Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
Topçu olmaz bundan. 3 e 5 e satın gitsin
Futbol bilgisi sıfır eleman. Bi bok olmaz bu yaştan sonra
Bence tek sorunu fizik kondisyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topçu olmaz bundan. 3 e 5 e satın gitsin
Futbol bilgisi sıfır eleman. Bi bok olmaz bu yaştan sonra
Yok abi ya. Bildiğin futbol aklı yok adamda. İlk 11'lik topçu olamaz gelişse bile. Ki bu saatten sonra çocuğa futbol mu öğretçeklerBence tek sorunu fizik kondisyon
Yok abi ya. Bildiğin futbol aklı yok adamda. İlk 11'lik topçu olamaz gelişse bile. Ki bu saatten sonra çocuğa futbol mu öğretçekler![]()
Koşan tek topçu o reis bize pırlanta geliyor bencenası yok ya hep doğru yerlere koşuyur
Koşan tek topçu o reis bize pırlanta geliyor bence
Yukarda allah var insallari yaptigi isleri bu kadar kolay elestirme hemde boyle sivri dilli bi sekilde ne is yapiyorsun merak ediyorum seni çilginlar gibi elestirmek isterdim. yaziktir gunahtir.SEn insanlarin yaptigi işe saygi duymayan bi adamsin300-400 ne gelse kardır
Takım savunması yaparken nerde duracağını nereye koşacağıni bilmiyor.
Stopersiz Göztepe'ye gol attı diye Messi ilan edenler hamsi maçında gerçek stoperlere karşı ne kadar aciz kaldığını görmüştür umarım
Üstad, aynı konuda birleşmemiz beni tatmin ediyor300-400 ne gelse kardır
Takım savunması yaparken nerde duracağını nereye koşacağıni bilmiyor.
Stopersiz Göztepe'ye gol attı diye Messi ilan edenler hamsi maçında gerçek stoperlere karşı ne kadar aciz kaldığını görmüştür umarım
Üstad, aynı konuda birleşmemiz beni tatmin ediyor
Kendi futbolcusunu da itin bir tarafına sokan taraftar profilleri 1. ve 2. sayfasında mevcut. Yanlız bunu da her sosyal medya platformunda yapan Galatasaray taraftarı. Ne kadar taraftar oda meçhul gerçi.
Hemde ilk maçta. Hagi’ye yaşlı derlerdi,Fatih Terim istifa derlerdi. Malum ilk sezonunda ilk maçlarda baya kötüydük. Gerçi türevleri şimdi bu ua denen oluşumda var. Çoluk çocuk fifa pes oynar gelir ahkam keser orda burda. Hakkı ile eleştirene lafım yok.Bunlar yetişselerdi Hagi ye Hakan şükür e falan da sallardı![]()