Kimdir Arda Turan?

Cevap: Kimdir Arda Turan?

Arda mı tartışılamıyor?:)

Tartışılmadık uzvu, yönü kalmadı benim bildiğim...

Kız arkadaşı, sineması, ceketi, telefonu, resimleri, açıklamaları, futbolu, kafa yapısı, dişleri, bacak boyu, arabası, mücadelesi, profesyonelliği...

Başka nesi tartışılır ki bir adamın acaba?

Ayrıca Arda düşmanları gibi göstermeyin derken "Ardacılar" kullanımını uygun görmüşsün. İronik:)

Ben sorularıma cevap istiyorum ? Arda'nın perfonmasından , yaptığı kaptanlıktan memnunmusunuz ? Takım yenildiğinde takım otobusune binmeyen Arda'dan memnunmusunuz ?

Şimdi gelelim ironik dediğin muhabbete :) Ben orada İroni yapmadım , eleştirenleri Arda düşmanları olarak hitap ettiğinizden kendinizide Ardacılar olarak ayırma ihtiyacı duyuyorsunuz.

O zaman sana sorarlar bu konuyu açma sebebin neydi ? Ve o en son resimde Arda'ya ok olarak göstermenin amacı ?

Ben sorularıma cevap istiyorum ? Arda'nın perfonmasından , yaptığı kaptanlıktan memnunmusunuz ? Takım yenildiğinde takım otobusune binmeyen Arda'dan memnunmusunuz ?

Şimdi gelelim ironik dediğin muhabbete :) Ben orada İroni yapmadım , eleştirenleri Arda düşmanları olarak hitap ettiğinizden kendinizide Ardacılar olarak ayırma ihtiyacı duyuyorsunuz.

O zaman sana sorarlar bu konuyu açma sebebin neydi ? Ve o en son resimde Arda'ya ok olarak göstermenin amacı ?

Kaptanlığından, performansından memnunum. Nedenlerini 50 milyon kere yazdım. Otobüse binmemiş pehh diyorum.

Ve neden o resimi koyduğum sorusuna bir iki örnek;

Aferin sakatlan nolacak milli takımda 90 dk. oyna sonra gelir bizim tesislerde yatarsın. Linderoth 2.5 sene yattı. Sende yat senin neyin eksik Linderoth'tan.

Zaten Klübün ismi Galatasaray Tedavi ve Rehabilitasyon Klübü. Milli maçtan gelenleri 3-5 hafta dinlenmeye alıyoruz.

İmparator gelsin diye kulis yapan futbolcular varmış konusunda;

Onu diyenlerin başındaki kişilerden biri de Arda olabilir mi ?

bir sonraki milli maç martta ona yetişir nede olsa oranın oyuncusu üzülmedim

yorumlara bakıyorumda bittik yandık diyenler var koca G.Saray bir oyuncunun ayağına kaldıysa yazıklar olsun.

Bunlar eleştri mi?

Kaptanlığından, performansından memnunum. Nedenlerini 50 milyon kere yazdım. Otobüse binmemiş pehh diyorum.

Ve neden o resimi koyduğum sorusuna bir iki örnek;

İmparator gelsin diye kulis yapan futbolcular varmış konusunda;

Bunlar eleştri mi?

Eleştiri değil mi Ahmet'ciğim. Öyle değil mi gerçektende ? Arda Milli maçda biryerleri yırtarcasına oynuyor sakat sakat gerekirse oynuyor , sonra takımında sakat geçiriyor sonra yine Milli takımda yine sonuna kadar oynayıp , yine takımında sakat olması sence taraftarların canını sıkmamıştır ? Bence sıkmıştır be :)

Ama şahsen bende futbolcu olsam , bende Arda gibi yapardım herhalde Milleyetcilik duygusundan, ama ben futbolcu olamadım sırf bu yüzden belkide :) Belkide iyiki olamamışım diyorum kendi kendime amatör ruh diyorlar bizim burada :)

Gelelim diğer konuya ; Pehh demek ile olmuyor Ahmet mantıklı açıklama getirmelisin ? Bir göz at derim Galatasaray'ın başarılı olduğu zamanlarda ki kaptanlara ve sonra Arda ile kıyasla bakalım nekadar memnunsun Arda'nın kaptanlığından :)

