar bir bizim insanimizda var
Club brugge’nin kanat oyunculari her hafta degisiyor mesela
Tek bir brugge taraftarindan duymadim mesela skov olssen le olmaz veya noa lang la olmaz
Macina göre skora göre veya ihtihaca göre adamlar sirayla oynatiyorlar
Bizde kerem oynadigi anda hem oyuncu hem de hoca linc ediliyor
Ama jesus denen saklaban rotasyon yapinca sol bek te lincoln’u oynatinca öve öve bitiremiyorsunuz