# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Herkese iyi geceler. Bunu yazmak icin baya heyecanlandim, ama pc basina anca gecebildim. Gecen hafta Isvec'ten gelen bir akrabam bugun tesadufen bir seye vesile oldu. Kendisine sakayla Kallstrom bizde dedim. Kallstrom'un en iyi arkadasi benim arkadasim dedi. Yanimda dedigi kisiye text atti. Kim Galatasaraya mi transfer oldu diye sordu. Yaklasik 20 dakika sonra cevap geldi.Galatasaray resmen teklif goturmus, fakat akil celecek bir teklif yapmadiklari surece Kallstrom'un Turkiye ligi gibi dusuk bir lige gidecegini zannetmedigini soyledi.

Olur olmaz bilmem, fakat Kim Kallstrom ile ilgilendigimiz kesin. Umarim iyi bir sonuc cikar.

İlginç..

Herkese iyi geceler. Bunu yazmak icin baya heyecanlandim, ama pc basina anca gecebildim. Gecen hafta Isvec'ten gelen bir akrabam bugun tesadufen bir seye vesile oldu. Kendisine sakayla Kallstrom bizde dedim. Kallstrom'un en iyi arkadasi benim arkadasim dedi. Yanimda dedigi kisiye text atti. Kim Galatasaraya mi transfer oldu diye sordu. Yaklasik 20 dakika sonra cevap geldi.Galatasaray resmen teklif goturmus, fakat akil celecek bir teklif yapmadiklari surece Kallstrom'un Turkiye ligi gibi dusuk bir lige gidecegini zannetmedigini soyledi.

Olur olmaz bilmem, fakat Kim Kallstrom ile ilgilendigimiz kesin. Umarim iyi bir sonuc cikar.

Güzel haber.İnşallah bu işin üstüne düşüp transferi sonuçlandırırız.Fransa'da kazanacağından daha fazlasını kazanır elbet.Diğer bir yandan kalitesiz denilen TSL ile Lique 1 arasında da aman aman farklar yok diye düşünüyorum.

Güzel haber.İnşallah bu işin üstüne düşüp transferi sonuçlandırırız.Fransa'da kazanacağından daha fazlasını kazanır elbet.Diğer bir yandan kalitesiz denilen TSL ile Lique 1 arasında da aman aman farklar yok diye düşünüyorum.

Kalite farki yorumu Kim'in arkadasindan, yani bilgiyi aldigimiz kisinin kendi fikri.

Oyuncuyu ikna etmek, Haldun Ustunel'in cok iyi yaptigi birsyedi o iste. Baskan kendi agziyla Adnan Sezgin'in ikili diyaoglarda eksik oldugunu soyledi. Rijkaard ve konulan hedefler hakkinda biraz bahsetseler, uzerine tatmin edici bir ucret ile bizi geri cevirecegini zannetmem sahsen.

Demek ki sadece para icin oynayacakmis.

O zaman defolup gitsin.

:asd:

Akraban Kim Kallstrom'un en iyi arkadasi ve bir haftadir yaninda sende bunu daha yeni ogreniyosun ole mi? Komiksin... :yenieek:

Hangi telefon servisi ile text atti acaba, taree cii gelmis mi Isvec'e? :p

Akraban Kim Kallstrom'un en iyi arkadasi ve bir haftadir yaninda sende bunu daha yeni ogreniyosun ole mi? Komiksin... :yenieek:

Akrabam dedigim benim dedemin amca oglunun torunu mu ne oluyo, emin degilim. Benim yanimda kalmiyo, amcalarda kaliyo ve daha 1 hafta burada olacak. Bugun Amerika'da 4 Temmuz oldugu icin bir araya geldik ve sohbet aninda kendisi cocuklugundan beri Isvec'te yasadigi icin saka maka Kallstrom'u aldik dedim ve konu oradan acildi. Daha iki gunluk uyesin, bilmedigin konular hakkinda ahkam kesme. Benim milleti kandirma veya prim yapma gibi bir derdim yok.

Yanlış anlamışsınız. Arkadaşının arkadaşı tabiri var orda.Dikkat :D

Akrabam dedigim benim dedemin amca oglunun torunu mu ne oluyo, emin degilim. Benim yanimda kalmiyo, amcalarda kaliyo ve daha 1 hafta burada olacak. Bugun Amerika'da 4 Temmuz oldugu icin bir araya geldik ve sohbet aninda kendisi cocuklugundan beri Isvec'te yasadigi icin saka maka Kallstrom'u aldik dedim ve konu oradan acildi. Daha iki gunluk uyesin, bilmedigin konular hakkinda ahkam kesme. Milleti kandirma veya prim yapma gibi bir derdim yok.

Akrabam dedigim benim dedemin amca oglunun torunu mu ne oluyo, emin degilim. Benim yanimda kalmiyo, amcalarda kaliyo ve daha 1 hafta burada olacak. Bugun Amerika'da 4 Temmuz oldugu icin bir araya geldik ve sohbet aninda kendisi cocuklugundan beri Isvec'te yasadigi icin saka maka Kallstrom'u aldik dedim ve konu oradan acildi. Daha iki gunluk uyesin, bilmedigin konular hakkinda ahkam kesme. Milleti kandirma veya prim yapma gibi bir derdim yok.

Tamam Mete senide tanıyan tanıyor.Öfkelenme hemen.Seni zaten burda kimse duyumcu olarak adlandırmadı.

Zaten gelicek veya gelmiycek diye bir sey yazmadim, resmen teklif yapildigindan artik emin olabilirizi kast ettim. Fakat arkadasin espiri anlayisi fazlasi ile fevkalede.

Millet toplasin duyum var.

Soru : Abi herhangi bir 3 büyük takımımız için yeni bir transfer gelişmesi varmı?

Gunto: Günlerdir Fransa'da haberi çıkıyordu ancak bu sabah itibariyle Fransa'da sağlam kaynakların da yayınladığı, bizim de takip eden arkadaşlarımızın onayladığı bir Kim Kallström Galatasaray teması var.Fazlasıyla olumlu geçen bir görüşme hatta sonuçlanmaya yakın deniliyor.Şuan Fransa'nın bir spor kanalında da altyazı olarak'' Kallström Türkiye yolunda taraflar görüşmelerin son aşamasında'' diye bir haber geçti.Olursa Galatasaray için iyi olur.

Gunto = Güntekin Onay

Geri
Üst Alt