Kesin Dönüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kesin Dönüş

evet ya cok kaliteli o kadar kaliteliki talibi bile cikmiyor

Artık bu Lincoln muhabbetinden bıktım sizin anlamaya niyetiniz yok.Objektif olarak bakın bi duygusallığı kenara bırakın.Lincoln Galatasaray'da oynarken ben içinizden birisinin kötü diyeceğini düşünmüyorum noldu şimdi takımı terk etti diye Lincoln kötü oyuncumu oldu ? Hayır. .

Lincoln'u oyun kurucu olarak beyin pozisyonunda oynatabiliriz

ama elano'yu kesip onu oynatmak akıl işi olmaz bence

iyi bir yedek olur :p

arkadaslar iyimi falan tartısmayın zaten iyi topcu olmasa bizde hic oynamazdı. adam sadece sergenin brezilyalısı yani is ahlakı 0. ben sırf bu adamı iyi izlemek icin hd digiplus aldım ha ne oldu elimde patladı saglık olsun

Hep istatistikler örnek verilmiş, bununla ilgili ufak bir bilgi vereyim. Aynı durum Alex'te de vardır. Fenerbahçe oyunu Alex üzerinden kurar, bu adamın son pas ya da son vuruşu yapmaktan başka görevi yoktur. Yani ara sıra yapabilir ancak görevleri arasında futbolun temel unsurları olan pres, top kapma, geriden pasla oyunu kurma gibi işlevler yoktur bu arkadaşların. Sezgileri kuvvetlidir. Kafaları çalışır, nerede ne zaman duracaklarını bilirler, yetenekleriyle de işi bitirler. Zaten sürekli forvet bölgelerinde dolaşıp geriye gelmedikleri için son işleri yaparken hep dinçlerdir. Ve pozisyonun içinde bulurlar bir anda kendilerini. Şimdi oyunu bir adamın üzerine kurarsanız o adamın istatistiklerde aşırı işler yapmasından daha doğal birşey yoktur. Skibbe oyunu tamamen Lincoln üzerine kurmuştu. Asistler, goller geldi. Sezon başında alışma devrelerinde de Rijkaard Arda'yı forvet arkasına koydu. Nasıl top oynadığını hepimiz biliyoruz. Asist manyağı yaptı takımı. Her hafta goller, asistler. Ayrıca arda koşup basan da bir adam. Diyeceğim artık tek adamlı sisteme bağlı değiliz. Ha, bağlı olmak istediğimizde de Arda gibi bir adam var takımda. Ve bu işi herkesten daha iyi yapar. Hem de ekstra işlevleriyle beraber. Ama biz bunu da istemiyoruz, Arda'nın tam bir orta saha adamı olması için uğraşıyor Rijkaard. Takımın da kişilere bağımlı olmamasını sağlamak istiyor. Destek veriyoruz.

İşin özü, istatistikleri boş yere örnek vermeyin, bunlar fazla bir anlam ifade etmez:)

Lincoln müthiş seyir zevki veren bence Elano'dan vs çok daha yetenekli flair a sahip bir oyuncu. Önemli olan müessesenin çıkarıdır tükürdüğünü yalamak vs boş şeyler bence. Bence Lincoln'ün ihtiyacı olan Rijkaard gibi saygı duyabileceği ve onu yola sokabilecek bir hocaydı.

18'i falan geçtim şuan kadroda bulunan oyunculardan yalnız Keita ile kıyaslanabilir. Keita'dan daha fazla meziyeti olduğu için onu bile sollar. 18'e giremez dediğiniz kadroda M.Sarp, Aydın, Ayhan vs. var bunlar süper star bizler mi bilmiyoruz?

keita yı sollar mı:rolleyes:

Lincoln dikkat etsinde Keita'nın kobra boğazına sarılmasın! Keita'yı sollarmış.. Messi'yi de sollar mı?

Offf ne Lincoln ü yaaa bu fotomaç a acıyorum artık :)

Gelmesin.Kötü şeyler yapabilirim. :D

Gelse de futbolcu izlesek beyav.

Biz mehtaba bakmıyordukta kendisi 5 metre ötedeki adama pas verecem diye abuk subuk yerlere bakıyordu!

sen alışmıssın düz futbolculardan. lincoln bünyene fazla gelmiş. Gs ye gelmiş en klas oyunculardan biriydi kendisi.

Ribery'i elde tutamayan klüpçülük zihniyeti olduktan sonra lincolnden disiplin beklemek hayal olur?

sezgin floyadaki odasından çıkmıyordu ki lincoln ile ilgilensin. Ayrıca Şükür az kuyusunu kazmadı lincolnün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt