Kerem ve Yunuslu Galatasaray Kanatları

Kerem ben oldum kafasıyla devam ederse o da tepkilere maruz kalır

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kağıt üstünde iyi gözükse de pratikte çömez kalır kanatlar. Vargas gibi bir yönlendirici kanat lazım. Kerem'den para kazanma şansımız varken satılmalı

Son düzenleme:
Merkezde hem dinamik hem oyun aklı olan adamlar olursa çok iş yaparlar. Oyunu onlara yüklemekten ziyade onlarda bitirmek icab eder. İnsallah seneye iyi bir kadro kurulur da bu adamlar da çamurda debelenmez

On numara da kendine güveni gelmiş morutan ile saglam hücum hattı olur. Keske salaklık edip alsaydik gedsonu o zaman kolay kolay mac vermezdik aklima geldikçe sinir oluyorum.

Birlikte göremeyeceğimizden korktuğum müthiş ikili.Kerem ve Yunus bence bu yaz Avrupa'ya giderler.🤕

Takımda işe yarayan tek oyuncu iken ve yerli kuralı varken Kerem’i satmazlar herhalde.

Arkasında Svenson önünde lider Balotelli diğer kanatta Şef Vargas en önemlisi başlarında bir T.D. yani kısacası bizim kaossarayda olsaydı şu an BAY muamelesi görürdü muhtemelen..
Seneye böyle bir takım olacaksa kerem-yunus ikilisi büyük hüsran olur demedi demeyin

Arkasında Svenson önünde lider Balotelli diğer kanatta Şef Vargas en önemlisi başlarında bir T.D. yani kısacası bizim kaossarayda olsaydı şu an BAY muamelesi görürdü muhtemelen..
Seneye böyle bir takım olacaksa kerem-yunus ikilisi büyük hüsran olur demedi demeyin
Morutani kazanmak lazim ortada ağabey

Geri
Üst Alt