Diğer mevzu ise ;

İmparator geliyormuş muhabbetini yapanların başında Arda'nın olacağını söylenmesi neden bukadar rahatsızlık verdi sende anlamadım ? Gidip bunu Kewell diyecek hali yok sanırsam , ne anlar imparatordan kraldan. Bunu Türk'lerden biri söylediği aşikar bununda Kaptan olarak Arda'nın söyleme yüzdesine bakarsak bir bilgiyi en başta kim öğrenebilir bence kaptan öğrenir bunu Arda'nın söylemesinin oranı baya bir yüksek olabiliyor arkadaşda bunun fikrini söylemiş :)

Biraz bunları tartışalım istersen ?

Arda'nın fiziği ?(özel hayatı beni hiç ilgilendirmez ancak özel hayatındaki yaşadıkları futboluna yansıyor ise ozaman beni ilgilendirir yani bizleri )

Eleştiri değil mi Ahmet'ciğim. Öyle değil mi gerçektende ? Arda Milli maçda biryerleri yırtarcasına oynuyor sakat sakat gerekirse oynuyor , sonra takımında sakat geçiriyor sonra yine Milli takımda yine sonuna kadar oynayıp , yine takımında sakat olması sence taraftarların canını sıkmamıştır ? Bence sıkmıştır be :)

Ama şahsen bende futbolcu olsam , bende Arda gibi yapardım herhalde Milleyetcilik duygusundan, ama ben futbolcu olamadım sırf bu yüzden belkide :) Belkide iyiki olamamışım diyorum kendi kendime amatör ruh diyorlar bizim burada :)

Gelelim diğer konuya ; Pehh demek ile olmuyor Ahmet mantıklı açıklama getirmelisin ? Bir göz at derim Galatasaray'ın başarılı olduğu zamanlarda ki kaptanlara ve sonra Arda ile kıyasla bakalım nekadar memnunsun Arda'nın kaptanlığından :)

Diğer mevzu ise ;

İmparator geliyormuş muhabbetini yapanların başında Arda'nın olacağını söylenmesi neden bukadar rahatsızlık verdi sende anlamadım ? Gidip bunu Kewell diyecek hali yok sanırsam , ne anlar imparatordan kraldan. Bunu Türk'lerden biri söylediği aşikar bununda Kaptan olarak Arda'nın söyleme yüzdesine bakarsak bir bilgiyi en başta kim öğrenebilir bence kaptan öğrenir bunu Arda'nın söylemesinin oranı baya bir yüksek olabiliyor arkadaşda bunun fikrini söylemiş :)

Biraz bunları tartışalım istersen ?

Arda'nın fiziği ?(özel hayatı beni hiç ilgilendirmez ancak özel hayatındaki yaşadıkları futboluna yansıyor ise ozaman beni ilgilendirir yani bizleri )

Arda milli takım için de kendisini yırtıyor, Galatasaray için de.

Resimlerin tamamına baksan şimdi bunları söyleyemezdin:)

Yazıları okumuyorsunuz tamam da bari resimlere bakın be abi...

Kaptanlığın ölçütleri herkes için farklıdır. Şimdi tutup Metin Oktay'la kıyaslarsan hepsi kötüdür... Ayrıca eskiden basının elinde bu imkanlar yoktu şimdi ne yapsan saniyesinde haber oluyor.

Alt yapından çıkmış, neredeyse her maçında sahada, herkesle iyi anlaşıyor, mücadelecei, genç futbolcuya iyi oynadı diye araba alıyor...

Yanlışları da var, kimin yok ki?

İmparator geliyormuş muhabbetini yapanların başında Arda'nın olacağını söylenmesi neden bukadar rahatsızlık verdi sende anlamadım ?

Bunu söyleyebilmen için elinde çok ciddi veriler olması lazım yoksa çirkin bir iftiradır. Eleştiri falan değildir.

Arda'nın 18-19 yaşıdanki haliyle kıyaslıyorsunuz ki bu tam saçmalık. Aradan 4-5 yıl geçti bu adam büyüdü yahu bildiğin büyüdü. Örneğin şu an 17 yaşımdaki halimle hiç alakam yok. Fiziği de gayet iyi göbeği möbeği yok.

