Kırmızı Deri Koltukta Doruk Ata TANRIVERDİ!

ıssız bir adaya düşseniz GSC den hangi 3 kişiyi yanınızda görmekten memnun olursunuz?

nedenleriyle söyleyebilir misiniz Doruk Bey?

Sosyal bir hayatınız mı var?

Kültürel, sportif ve sinema, tiyatro, müzik gibi herhangi bir branşa ilginiz mevcut mu?

Gündelik yaşamınızda da trol müsünüz yoksa sadece net de mi bu tarzı benimsiyorsunuz?

Kendinizi üç kelime ile tanımlayın deseler nasıl ifade ederdiniz?

Asla vazgeçemediğiniz iyi veya kötü yanlarınız nelerdir?

Teşekkür ederim.

ıssız bir adaya düşseniz GSC den hangi 3 kişiyi yanınızda görmekten memnun olursunuz?

nedenleriyle söyleyebilir misiniz Doruk Bey?
Arif Ulu , @Ozan Puli sohbet etmekten sıkılmayacağım adamlar her ikisi de..

Birde Ahmet KOLKOPARAN 'ı isterdim hiç bir sebebi yok.. Sadece "Neden ben ulan, neden ben" diye boynumu sıkması eğlenceli olabliirdi..

Düşününce biz 3 lü olarak geyik yapıyoruz.. Arkada Ahmet abi sıkıntıdan çicekten, yapraktan forma tasarlıyor :asd22:

20152061-canvey-island-fc-football-shirt-funeral-flowers-wreath-2.jpg

Gsc yi ilk ne zaman keşfettin. İlk hesabını kaç yılında açtın. Ali Karsız banlandıktan ne zaman sonra üye oldun? Seni foruma tekrar bu pozitiflikle getiren neydi?
Hümanist misin yoksa sadist mi?
Sabit fikirli misindir? Yoksa değişkenlik gösterir mi?
Hangi tip/tarz insanlara ön yargılısındır?
En sevdiğin ve sevmediğin yemekler nelerdir?
Kendini üç kelimeyle anlatır mısın?
Sana en çekici gelen şey nedir?
Dünya tek bir ülke olsa ve başında sen olsan yapacağın ilk 3 şey ne olurdu?
Doğrudan cevap vermemekle ve parti belirtmeksizin siyasi düşüncelerin nelerdir? Parti kursan ilk 5 vaadin ne olurdu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sosyal bir hayatınız mı var?

Kültürel, sportif ve sinema, tiyatro, müzik gibi herhangi bir branşa ilginiz mevcut mu?

Gündelik yaşamınızda da trol müsünüz yoksa sadece net de mi bu tarzı benimsiyorsunuz?

Kendinizi üç kelime ile tanımlayın deseler nasıl ifade ederdiniz?

Asla vazgeçemediğiniz iyi veya kötü yanlarınız nelerdir?

Teşekkür ederim.
Melih Peker her ne kadar hayali dese de 6. aylık oğlum var.. Onunla ilgilenmekten şuan sosyal hayattan kendimi biraz soyutladım. Eski koltuk konularını incelemiştim benzer durumu Emir Sato yaşamış..

- Sinema olmazsa olmaz bir tutkumdur. İlave olarak bir enstrüman çalma isteğim var şu ara bağlama ile uğraşıyorum..

- Ortamına göre günlük trollümdür.. Aslında trolde denemez, eğlenceli biri olduğumu söylerler..

- Yaratıcı, Hoşgörülü ve Tutkulu

- Çocuksu düşünmekten asla geçemem. Kötü olarak erkek arkadaşlarıma, çok fazla tolerans sağlıyor olmam.

Ben Teşekkür ederim Alp bey:hat:

@Melih Peker her ne kadar hayali dese de 6. aylık oğlum var.. Onunla ilgilenmekten şuan sosyal hayattan kendimi biraz soyutladım. Eski koltuk konularını incelemiştim benzer durumu @Emir Sato yaşamış..

- Sinema olmazsa olmaz bir tutkumdur. İlave olarak bir enstrüman çalma isteğim var şu ara bağlama ile uğraşıyorum..

- Ortamına göre günlük trollümdür.. Aslında trolde denemez, eğlenceli biri olduğumu söylerler..

