Kerem ve Yunuslu Galatasaray Kanatları

Seneye avrupa yok. Bu çocuğun 1 sene uzak kalmaması lazım o yüzden Campos'u da kullanarak güzel bir teklife satılması taraftarıyım.

Rodri ve Onye kanatlari gibi olur.Rodri gittikten sonra Onye acilmisti.

İki tane cılız kanat, hava toplarında sıfır. Gene pas manyağı olup tiki taka yapcaz hea.

Kardeşim artık aynı futbolu görmek istemiyorum. Hakan arif dönemindeki gibi sağdan soldan akınlar abluka alınmış kale görmek istiyorum yeter yahu yeter.

Seneye;

Golcü
Kerem-10no-Yunus/morutan
8no-6no
Yerlibek-abdulkerim-yabancı-yerlibek
Yerli kale

Böyle bi sil baştan kadro lazım. Ne berkanı ne taylanı bu takımda görmek istemiyorum. Mohammed marcao nelson falan da satılmalı. Pva yollanmalı, boey rotasyon için kalır​

20781.webp

Yunus geçen sezon şiir gibi top oynuyordu.
Kerem driplingi yüksek çiğersiz bir herifti.

Kerem geçen sezonda top kaybı yapıyor ve hatalı tercihlerde bulunuyordu. Bu sene sadece gol atamadığı için bu özellikler belirgin şekilde ortaya çıktı fakat Yunus’un kötü oynamasının hiç bir açıklaması yok.

Yunus geçen sezon şiir gibi top oynuyordu.
Kerem driplingi yüksek çiğersiz bir herifti.

Kerem geçen sezonda top kaybı yapıyor ve hatalı tercihlerde bulunuyordu. Bu sene sadece gol atamadığı için bu özellikler belirgin şekilde ortaya çıktı fakat Yunus’un kötü oynamasının hiç bir açıklaması yok.
Yapmissin ya aciklamasini.

Cok erken damlamisiniz konuya.yunus ocaktan sonra çıkışa gecer.kerem zaten sonradan girince yardiriyo.yeterki isin psikolojik boyutunda güçlü kalip çalışsınlar

Sezon basinda Messi gibi iceri dogru dribbling yapip şut açisi veya pas imkani yaratsin diyordum ama yapamadi veya bilmiyorum fakat ilk baslarda daha iyi gibiydi. Simdi ne solundan ne sagindan adam gecebiliyor. Dun aksam 2. lig takimina bile calim atamadiysa bence sorun mental. Mental degilse o zaman teknik heyet karar verecek. Ya mevkisini degistirecekler ya da işi oluruna birakacaklar. Şahsi dusuncem ise sorun mental.

Kerem-yunusun birlikte olmayacağını defalarca söyledim Allah'tan şapkadan rashica çıktı da biraz rahatladık.. Bizde bu adamları birlikte oynatacak ne hoca var ne de sistem bu adamların hem teknik hem mental yönden geliştirilmesi gerekiyor ve biz o işi beceremiyoruz... Rashica olmuş bir topçu bunu oynadıkça görebiliyoruz(bize gelmeden önce doğru dürüst tanimiyordum) belki kerem yunus ondan daha yetenekli ama futbolun temel noktalarına bakınca rashica kat kat önde görünüyor . Keşke Okan Hocanin bu isimler üzerinde bir katkisini gorebilseydik ben yine de 2 ismin de silinmesini istemiyorum yarım sezonl cengiz kiralanabilirse devre arası biz de yunusu kiralık gönderelim derim.. Kerem her türlü kalmalı skora direkt etki edebiliyor yedekte sırf BAYla falan sezon geçmez onun da bjk maciyla abartıldığını düşünüyorum..

Geri
Üst Alt