Tamamına bakmaya üşenirsin diye ilgili kısımları koyayım tekrar; kim için yırtınıyormuş bir daha söyle sonra

Tamamına bakmaya üşenirsin diye ilgili kısımları koyayım tekrar; kim için yırtınıyormuş bir daha söyle sonra

Offf Ahmet Offf ... Yemin ederim anlamıyorsun bari birdaha oku yazdıklarımı ? Ben ne diyorum nerede Ardanın 66 numarayken oynadığı futbol nerede şimdi ki futbolu ? Sonra sen bana gidip 66 numarayken ki resimlerini gösteriyorsun İlahı Ahmet sen adamı öldürürsün :)

Offf Ahmet Offf ... Yemin ederim anlamıyorsun bari birdaha oku yazdıklarımı ? Ben ne diyorum nerede Ardanın 66 numarayken oynadığı futbol nerede şimdi ki futbolu ? Sonra sen bana gidip 66 numarayken ki resimlerini gösteriyorsun İlahı Ahmet sen adamı öldürürsün :)

Üstte cevabını da verdim ayrıca.

Geçen sene fener maçına sakat sakat çıktı, o zaman 10 numaraydı. Isınrken yüzünü buruşturuyordu, ısınırken... Kurtarır mı ki?

Arda sahadaki bizdir.

Anladım arkadaş bu adamın bizim takım için yırtınmasının kanıtı on numaralı formayla Hak'kın rahmetine kavuşması Fenere attığı bir golün akabinde. O zaman mücadele etmiş olur belki.

Üstte cevabını da verdim ayrıca.

Geçen sene fener maçına sakat sakat çıktı, o zaman 10 numaraydı. Isınrken yüzünü buruşturuyordu, ısınırken... Kurtarır mı ki?

Fener maçı :) Evet ne güzel bir örnek :) Bir Galatasaray'lının her zaman sahada olmasını istediği tek maç . Bumudur verdiğin örnek bana ?

Ayrıca Ahmet üçkağıtçılık yapma lütfen , baştaki resimleri felan değiştirerek yok öyle göbek yok diyip sonra o Ardanın Beşiktaş maçında attığı ve sonra çıktığı o reklam panoların üstündeki resimi silme yani :)

Fener maçı :) Evet ne güzel bir örnek :) Bir Galatasaray'lının her zaman sahada olmasını istediği tek maç . Bumudur verdiğin örnek bana ?

Ayrıca Ahmet üçkağıtçılık yapma lütfen , baştaki resimleri felan değiştirerek yok öyle göbek yok diyip sonra o Ardanın Beşiktaş maçında attığı ve sonra çıktığı o reklam panoların üstündeki resimi silme yani :)

Oha, fesatlığın bu kadarı...

Sonradan koyduğum resimlerin hepsini sildim, çünkü kompozisyonu bozdular. Yabancı teknik adamlarla olan ilişkisi yeteri kadar vurgulanmadığı için sildim.

Bunun için ciddi anlamda bir özür bekliyorum senden.

Neyse tamam neye istersen ona inan. Arda mücadele etmiyor diyorsun bizim maçlarda, saygı duyuyor ve kesinlikle katılmıyorum.

Oha, fesatlığın bu kadarı...

Sonradan koyduğum resimlerin hepsini sildim, çünkü kompozisyonu bozdular. Yabancı teknik adamlarla olan ilişkisi yeteri kadar vurgulanmadığı için sildim.

Bunun için ciddi anlamda bir özür bekliyorum senden.

Neyse tamam neye istersen ona inan. Arda mücadele etmiyor diyorsun bizim maçlarda, saygı duyuyor ve kesinlikle katılmıyorum.

