Kırmızı Deri Koltukta Doruk Ata TANRIVERDİ!

Evet hayattaki idolün kim öğrenelim.

Koltuk rahat mı

Koltuğunda birinin gözü oldugunu düşünüyor musun

Evet hayattaki idolün kim öğrenelim.

Dan bilzerian hem idolum hemde yaveri olmak isteyeceğim biridir.

dan-bizer1.jpg

Hayatında yaptığın en çılgınca şey neydi

Forum'da ilgi aramak icin sizofrenik gibi davranmandan dolayi ozguven sorunu yasiyormusun gercek hayatta?

Hayatında yaptığın en çılgınca şey neydi

Normalde insanları kırmamaya çalışırım ama liseye gittiğim dönemlerden bir anım var onu paylaşabilirim..

Mahalleden saf bir arkadaşımız vardı.. Kız msn adresi açıp onunla 15-20 gün boyunca konuşmuştum..

Bazen diğer arkadaşlarımda bize gelirdi onu arardık.. Dışarı çağırmak için, yok oğlum işim var deyip 10 gün boyunca bizi ekmişti..

Gece yarısına kadar konuşmuştum, daha ilginci msn dökümlerini çıktı alıp sokakta kahkahalar içinde okurduk..

Sonra tabi söylediğimizde uzunca bir süre bizimle konuşmamıştı ve sosyal hayatta güven problemi yaşadı.. Hala da doğru dürüst kız arkadaşı olmamıştır..

Forum'da ilgi aramak icin sizofrenik gibi davranmandan dolayi ozguven sorunu yasiyormusun gercek hayatta?

İlgi çekmek için şuan seninle tartışabilirim ama benim amacım keyif almak..

Keyif almadığımda ise, her zaman yaptığım gibi bu üyeliği bırakıp başka bir karakter açarım.. :yenieek:

Normalde insanları kırmamaya çalışırım ama liseye gittiğim dönemlerden bir anım var onu paylaşabilirim..

Mahalleden saf bir arkadaşımız vardı.. Kız msn adresi açıp onunla 15-20 gün boyunca konuşmuştum..

Bazen diğer arkadaşlarımda bize gelirdi onu arardık.. Dışarı çağırmak için, yok oğlum işim var deyip 10 gün boyunca bizi ekmişti..

Gece yarısına kadar konuşmuştum, daha ilginci msn dökümlerini çıktı alıp sokakta kahkahalar içinde okurduk..

Sonra tabi söylediğimizde uzunca bir süre bizimle konuşmamıştı ve sosyal hayatta güven problemi yaşadı.. Hala da doğru dürüst kız arkadaşı olmamıştır..
Bunun nesi çılgınca Doruk. Bu düpedüz yavşaklık hatta ipnelik.

ayıp etmişsin hatta kusura bakma bu puştluğa girer.

Bir ıssız adaya gitsen yanında hangi 3 şeyi götürürsün ?

Geri
Üst Alt