- Yaratıcı, Hoşgörülü ve Tutkulu

- Çocuksu düşünmekten asla geçemem. Kötü olarak erkek arkadaşlarıma, çok fazla tolerans sağlıyor olmam.

Ben Teşekkür ederim Alp bey:hat:

Emir Sato'nun oğlum dediği sanki köpeğiydi ama çok emin değilim. :D

Madem böyle bir konu açıldı, o zaman herkes doğruları konuşacak.

Soyadın neden TANRIVERDİ? Keramettin TANRIVERDİ tokmakçın mı? Aranızdaki ilişki ne? Doğruyu söyle.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Fanatik biri misin? Futbola ilgin ne seviyede?

Yarın Galatasaray futbol kulübü kapatılsa, hayatta tekrar futbol maçı izlemezdim.. Yaş geçtikçe fanatizm duygularım tükendi sıfıra indi..

Belki çoğunuz eleştirebilir ama oğluma, Galatasaray forması yanında bir tane de olsa beşiktaş ve fenerin formalarını da almak gibi bir düşüncem var..

Ben bu durumu 20 yılda zor aştım, bari o bunlarla uğraşmasın..

Hayri Cundle bir akrabaliginiz var mi

Gsc yi ilk ne zaman keşfettin. İlk hesabını kaç yılında açtın. Ali Karsız banlandıktan ne zaman sonra üye oldun? Seni foruma tekrar bu pozitiflikle getiren neydi?
Hümanist misin yoksa sadist mi?
Sabit fikirli misindir? Yoksa değişkenlik gösterir mi?
Hangi tip/tarz insanlara ön yargılısındır?
En sevdiğin ve sevmediğin yemekler nelerdir?
Kendini üç kelimeyle anlatır mısın?
Sana en çekici gelen şey nedir?
Dünya tek bir ülke olsa ve başında sen olsan yapacağın ilk 3 şey ne olurdu?
Doğrudan cevap vermemekle ve parti belirtmeksizin siyasi düşüncelerin nelerdir? Parti kursan ilk 5 vaadin ne olurdu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk üyeliğim 2008 yılındaydı ama elimden 5-6 üyelik geçmiştir.. Ali Karsız'dan sonra eski mesajları okuyup neyi yanlış yaptığıma baktım.. Farkettiğim tek şey hiç arkadaşımın olmamasıydı.. Şimdi ise tek değişen şey insanların beni kabul etmesi :hat: Kalın punto alanı okuması için Fuat Ekinci 'ye tavsiye ederim..

Hümanistimdir ve Değişken fikirliyimdir..

Sabit fikirli ve kaba insanları sevmem..

Yemek ayrımı yapmam ama brüksel lahanası hiç sevmem..

Yaratıcı, Hoşgörülü ve Tutkulu

Yeni şeyler öğrenmek en büyük tutkumdur.

1- Ülkelerin üretim çeşitliliğini ortadan kaldırırdım, uzmanlık alanlarına üretime göre yönlendirirdim 2- Askeri savunmayı ortadan kaldırırdım tamamını, Uzay araştırmalarına yönlendirirdim. 3- Dinlere kısıtlama getirmezdim ama bu yönde yapılan tüm kamu harcamaların son verirdim.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. Eğitim, Eşitlik, Adalet, Ar-ge x2

İlk üye olduğumda Muzaffer topçu deniyordu, sonra Hayri Cund dediler ama sanırım sensin :hat:

Madem böyle bir konu açıldı, o zaman herkes doğruları konuşacak.

Soyadın neden TANRIVERDİ? @Keramettin TANRIVERDİ tokmakçın mı? Aranızdaki ilişki ne? Doğruyu söyle.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Asıl TANRIVERDİ soyadını almamış olsaydım, tokmaçılar beni forumdan silebilirdi.. (Defence Power: 1000)

Hazır deri koltuğumdayken şunu belirteyim, bekleyen 148 arkadaşlık isteğim var..