Fesatlık bende kalsın o zaman diyelim :)

Arda mücadele etmiyor DEMİYORUM , Arda eskisi gibi mücadele etmiyor DİYORUM , kendini geliştereceğine GERİLİYOR diyorum , buda Arda'yı seven bir kişi olarak beni üzüyor ve İnşallah kendini düzeltir ve bizlerin yüzünü güldürür DİYORUM.

bunu eklemezsek olmaz:)

arda%2Bturan%2B%40%2Bin%C3%B6n%C3%BC.jpg

Bu an unutulmaz.Geçen sezon İnönü deplasmanında golü attıktan sonra bizim tribünün önüne gelip şovunu yapmıştı Kaptan.:)Hatta Beşiktaş'ın golünü atan Sivok da aynı hareketi yapmaya çalıştı ama olmadı.:p

9 da çıktım saat 12 oldu ahmet hala bu konuda bişeyler anlatmaya çalışıyo:asd:,tartıştığın kişiye bi bak,en temiz halde eleştiri yapan YunusCan la bile bu kadar tartışıyosan,bişey demiyorum,serhat gibi takıntılısın,ne eleştiri kabul ediyosun ne bişey,arda 30 yaşına gelipte hala bizim takımda olduğunda inşallah buralarda oluruz beraber:)

Bu an unutulmaz.Geçen sezon İnönü deplasmanında golü attıktan sonra bizim tribünün önüne gelip şovunu yapmıştı Kaptan.:)Hatta Beşiktaş'ın golünü atan Sivok da aynı hareketi yapmaya çalıştı ama olmadı.:p

düşüyodu kamil az kalsın:D

9 da çıktım saat 12 oldu ahmet hala bu konuda bişeyler anlatmaya çalışıyo:asd:,tartıştığın kişiye bi bak,en temiz halde eleştiri yapan YunusCan la bile bu kadar tartışıyosan,bişey demiyorum,serhat gibi takıntılısın,ne eleştiri kabul ediyosun ne bişey,arda 30 yaşına gelipte hala bizim takımda olduğunda inşallah buralarda oluruz beraber:)

Sen ummaya devam et, beraber bakarız:)

Takıntılı olan ben değilim çünkü veri olmadan konuşmam. Geçen sayfalarda birşey iddia ettin, ne olduğunu ortaya döktüm. Yanlış anlamışım... Takıntılı olan ben miyim şimdi?

Hadi yahu Allah aşkına rica ettik şu konuyu sulandırma...

ya ahmet of ki harbi of tamam hee,arda sakatlanmış herkes sinirli o arada,onların o cümleleri yazması bile arda nın önemini gösterir,o sinirle hiddink e de,oğuz a,yönetime,arda ya çatabilirler,sinirlenmiş herkes çünkü,göz göre göre sakatlandı adam,bu mu ispat bırak allah aşkına,ayrıca ben genel konuştum tek tük kişileri kastetmiyorum,bu arada arda yı antipatik yapıyosun giderek,ben daha yazmam buraya,sen böyle devam et kardeşim hadi...

ya ahmet of ki harbi of tamam hee,arda sakatlanmış herkes sinirli o arada,onların o cümleleri yazması bile arda nın önemini gösterir,o sinirle hiddink e de,oğuz a,yönetime,arda ya çatabilirler,sinirlenmiş herkes çünkü,göz göre göre sakatlandı adam,bu mu ispat bırak allah aşkına....

Daha ne ispat sunayım? Ana avrat küfür etmeleri mi lazım?

Ayrıca bunlar sadece dün yazılanlar, aynılarını Skibbe döneminden itibaren periyodik olarak sunabilirim sana. Ama bir işe yaramaz onlara da bir bahane bulursun.

İllaki uzatacaksın, Arda'yı sevmiyorum, Arda'nın futbolculuğunu beğenmiyorum diyenlere hiç yorum yazmadım. Olabilir adamın düşüncesidir. Eleştirilemez falan da değil. Ama eleştri temelsizse ya da iftiraysa(basın sağolsun %90'ı böyle) ona karşı susmam.

Son olarak Yunus, bana gereksiz bir laf etti o yüzden sertleştim. Üç kağıt falan...

Halbuki bahsettiği resmi bir mesaj altına eklemiştim...

Herkesle hakkettiği üslupla konuşurum.

Oh, tamam sağol...

Bu arada Arda'yı benim yüzümden antipatik bulacak olanlar varmış, bahanelere ben de eklendim be:D

Herkese iyi geceler...

Geri
Üst Alt