Kevin De Bruyne, Manchester City'den Ayrılacağını Duyurdu

geçtiğimiz 2-3 sezonda baya ii olduğu bikaç maç izledim

şu anki bitik görüntüsü kulüpten kaynaklı da olabilir, birden bu derece çökmesi pek olağan görünmüyor

Kevin De Bruyne: "Hangi proje olursa olsun, dinlemeye hazırım. Futbol oynamayı seviyorum ve eğer güzel bir proje gelirse ve ailem de buna sıcak bakarsa o zaman bir karar verebiliriz."

Kevin De Bruyne: "Hangi proje olursa olsun, dinlemeye hazırım. Futbol oynamayı seviyorum ve eğer güzel bir proje gelirse ve ailem de buna sıcak bakarsa o zaman bir karar verebiliriz."
Bizim gibi takımlardan ziyade kaçırdığı Arap trenine binmek istiyor.

Erden olsa ikna ederdi ya

bence yalı tüpraşı falan üstüne yapar yine de getirir bu herifi fener'e.

Ciro: Alo Kevin ben ciro ağabeyin. Galatasaray seni bekliyor...

Ozil gibi bir anda bitti bazı oyuncular böyle keskin şekilde fiziken tukeniyorlar
Bazı ilaçlar kullanıyor bile olabilirler
Metabolizmayı hızlandırıp sonra çöküş çok hızlı oluyor

Alanın elinde patlar Özil V2

Talisca'yı 10 no da oynatacaklar. Onun üzerine kadro kuracaklar diye haberler var. O yüzden sanmıyorum Fb Vlahovic veya Mitroviç kovalayacak.
vallahi konu fb olunca ben akıl mantık aramıyorum. bunlar zamanında ellerinde 10 tane 10 numara varken gittiler özil'e kulübün tapusunu bayıldılar. bugüne kadar, 3-5 ay önce 8-10 verdikleri kaç tane adamı geri postaladılar, kaç kere yaptılar. nasıl olsa sınırsız para var.

acun macun devreye girer bir şekilde zorlarlar gibi.

Nefis topçu ama yaş 34, sakatlıklar ortada. Onu taşıyabilecek bir takımda iş yapabilir de daha makul seçeneklere yönelmek isterim.

@Keramettin TANRIVERDİ

Abi, de bruyne burda efsane olmazmi? istermiydin eger butce ayrilcaksa

No name adama 20m bayilip yerine 2 sene de bruyne izlemek daha mantikli duruyor

Her projeye açığım derken Arabistan'a okeyim ikna olursam diyor. Yalnız Riyad'da falan yaşamayız git geli rahat bi yer olsun maçtan maça gelirim demek istemiş. Orada istediğini bulamazsa denk getirebiliriz dicem de sonra aklıma Tostos başganın transfer komitesi geliyor

Ne İlkay ne kdb uzak durdun city den alınacak tek adam bernardo silva

Ne yaşı bitik değil ne de sakatlık sorunu yok

İlkay ı alan haindir..

Ama Kevin De Bruyne ve Barcalı David Alaba takımımıza katılmalı

İkisi de Galatasaraylı

Geri
Üst Alt