Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.873
- 20.623
- 2.333
Evet hayattaki idolün kim öğrenelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hayattaki idolün kim öğrenelim.
Koltuk rahat mı
Koltuğunda birinin gözü oldugunu düşünüyor musun
Hayatında yaptığın en çılgınca şey neydi
Forum'da ilgi aramak icin sizofrenik gibi davranmandan dolayi ozguven sorunu yasiyormusun gercek hayatta?
Bunun nesi çılgınca Doruk. Bu düpedüz yavşaklık hatta ipnelik.Normalde insanları kırmamaya çalışırım ama liseye gittiğim dönemlerden bir anım var onu paylaşabilirim..
Mahalleden saf bir arkadaşımız vardı.. Kız msn adresi açıp onunla 15-20 gün boyunca konuşmuştum..
Bazen diğer arkadaşlarımda bize gelirdi onu arardık.. Dışarı çağırmak için, yok oğlum işim var deyip 10 gün boyunca bizi ekmişti..
Gece yarısına kadar konuşmuştum, daha ilginci msn dökümlerini çıktı alıp sokakta kahkahalar içinde okurduk..
Sonra tabi söylediğimizde uzunca bir süre bizimle konuşmamıştı ve sosyal hayatta güven problemi yaşadı.. Hala da doğru dürüst kız arkadaşı olmamıştır..
ayıp etmişsin hatta kusura bakma bu puştluğa girer.Normalde insanları kırmamaya çalışırım ama liseye gittiğim dönemlerden bir anım var onu paylaşabilirim..
Mahalleden saf bir arkadaşımız vardı.. Kız msn adresi açıp onunla 15-20 gün boyunca konuşmuştum..
Bazen diğer arkadaşlarımda bize gelirdi onu arardık.. Dışarı çağırmak için, yok oğlum işim var deyip 10 gün boyunca bizi ekmişti..
Gece yarısına kadar konuşmuştum, daha ilginci msn dökümlerini çıktı alıp sokakta kahkahalar içinde okurduk..
Sonra tabi söylediğimizde uzunca bir süre bizimle konuşmamıştı ve sosyal hayatta güven problemi yaşadı.. Hala da doğru dürüst kız arkadaşı olmamıştır..
Bunun nesi çılgınca Doruk. Bu düpedüz yavşaklık hatta ipnelik.
ayıp etmişsin hatta kusura bakma bu puştluğa girer.
Bir ıssız adaya gitsen yanında hangi 3 şeyi götürürsün ?
Çok kıllı bir vücudun var mı ?Güneş kremi, Sir ağda bandı ve Ahmet KOLKOPARAN (kremi birinin sürmesi lazım)
Çok kıllı bir vücudun var mı ?
Ahmet Abi ye kolay gelsin o zaman...Bizim soyumuz çok kıllı genlere sahip..
Kılın hormonlara direkt etkisi olduğu da söylenir.. Mesela nerde vahşi bir azman bey görsem, kıl yumağı olduğu hemen tasdik ederim..
Ahmet Abi ye kolay gelsin o zaman...