Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Cevap: Kimdir Arda Turan?
Ben sorularıma cevap istiyorum ? Arda'nın perfonmasından , yaptığı kaptanlıktan memnunmusunuz ? Takım yenildiğinde takım otobusune binmeyen Arda'dan memnunmusunuz ?
Şimdi gelelim ironik dediğin muhabbete
Ben orada İroni yapmadım , eleştirenleri Arda düşmanları olarak hitap ettiğinizden kendinizide Ardacılar olarak ayırma ihtiyacı duyuyorsunuz.
O zaman sana sorarlar bu konuyu açma sebebin neydi ? Ve o en son resimde Arda'ya ok olarak göstermenin amacı ?
Arda mı tartışılamıyor?
Tartışılmadık uzvu, yönü kalmadı benim bildiğim...
Kız arkadaşı, sineması, ceketi, telefonu, resimleri, açıklamaları, futbolu, kafa yapısı, dişleri, bacak boyu, arabası, mücadelesi, profesyonelliği...
Başka nesi tartışılır ki bir adamın acaba?
Ayrıca Arda düşmanları gibi göstermeyin derken "Ardacılar" kullanımını uygun görmüşsün. İronik![]()
Ben sorularıma cevap istiyorum ? Arda'nın perfonmasından , yaptığı kaptanlıktan memnunmusunuz ? Takım yenildiğinde takım otobusune binmeyen Arda'dan memnunmusunuz ?
Şimdi gelelim ironik dediğin muhabbete
O zaman sana sorarlar bu konuyu açma sebebin neydi ? Ve o en son resimde Arda'ya ok olarak göstermenin amacı ?

,tartıştığın kişiye bi bak,en temiz halde eleştiri yapan YunusCan la bile bu kadar tartışıyosan,bişey demiyorum,serhat gibi takıntılısın,ne eleştiri kabul ediyosun ne bişey,arda 30 yaşına gelipte hala bizim takımda olduğunda inşallah buralarda oluruz beraber