Kerem'e İlk 11 Yolu Göründü

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni gözdesi Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa maçıyla beraber ilk 11’de oynamaya başlayacak. Genç futbolcudan, ikinci Taylan etkisi oluşturması bekleniyor​

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in yeni gözdesi Kerem Aktürkoğlu oldu. Her maçta biraz daha üzerine koyan genç futbolcu, Alanya kupa maçında takımının mağlubiyetine rağmen performansıyla geçer not aldı. Milliyet'in haberine göre; Terim’in gözüne girmeyi başaran 22 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa maçıyla beraber ilk 11’de oynamaya başlayacak.

Verilen bütün şansları iyi değerlendiren, gençliği ve enerjisiyle sonradan girdiği maçlarda olumlu işler yapan Kerem’in artık piştiğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Feghouli tam hazır oluncaya kadar genç futbolcuda ısrar edecek. Şüphesiz bu kararda sağ açıkta oynayan Babel’in verimsiz ve etkisiz kalmasının rolü büyük oldu.

Taylan gibi bekledi

Teknik direktör Fatih Terim, sezon başında 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor’dan gelen genç futbolcu için Taylan Antalyalı’da izlediği yolu tercih etti. Kerem Aktüroğlu’nu, büyük takımda oynadığının farkına varması ve adaptasyonu için Taylan’da olduğu gibi yavaş yavaş hazırlayan Terim, şimdi de onu takıma tam olarak monte edecek.

1613204696398.webp

19 yaşında değil artık bu çocuk sürekli oynamalı.

öyle pır pır parlayan sıkışık oyunda etkisiz görünen klasik kanat oyuncusu profili de yok.

gayet iyi top taşıyor bekine yardımcı oluyor.

komple bir hücum oyuncusu olabilir , kesinlikle üzerinde durmalıyız.

yolun sonu görüünüyorrrrr

Bugünleri de görecek miydik yav.

Herif baya komple oyuncu , mevkisi için şu özelliği çok eksik diyemiyorum ama gelişmesi için de oynaması lazım.

11 başladıktan sonra formayı bırakmayacağını düşünüyorum.

Sanmıyorum, ancak neden olmasın.. hocamız sahada gençlikten tecrübeye güveniyor, imparator da olsanız üzerinizde baskı hissediyorsunuz normaldir ancak Kerem yeterince kendimi gösterdi gibi 11 sırası gelmişde olabilir bekleyelim bakalım.

Son maç sonrası Babel yerine oynayacağını düşündüğümü söylemiştim, halen aynı düşünüyorum, bu maç 11'de maçı olacak inş.

Feghouli Oğulcan Babel Emre Kılınç Arda hatta Babel Belhanda bile ilk 11 düzeyinde sağ kanat olarak forma giydiğini gördük bu takımda ama Kerem'i bir türlü uzun süreli izleme şansımız olmadı

Tamam Onyekuru geldi sol kanatta forma şansı kalmadı desek sağ kanatta neden şans bulmuyor bu çocuk ? Feghouli ne zamandır sakat geri de dönmeye niyeti yok gibi Oğulcan hem sakatlık hem ceza durumu var Emre Kılınç'ın oraya geçtiğinde veriminin ciddi ciddi düştüğünü görüyoruz yahu Babel bile çıktı sağ kanat oynadı şu takımda Fatih Hoca yine de Kerem 'e şans tanımadı

Bilmiyorum hocam Uğur Karakullukçu'nun dediği kadro hiyerarşisi katkıdan çok zarar veriyor bence bu takıma hak edene formayı teslim etmek gerekiyor Kerem kiralık değil yaşlı değil önünde uzun bir kariyer var oyuna girdiği hemen her maç dişe dokunur katkı veriyor ne zaman takımın bir parçası olacak bu çocuk ?

Taylan gibi 26 yaşını mı beklesin ?

Geri
Üst Alt