Kerem'e İlk 11 Yolu Göründü

Feghouli Oğulcan Babel Emre Kılınç Arda hatta Babel Belhanda bile ilk 11 düzeyinde sağ kanat olarak forma giydiğini gördük bu takımda ama Kerem'i bir türlü uzun süreli izleme şansımız olmadı

Tamam Onyekuru geldi sol kanatta forma şansı kalmadı desek sağ kanatta neden şans bulmuyor bu çocuk ? Feghouli ne zamandır sakat geri de dönmeye niyeti yok gibi Oğulcan hem sakatlık hem ceza durumu var Emre Kılınç'ın oraya geçtiğinde veriminin ciddi ciddi düştüğünü görüyoruz yahu Babel bile çıktı sağ kanat oynadı şu takımda Fatih Hoca yine de Kerem 'e şans tanımadı

Bilmiyorum hocam Uğur Karakullukçu'nun dediği kadro hiyerarşisi katkıdan çok zarar veriyor bence bu takıma hak edene formayı teslim etmek gerekiyor Kerem kiralık değil yaşlı değil önünde uzun bir kariyer var oyuna girdiği hemen her maç dişe dokunur katkı veriyor ne zaman takımın bir parçası olacak bu çocuk ?

Taylan gibi 26 yaşını mı beklesin ?
Hoca 25 yaşındaki oyuncuya genç dediği için fazla umudum yok. Bence bekleme dostum

Bu çocukta farklı bir pırıltı var top kontrolü olsun dönüşleri olsun umarım üstüne koyarak devam eder.

Hoca 25 yaşındaki oyuncuya genç dediği için fazla umudum yok. Bence bekleme dostum
Reis şeyi anlarım mesela senin sağ kanadında Gelson Martins oynuyordur kimse Kerem neden oynamıyor demez adamın yerine Gelson Martins vardır çünkü ama eldeki malzeme belliyken Kerem'i görmezden gelemeyiz

Reis şeyi anlarım mesela senin sağ kanadında Gelson Martins oynuyordur kimse Kerem neden oynamıyor demez adamın yerine Gelson Martins vardır çünkü ama eldeki malzeme belliyken Kerem'i görmezden gelemeyiz
Aga bana göre takımın en yaşlı futbolcusu 25 yaşında olmalı. Öyle bakmıyor,ne kadar oynat diye bağırsak boş. Benim düşünceme göre taraftar tek hatada oyuncuyu yediği için 23 + olmadan oynatmayacak.

Aga bana göre takımın en yaşlı futbolcusu 25 yaşında olmalı. Öyle bakmıyor,ne kadar oynat diye bağırsak boş. Benim düşünceme göre taraftar tek hatada oyuncuyu yediği için 23 + olmadan oynatmayacak.
Bizim takımda tam tersi futbolcu dediğin +25 yaşında olacak diyor

Hatta 34 yaşında Donk Babel Arda 35 yaşında Falcao 31 yaşında Feghouli Belhanda filan olursa daha da makbul oluyor...

Geri
Üst Alt