Kerem'e Sevilla Kancası

32.gif

Koskoca Sevilla'nın ne işi var ya?

Sevilladan sonra reale gider. Duzgun bir tdnin elinde işlenmesi gerekiyor.

300-400 ne gelse kardır

Takım savunması yaparken nerde duracağını nereye koşacağıni bilmiyor.

Stopersiz Göztepe'ye gol attı diye Messi ilan edenler hamsi maçında gerçek stoperlere karşı ne kadar aciz kaldığını görmüştür umarım
Yukarda allah var insallari yaptigi isleri bu kadar kolay elestirme hemde boyle sivri dilli bi sekilde ne is yapiyorsun merak ediyorum seni çilginlar gibi elestirmek isterdim. yaziktir gunahtir.SEn insanlarin yaptigi işe saygi duymayan bi adamsin

300-400 ne gelse kardır

Takım savunması yaparken nerde duracağını nereye koşacağıni bilmiyor.

Stopersiz Göztepe'ye gol attı diye Messi ilan edenler hamsi maçında gerçek stoperlere karşı ne kadar aciz kaldığını görmüştür umarım
Üstad, aynı konuda birleşmemiz beni tatmin ediyor

Sallamasyon bir haber gibi. Elin adamı bizim imparator gibi bir maça bakarak futbolcu transfer etmiyor ki.

Kendi futbolcusunu da itin bir tarafına sokan taraftar profilleri 1. ve 2. sayfasında mevcut. Yanlız bunu da her sosyal medya platformunda yapan Galatasaray taraftarı. Ne kadar taraftar oda meçhul gerçi.

Bunlar yetişselerdi Hagi ye Hakan şükür e falan da sallardı :D
Hemde ilk maçta. Hagi’ye yaşlı derlerdi,Fatih Terim istifa derlerdi. Malum ilk sezonunda ilk maçlarda baya kötüydük. Gerçi türevleri şimdi bu ua denen oluşumda var. Çoluk çocuk fifa pes oynar gelir ahkam keser orda burda. Hakkı ile eleştirene lafım yok.

Geri
Üst Alt