Kevin Großkreutz

Fatih İşbecer: "Cenk Ergün cumartesi Grosskreutz ile anlaştı. Hamzaoğlu ise takımın o tipte bir oyuncuya ihtiyacı olmadığını beyan etti."

Fatih İşbecer: "Yoksa resmi imzaları zamanında çoktan atmıştık. F.İşbecer, yanlış faks çekti” tarzı içi boş iddialar da gündemi meşgul etti"

250015937.jpg

1448750010186.jpg

Sizcede Isbecer ve Grosskreutz birbirine benzemiyor mu la?
:asd22:

Acidim bu adama, zaten oynayamadi yarim sezon. Simdi 2-3 macta da biletini keseriz ikinci donem. :/

12308041_1064171313641563_7257017510724410202_o.jpg

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bu kadar uzun süre maça çıkmamıs adamdan direkt katkı alacağız diye düşünüyosanız yanılıyorsunuz bence.

Toparlanması oyuna katkı saglaması en az 2 yarının ortasını bulur. o da takım kötü gitmezse, giderse taraftar herkesi haşlayacağı için iyi olma şansı da yok.

Bence sağ bek oynaması lazım.

Niye?

1) Sabri'den sonra en kötü haliyle bile fark yaratır.

2) Ön tarafta oynarsa niye gol atamıyor diye eleştirir taraftar defansif katkısını göz ardı edeceği için.

3) Zaten ön tarafta da bizim daha çok hücum özellikli bir adama ihtiyacımız var. Hani 4-4-2 oynasak Grosskreutz kanat oynasın. Ama mevcut durumda sağ bek oynarsa öndeki gibi markaj yemeyeceği için topla daha rahat çıkar daha etkili olur. Dortmund'da da bunu gördük.

Tabi bunlar hep beklentiler.

Sakatlıktan nasıl dönecek, hangi mevkide değerlendirilecek bekleyip görmek lazım.

Bu adamın bizde heder olma ihtimali yüksek.

Zaten Dortmund'da 2.yarı sakatlığı sebebi ile oynamadı Şubat başından beri.

1 sene oynamamış adam Sneijder bile olsa halini görmüştük. Bu çocuk bir de teknik değil çalışkanlığı ile iş yapan familyadan. Temposunu kazanamazsa çok küfür edersiniz.

Alpay'a katılıyorum bu konuda.

Ayrıca bu adamı kafanızda sağ beke koyup hayallere kapılmayın, ancak 2-3 maçlık bir çözüm olur bu öyle yarım devrenin tamamı biraz zor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Alpay'a katılıyorum bu konuda.

Ayrıca bu adamı kafanızda sağ beke koyup hayallere kapılmayın, ancak 2-3 maçlık bir çözüm olur bu öyle yarım devrenin tamamı biraz zor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Renktaş adam Dortmund'un geçen sezonki berbat başlangıcından önceki sezon neredeyse çoğu maç bek oynayıp yardırmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum?

geldiğinde biz yarıştan kopmus olmayız inş

Sol, yada sag acik da oynayabilir, Klopp bunu 10 Numara olarak bile kullandigi olmustu galiba. Her yere sokup cikariyordu bu cocugu... Umut fakirin ekmegi, bu adamdan direk, maksimum verim almamiz lazim.

Adam takimla beraber antrenman yaptigina göre alişim süreci o kadar fazla zaman almayacagini düsünüyorum

Devre arasında lig başlamadan 1 hafta önce 2 tane kupa maçı olacak.O maçlarla birlikte oynamaya başlar.O maçlar yaklaşık 40 gün sonra başlayacak.

Geri
Üst Alt