Kevin De Bruyne, Manchester City'den Ayrılacağını Duyurdu

Kevin De Bruyne derken,Mertens belçika basınına önceki gün henüz kararımı vermedim demiş bu nedemek oluyor Okan Hocaya yardımcımı olayım yoksa bir sene daha futbolcu olarakmı takılayım demiş.Şair burada ne anlatmak istemiş çözebilene aşkolsun:)
Öyle demedi tam olarak, videoyu bana gönder ben translate ederim tam sözlerini şimdi bulamadım

Öyle demedi tam olarak, videoyu bana gönder ben translate ederim tam sözlerini şimdi bulamadım
'Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında neden bu kadar duygusaldın?'' sorusunu yanıtlayan Mertens, "Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten geleceğimde ne olacak bilmiyorum, aklımdan çok şey geçti. Bakalım neler olacak. Futbolu bırakmayı dört gözle bekliyorum. Kariyerim sona erdikten sonra yapmayı istediğim çok şey var." dedi.

'Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında neden bu kadar duygusaldın?'' sorusunu yanıtlayan Mertens, "Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten geleceğimde ne olacak bilmiyorum, aklımdan çok şey geçti. Bakalım neler olacak. Futbolu bırakmayı dört gözle bekliyorum. Kariyerim sona erdikten sonra yapmayı istediğim çok şey var." dedi.
Bu eksik , videoyu dün gece izledim

Oğlu ciro ile alakalı İstanbul sualleri varda can alıcı kısım bu olsa gerek Sevgili Alper.
Ama latife bir tarafa futbolu bırakmak istiyorumun altını sürekli çiziyor.
Soru: "Futbolcu olarak son sezonun muydu?"

Dries Mertens: "Bilmiyorum. Önüme ne çıkacak göreceğim ama sanırım Galatasaray'daki son sezonumdu, bu yüzden çok duygusaldı."

1747774095976.webp

2 eliyle 5 yıldız işareti yaparak selamı çakmış.

Bu iş buradan dönmez.

Geri
Üst Alt