Kabul edin lütfen :(

@Adem Çakar @Adnan Korkut @Ahmed Arif Kesen @Ali Yılmaz @Alper Altun @Anıl Bunarcı @Arda Kuyumcu @Arda Sadi @Artun Gündemir @Barış Çetiner @Baris Kösem @Bektaş Arslan @Berke Büyükağaçcı @Bora Evgar @Burak Ozelgil @Can Çelik @Cem Konak @Çağrı Yüce @Danyal Artemis @Emir Konya @Erman Türker @Ersin Kaçar @Fatih Hacı @Fatih PAR @Ferhat Karakoç @Furkan Korkmaz @Gökhan Karaman @Güray Çavuşoğlu @Hakan Delikanli @Hakkı Çiçek @Kadir Ari @Léo Güney @Mehmet Çelik @Mehmet Tastemir @Mehmet Yıldız @Melih Sönmez @Murat Can @Mustafa Özbaş @Okan Bal @Onur Bakır @Onur Yilmaz @Osman Çevik @Ömer Tuğrul Yılmazer @Sercan Sönmez @Sergen Evin @Sergen Sürmeli @Sertan DOĞAN @Sinan Arslan @Suphi Çelik @Talha Küllü @Tarık Arslan @Tayfun Aslan @Tuna Köse @Tuncay Van @Uğur İz @Vasfi Vural @Yener Bardan @Ahmet Murat @Berk Can @Berkan Yavuz @Burak ÇELİK @Cemal KÖROĞLU @Cenk Ekim @Deniz Selahattin @Emre Cevik @ERCAN ÖNDER @Erdem ALKAN @Furkan KAN @Gökhan Bilgin @Hikmet Taşkın @Kenan Bozak @Kenan Ünal @Melih Akan @Mert G. Veren @Muhammet Nazım @Nejat Ilgaz @Nuri Aslantas @Oğuzhan Özmen @Ozan Kesgin @Salih Babalık @Seçkin HASSELİ @Serhan Altuğ @Tolga Ürey @Umut YILDIRIMOĞLU @Veysel Önal @Erdinç Esenkaya @Ergün Yılmaz @Ferdi Hoşer @Gökhan Topuz @Hekim Aslan @Şerafettin KOÇ @Tamer Büyük @Aykut Akyıl @B. Arda Aycan @Çağlar Akarca @Çağrı Bulkan @Efe Doğan @Emrah Duvar @Emre Demiray @Fatih Ak @Fatih Korkmaz @Gökhan Sakarya @Hakan AKPINAR @Hasan Geçkaldı @İlyas Sabankay @İsmail Adıyaman @Kayra İnan @Mehmet BİLİCİOĞLU @Muhammed Seyda @Nurullah Fethi @Oğuzhan Ölmez @Onur Belgin @Oytun Béda @Özgün Yazgan @Sedat Ceylan @Serdar Alp Poyraz @Serhat Özdemir @Sezer Bulat @Şahin Şarif @Taha Tekler @Uğur Bulut @Volkan Yener @Yasin Akbal @Yunus Can DUBLEN @Ali Temiz @Aziz Cagri Yurt @Cuma Yanutla @Emre Olgunlu @Erdi Üzülmez @Fatih Karadag @Ferhat Öztürk @Gökhan Erkaya @Hasan Taysi @Huseyin Arslan @Murat Erdem @Murat Terim @Nihat Berk @Samet Güler @Seçkin Yıldız @Semih Ağlar @Uğur Uzunoğlu @Yasar Aslan @Arda Karaahmetoglu @Bora Akıncı @Cem Kaya @Cenk Yelkenci @Çağlar Can @Engin ŞİŞMAN

bu saçma bilgileri nasıl bulduğumu merak edenler için; gereksiz iç dünyamı inceleyebilir (excel gerektirir)

Son düzenleme:
Limitsiz Paran olsa ve GS Başkanı olsaydın.

Nasıl bir Yıldız Karması (hakiki Oyuncuları) takımı kururdun?

#EducationIsImportant

Limitsiz Paran olsa ve GS Başkanı olsaydın.

Nasıl bir Yıldız Karması (hakiki Oyuncuları) takımı kururdun?

#EducationIsImportant
Hem geleceğe yatırım hemde iyi kadro :D

----------------------Donnarumma----------------------
-----Davinson Sánchez-- Hummels----Andreas Christensen---
--Christian Pulisic----- Youri Tielemans----Kross -----Yannick Carrasco----
------------------Messi--------Marco Asensio-----------------
------------------------Lewandowski---------------------------

Geri
Üst Alt