Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: # Kim Kallström
besiktasin yalanla isi olmaz.
forlan beşiktaş olayı doğru mu?
besiktasin yalanla isi olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forlan beşiktaş olayı doğru mu?
Kallstrom aradigmiz oyuncu degil bence. Twenteyi izleyenler janssen'i gormustur. Adamda hagivari teknik,'sut var.
O kadsrpahali da degil 3,5€ya transfer olir senslikte 1,75
Janssen çok iyi oyuncu,ama Kalström tam aradığımız oyuncu.Ayrıca Kalström teknik ve şut konusunda çok çok iyidir.![]()
Theo janssen kadar Iyi bir sutu olamaz. Cok ii bence tam savasci resmen hagi
Kallstrom bana biraz hantal gibi geliyor.
T.janssen i yıllardır bilirim hatta bir ara trabszon almaya çalıştı ersun hoca zamanında, iyi adamdır ama çok ciddi sakatlıklar geçirdi.
Bu adamı yıllar önce FM'den bilirim ozamanlar 18 yaşındaydı, hangi kulübe alsam her zaman iş yapardı.Aradan geçen 10 yılda gerçek hayattada benzer bir performans göstermesi adamın kaliteli olduğunu ortaya koyuyor.
2002-2003 yıllarında FM de Kaka,Kleberson ve Alex (FB nin transfer ettiğini duyunca çok üzülmüştüm zira benim oyunumda adam 20 gol 20 assist yapıyordu) keşfetmiştim adamlar gerçek hayattada başarılı oldular.Bilmiyorum bu oyun eskisi kadar sağlıklı oyuncu takibi yapabiliyormu ?, eğer yapıyorsa bizim Hocalar bir simülatör olarak kullanmalıdır.
Oyun hala iyi.Tottenham oyundan oyuncu keşfediyor diye söylenti var hatta