# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Bu adamı herkes aşırı derece de abartıyor, duyan da Xavi falan sanacak. Nedir bu adamın özelliği birisi yazabilir mi bilenlerden ?

2009-2010 sezonunda Lyon'da kaç maç oynamıştır ?

2009-2010 sezonunda pas yüzdesi kaçtır ?

şu iki soru benim için çok önemli yoksa bu adamın balon olduğu yönünde bir kanaatim oluşmaya başladı. birisi bilgilendirirse sevinirim.

Kallström,Xavi'nin eline verir diyorlar.(topu)

Özellikle ceza sahası dısından cok sert vuruyor toplara :) kime verir bilinmez

Bu adamı herkes aşırı derece de abartıyor, duyan da Xavi falan sanacak. Nedir bu adamın özelliği birisi yazabilir mi bilenlerden ?

şu iki soru benim için çok önemli yoksa bu adamın balon olduğu yönünde bir kanaatim oluşmaya başladı. birisi bilgilendirirse sevinirim.

Tarzi biraz €mr€'ye benziyor.

Gecen sezon 49 resmi maca cikmis.

[video=youtube;brsoFaDfzcI]https://www.youtube.com/watch?v=brsoFaDfzcI[/video]

[video=youtube;LCl4A3o2u7g]https://www.youtube.com/watch?v=LCl4A3o2u7g[/video]

[video=youtube;qaqQETt9PcI]https://www.youtube.com/watch?v=qaqQETt9PcI[/video]​

06-07/ 40 maç 4 gol 5 asist

07-08/ 45 maç 6 gol 3 asist

08-09/ 41 maç 2 gol 7 asist

09-10/ 47 maç 5 gol 7 asist

bu sadece lyon kariyeri

Hazirlik maclariyla beraber, oynadigi dakika ve kartlari da ekli olarak su sekilde;

09-10 Sezonu : Oynadigi mac : 52 - Oynadigi dakika : 3614 - Gol : 7 - Asist : 5 - Sari Kart :6 - Kirmizi Kart :0

08-09 Sezonu : Oynadigi mac : 43 - Oynadigi dakika : 2682 - Gol : 2 - Asist : 5 - Sari Kart :4 - Kirmizi Kart :0

07-08 Sezonu : Oynadigi mac : 55 - Oynadigi dakika : 3945 - Gol : 7 - Asist : 3 - Sari Kart :4 - Kirmizi Kart :1

Aslan'a süper Viking

Yabancı transferinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bombayı patlatmaya çok yakın. Sarı-Kırmızılılar, Lyon'un dünyaca ünlü yıldızı Kim Kallstrom'ün işini bitirmek için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Quaresma transferiyle adeta gövde gösterisi yapan Beşiktaş’a cevap vermeye hazırlanan Galatasaray, Kim Kallstrom’ün peşinde. Fransız medyasındaki haberler, Sarı-Kırmızılı ekibin İsveçli yıldızın işini bitirmek için büyük çaba sarf ettiği ve önemli aşama kaydettiği yönünde

Kallstrom beklemede

Fransa basınına göre Kim Kallstrom, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor ve taraflar arasındaki görüşmelerden çıkacak sonucu bekliyor. Lyon’un bonservis bedeli olarak 10 milyon talep ettiği ancak bu rakamın aşağı çekileceği belirtildi. Galatasaray, Baros ve Keita transferlerinde olduğu gibi Fransız ekibine yine taksitle ödeme yapmayı planlıyor. Eğer taraflar anlaşma sağlarsa, Kallstrom’ün menaceri Roger Ljung’un Adnan Sezgin’le bir araya geleceği öğrenildi. Ljung, Tobias Linderoth’un da menacerliğini yapmıştı.

İki yönlü orta saha

Kallstrom, Rijkaard’ın ısrarla istediği iki yönlü orta saha tanımına tam olarak uyan bir oyuncu. Hem ön libero, hem de forvet arkasında görev yapabiliyor. Defansif açıdan da ofansif açıdan da çok güçlü bir oyuncu. En dikkat çeken özellikleri, attığı milimetrik pasları ve uzaktan çektiği sert şutları.

Hazirlik maclariyla beraber, oynadigi dakika ve kartlari da ekli olarak su sekilde;

09-10 Sezonu : Oynadigi mac : 52 - Oynadigi dakika : 3614 - Gol : 7 - Asist : 5 - Sari Kart :6 - Kirmizi Kart :0

08-09 Sezonu : Oynadigi mac : 43 - Oynadigi dakika : 2682 - Gol : 2 - Asist : 5 - Sari Kart :4 - Kirmizi Kart :0

07-08 Sezonu : Oynadigi mac : 55 - Oynadigi dakika : 3945 - Gol : 7 - Asist : 3 - Sari Kart :4 - Kirmizi Kart :1

her maçta oynamış koçum benim :D

Tarzi biraz €mr€'ye benziyor.

Gecen sezon 49 resmi maca cikmis.

[video=youtube;brsoFaDfzcI]https://www.youtube.com/watch?v=brsoFaDfzcI[/video]

[video=youtube;LCl4A3o2u7g]https://www.youtube.com/watch?v=LCl4A3o2u7g[/video]

[video=youtube;qaqQETt9PcI]https://www.youtube.com/watch?v=qaqQETt9PcI[/video]​

içimden bi ses bu adam bizde elanonun tıpkısının aynısı olacak diyo .

Bu zamana kadar en çok Rumen ve Alman futbolculardan istifade ettik. Nedense yönetim artık tercih etmiyor bu ülkeleri. Brezilyalılar da iyi gelmiyor bize.

peki sana sorum şu keitayla baros geçen sene kaç maç oynadı ? şimdi harikalar yaratıyorlar

kallström gelsin ya tas gibi oyuncu tam bize lazim olan birisi!

-----------aykut------

sabri----neill--hakan b---caglar

----------annan------------

-----elano-------kallström

keita---------------------arda

----------baros------------

kadro böyle olsa keske offff yaaaa :yenieek:

Biz defansif ortasaha almayacak mıydık?Kallström defansif değil benim bildiğim.

kallström gelsin ya tas gibi oyuncu tam bize lazim olan birisi!

-----------aykut------

sabri----neill--hakan b---caglar

----------annan------------

-----elano-------kallström

keita---------------------arda

----------baros------------

kadro böyle olsa keske offff yaaaa :yenieek:

çağlar oynamaz stopere ali turan beke hakan balta

Kallström sevdası her transfer döneminde olduğu gibi yine, yeniden depreşti. Ama öncelikle bizim aradığımız bir isim mi onu düşünmek lazım, yani bize ne kadar ve ne derece de katkıda bulunacak? Kallström'den bir Schweinsteiger katkısı alabilirsek arkasına da sağlam bir defansif orta saha koyabilirsek maya tutar aksi halde Elano'nun ön liberodaki katkısından fazlasını alamayız.

Geri
Üst Alt