- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Gk nasıl kupalarda oynayabiliyor? Kupa maçları resmi maçlar değilmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babası türk göçmeniymisGk nasıl kupalarda oynayabiliyor? Kupa maçları resmi maçlar değilmi
Babası türk göçmeniymis
Envoyé de mon Sony Z3
Gk nasıl kupalarda oynayabiliyor? Kupa maçları resmi maçlar değilmi
Haha karde$ sen mayıs 2011 de kalmışsın güncellemelerini yapmıyorsun sanırsamBalta mı ? Balta mı kaldı arkadaş sigara içmekten ölecek artık.. Yerine bi tane ujfalusi gibi toplayıcı adam olsa sağlam diyebiliriz...
Hamza mundar etmeye baslamis.Bir oyuncu bircok mevkide oynuyor diye b.kunu cikarmaya gerek yok.Ön libero,kanat ve son olarak forvette oynatti.Sabri'ye yer acmak icin sag bek haric her yerde oynatıyor.Bu adam ikinci dönem kadroya girmeli ve sag bek pozisyonunda görev almalı.Gross-Ched-Denayer-Carole ligin en atletik ve güven veren savunma hattı olur.
Ched ve Denayer aynı anda oynarsa çok sıkıntı olur.
İkisi de risk alarak oynayan oyuncular. Uyum göstermeleri zor.
Ched ve Denayer aynı anda oynarsa çok sıkıntı olur.
İkisi de risk alarak oynayan oyuncular. Uyum göstermeleri zor.
Alpay ne diyon yine,Semih mi oynasın?
Semih'i kazanarak vakit harcamak yersiz.Semih gitsin artık.Balta gayet iyi şu sıra. Semih'i de kazanmamız şart.
Sakatlıklar ve yedek kalması yüzünden iyice geriledi çocuk.
Semih'i kazanarak vakit harcamak yersiz.Semih gitsin artık.
Semihi kazanmaya gerek yok Emrahın dediği gibi onun Avrupa'ya gitme zamanı geldi de geçiyor bile.Balta gayet iyi şu sıra. Semih'i de kazanmamız şart.
Sakatlıklar ve yedek kalması yüzünden iyice geriledi çocuk.
Ben eski efsanelerle yeni oyuncuları karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.O zamanlarda futbol paranın önündeydi şimdi ise para futbolun önünde.İstisna oyuncular yok değil ama evladımız mantığıyla hareket etmeyi bırakıp bazı şeylerden vazgeçebilmeliyiz artık.İyi teklif gelirse olabilir ama şimdi efsane dediğimiz Bülent Korkmaz da kariyerine iyi başlayıp 23-27 yaş arası istikrarsız kalmış 27'sinden sonra ise efsane olmuştu.
Ben eski efsanelerle yeni oyuncuları karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.O zamanlarda futbol paranın önündeydi şimdi ise para futbolun önünde.İstisna oyuncular yok değil ama evladımız mantığıyla hareket etmeyi bırakıp bazı şeylerden vazgeçebilmeliyiz artık.
yoo tüm maçlarını da izledim ne denli ağır olduğunu çalım yiyen balta gördüm semihe göre kıyaslarsak tabiki gözümüze kompany gibi gelirSon 2 sezon kaç maç izledin ahbptakimin en formda savunma oyuncusu kendisi su an