# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Kallstrom aradigmiz oyuncu degil bence. Twenteyi izleyenler janssen'i gormustur. Adamda hagivari teknik,'sut var.

O kadsrpahali da degil 3,5€ya transfer olir senslikte 1,75

Kallstrom aradigmiz oyuncu degil bence. Twenteyi izleyenler janssen'i gormustur. Adamda hagivari teknik,'sut var.

O kadsrpahali da degil 3,5€ya transfer olir senslikte 1,75

Janssen çok iyi oyuncu,ama Kalström tam aradığımız oyuncu.Ayrıca Kalström teknik ve şut konusunda çok çok iyidir. :)

T.janssen i yıllardır bilirim hatta bir ara trabszon almaya çalıştı ersun hoca zamanında, iyi adamdır ama çok ciddi sakatlıklar geçirdi.

Theo janssen kadar Iyi bir sutu olamaz:D. Cok ii bence tam savasci resmen hagi :D

Kallstrom bana biraz hantal gibi geliyor.

Kalström'ün videolarını izle istersen.İnanılmaz bir şut tekniği var.Janssen'i devre arasında bende önermiştim,ama Kalström daha çok lazım.

Kallström'ün de şutları iyi. Müthiş bir sol ayağı var adamın.

T.janssen i yıllardır bilirim hatta bir ara trabszon almaya çalıştı ersun hoca zamanında, iyi adamdır ama çok ciddi sakatlıklar geçirdi.

hollandada yasiyorum o yuzden cok iyi takip edebiliyorum O sakatliklarindan eser yok. Adam her mac daha da gelisiyor sanki :). Gelirse 10 gole oynar

Para varsa bas Toulouse'lu Sissoko'ya :) Fransa liginde parlak 5-6 genç var alınabilir adamlar öyle Payet falan değil.

Misal takım arkadaşı Bakary Sako ve sağ bek A.Ebondo.

Nancy'nin sağ beki Mickael Chretien.

Sochaux'un hucumcusu Pino'yu Stancu'yu katlayacak oyuncusu Modibo Maïga.

Lorient'li orta saha oyuncusu Morgan Amalfitano.

Lille'den Obraniak.( hastayım Polonyalıların iş disiplinine, Trabzon'a dayanabilen tek millet, Cyzio'dan beri)

Lyon'da kiralık Kiev'in stoperi Diakhate.

Arkadaşlar Kallström iyi futbolcudur inşallah bu transfer gerçekleşir şuanki orta sahamıza da çağ atlatır.Kallström'ü uzun süredir takip ediyorum. Kallström hakkında güzel bir yazı yazdım okumanızı tavsiye ediyorum SoccerMania: Kim Kallström Araştırması

Kalströmle Selçuk alınırsa ligin en elite orta saha 2lisi olur.

Selçuk inan ile alınmasını istediğim bir futbolcu umarım Galatasaray'ımıza gelir.

Kim Inan'la Selcuk Kalstrom muhtesem bir ikili olurlardi.

Adnan polat cıkar yine espiri yapar kimi alıyorsunuz la siz kim oldugnuzu zannediyosunuz:D

Bu adamı yıllar önce FM'den bilirim ozamanlar 18 yaşındaydı :), hangi kulübe alsam her zaman iş yapardı.Aradan geçen 10 yılda gerçek hayattada benzer bir performans göstermesi adamın kaliteli olduğunu ortaya koyuyor.

2002-2003 yıllarında FM de Kaka,Kleberson ve Alex (FB nin transfer ettiğini duyunca çok üzülmüştüm zira benim oyunumda adam 20 gol 20 assist yapıyordu :) ) keşfetmiştim adamlar gerçek hayattada başarılı oldular.Bilmiyorum bu oyun eskisi kadar sağlıklı oyuncu takibi yapabiliyormu ?, eğer yapıyorsa bizim Hocalar bir simülatör olarak kullanmalıdır.

Bu adamı yıllar önce FM'den bilirim ozamanlar 18 yaşındaydı :), hangi kulübe alsam her zaman iş yapardı.Aradan geçen 10 yılda gerçek hayattada benzer bir performans göstermesi adamın kaliteli olduğunu ortaya koyuyor.

2002-2003 yıllarında FM de Kaka,Kleberson ve Alex (FB nin transfer ettiğini duyunca çok üzülmüştüm zira benim oyunumda adam 20 gol 20 assist yapıyordu :) ) keşfetmiştim adamlar gerçek hayattada başarılı oldular.Bilmiyorum bu oyun eskisi kadar sağlıklı oyuncu takibi yapabiliyormu ?, eğer yapıyorsa bizim Hocalar bir simülatör olarak kullanmalıdır.

Oyun hala iyi.Tottenham oyundan oyuncu keşfediyor diye söylenti var hatta

Geri
Üst Alt