Kevin Großkreutz

Gk nasıl kupalarda oynayabiliyor? Kupa maçları resmi maçlar değilmi

Hamza o kadar sinsi ki. Sağ bek aldırmadı.Şimdide bunu sağ bekte oynatacak ve Sabriden kurtulacağız diye bekleyenler var.

Bekleyin bekleyin siz. Bekleye bekleye ağaç olursunuz ancak.

Adam bunu bugün ön libero oynatmış herhalde, ben ne diyeyim arkadaş adam fantazi manyağı. Bayılıyor abuk zubuk fantaziler yaşamaya.

Ben sezonun en büyük fantazisi Balta nın ön libero oynaması olur diye düşünürken adam Rize deplasmanına orta sahasız çıktı. Bakalım daha neler göreceğiz bu sezon.

Kevin'in en verimli olacağı pozisyon sol açık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamza mundar etmeye baslamis.Bir oyuncu bircok mevkide oynuyor diye b.kunu cikarmaya gerek yok.Ön libero,kanat ve son olarak forvette oynatti.Sabri'ye yer acmak icin sag bek haric her yerde oynatıyor.Bu adam ikinci dönem kadroya girmeli ve sag bek pozisyonunda görev almalı.Gross-Ched-Denayer-Carole ligin en atletik ve güven veren savunma hattı olur.

Hamza mundar etmeye baslamis.Bir oyuncu bircok mevkide oynuyor diye b.kunu cikarmaya gerek yok.Ön libero,kanat ve son olarak forvette oynatti.Sabri'ye yer acmak icin sag bek haric her yerde oynatıyor.Bu adam ikinci dönem kadroya girmeli ve sag bek pozisyonunda görev almalı.Gross-Ched-Denayer-Carole ligin en atletik ve güven veren savunma hattı olur.

Ched ve Denayer aynı anda oynarsa çok sıkıntı olur.

İkisi de risk alarak oynayan oyuncular. Uyum göstermeleri zor.

Ched ve Denayer aynı anda oynarsa çok sıkıntı olur.

İkisi de risk alarak oynayan oyuncular. Uyum göstermeleri zor.

İkisinin birlikte oynadigi tandem bence Avrupa'nin önemli liglerinin seviyesi bir kalite.İkisi de topla iliskisi iyi olan geriden oyun kurabilen,cabuk ve hamleli oyuncular.

Chedjou ilk geldigi zamanki gibi daginik bir görüntü vermiyor.Denayer ile iyi bir ikili olacaklarını düsünüyorum ama Hamzaoglu stoperde iki yabancıyı bir arada kullanmaz zaten.Ched oynar yanında Hakan veya Semih'ten biri olur.Benim ifade ettigim 4'lü hayal.

Son düzenleme:
Balta gayet iyi şu sıra. Semih'i de kazanmamız şart.

Sakatlıklar ve yedek kalması yüzünden iyice geriledi çocuk.
Semihi kazanmaya gerek yok Emrahın dediği gibi onun Avrupa'ya gitme zamanı geldi de geçiyor bile.

Burada artık bir baltaya sap olmaz ondan, aklı varsa takım ayırt etmeden Avrupa'ya gider.

Dediğin gibi kaç zamandır yerinde sayıyor hatta gerilemeye bile başladı.

Avrupa havasının Semihe yarayabileceğini düşünüyorum.

İyi teklif gelirse olabilir ama şimdi efsane dediğimiz Bülent Korkmaz da kariyerine iyi başlayıp 23-27 yaş arası istikrarsız kalmış 27'sinden sonra ise efsane olmuştu.
Ben eski efsanelerle yeni oyuncuları karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.O zamanlarda futbol paranın önündeydi şimdi ise para futbolun önünde.İstisna oyuncular yok değil ama evladımız mantığıyla hareket etmeyi bırakıp bazı şeylerden vazgeçebilmeliyiz artık.

Ya benim mesaj kopyalanmış bi el atıp silermisiniz.

Ched konsentrasyon sorunlari var

Denayer-Balta oynamasi lazim

Chedjouyu da orta sahaya koyalim artikk

Ben eski efsanelerle yeni oyuncuları karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.O zamanlarda futbol paranın önündeydi şimdi ise para futbolun önünde.İstisna oyuncular yok değil ama evladımız mantığıyla hareket etmeyi bırakıp bazı şeylerden vazgeçebilmeliyiz artık.

Evlat mantığı değil evlat görüp kendini sömürü yapan adamlara sonuna kadar karşıyım. (Sabri, Aydın vs gibi). Semih'in başlangıç noktası iyi bir referanstır. Çok büyük bir düşüşte olduğu doğru ama Sabri gibi reyisçilik oynayıp milyonları cukkalayım mantığı ile giden bir insan da değil benim şahsi görüşümce.

İyi bir okul olabilecek bir teklif alırsa tabi ki gitsin, geliştirsin kendini.

Chedjou ve Denayer riskli olur derken, Turkiye Liginde bile en zayif takimlara karsi bile 2 pasta pozisyon veriyoruz. Daha kötü ne olabilir? Benficaya karsi, 2-1 kaybettik. Macin en iyisi kalecimizdi. Farki önledi. Balta, sadece idare ediyor. Sabri ve Semihin kadro disi kalmasi, Baltaninda mümkün oldugunda az süre almasi gerek. 4 yabancili bir savunma hattina sahip olmaliyiz.

Yoksa bu sezon Sabri, Semih ve Umut israri yüzünden 3.lük bile basari olur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt