Kevin De Bruyne, Manchester City'den Ayrılacağını Duyurdu

Napoli işin içindeyse biz hiç umutlanmayalım. Hele ki bahsedilen ücretlere. Belki de böylesi daha iyi olur sürüncemede kalmadan Haziran'da konu kapanır.

Kevin De Bruyne'den transfer açıklaması: Kararımı verdiğim zaman nereye gideceğimi öğreneceksiniz. 20 yaşında olsaydım tek başıma karar vermek çok kolay olurdu ama artık bir ailem ve çocuklarım var. Herkesi düşünerek karar vermem gerekecek.

1000069269.webp

mertens 30 saniyede bağlar . hele aile çocuklar vs mevzusuna göre karar verecekmiş. dünyanın en iyi aile kulübüyüz :D

Bi yanım gelecek diyor, diğer yanım ama adamla bıyıklı konuşacak diye fısıldıyor. Daralıyorum.

Bu adamla ilgili tek umudum çocukluğunun Türk lerle birlikte geçmiş olması ve Galatasaray a sempatisini söylemiş olması…

Bu açıklamadan İngiltere'de kalırım dediğini anlıyorum. Liverpool istiyor deniyordu, oraya gider herhalde

Onun dışında Napoli de istiyordu değil mi. Mertens'e Napoli mi Cimbom mu diye sorsa alacağı cevap Napoli olur sanki

Sonuçta Mertens bile günün sonunda oraya dönüyor şimdi

Yoklanmalı durumu sorulmalı kafası karıştırılmalı

Bundan daha hoş çilek transferi olamaz herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertensin videoları bu herifin önüne düşmedi mi saniyorsunuz? Bu adam bize gelecek göreceksiniz..

Kevin De Bruyne derken,Mertens belçika basınına önceki gün henüz kararımı vermedim demiş bu nedemek oluyor Okan Hocaya yardımcımı olayım yoksa bir sene daha futbolcu olarakmı takılayım demiş.Şair burada ne anlatmak istemiş çözebilene aşkolsun:)

Kevin De Bruyne derken,Mertens belçika basınına önceki gün henüz kararımı vermedim demiş bu nedemek oluyor Okan Hocaya yardımcımı olayım yoksa bir sene daha futbolcu olarakmı takılayım demiş.Şair burada ne anlatmak istemiş çözebilene aşkolsun:)
yoksa mertens zu mancester city

kevin de bruyne zu gs mi :)

Geri
Üst Alt