Kırmızı Gözlü 3 Cin Problemi

Bu saptama yanlış.

Her bir cin şöyle düşünür.

Ben beyaz gözlüyüm diğer ikisi kırmızı gözlü. Diğer iki cinden birisi bize baktığında bir beyaz, bir de kırmızı gözlü cin görüyor.

Onlar tek bir cinin kırmızı gözlü olduğunu sanıyorlar ama aslında ikisi de kırmızı gözlü. Neyse ben ses etmeyim de zıbarıp gitmesinler.

Ve her bir cin böyle düşüneceği için mutlu mesut yaşayıp giderler.

hocam yanlış değil bak siz ısrarla olaya dışardan bakıyorsunuz farkında olmadan kendinizi 1 tane cinin yerine koyun

cinlerden biri;

1- ben beyaz gözlüyüm, diğer cin karşısındakini kırmızı gözlü olduğunu görüyor e bu sırada bana bakıyor bende beyazım, e haliyle kendisininde beyaz olduğunu düşünüyor karşısındaki ertesi gün ölmeli diye düşünecek ertesi gün kalkıyorlar kimse ölmemiş demek ki ben de kırmızı gözlüyüm

Hiçbir değişiklik olmaz. Çünkü evden çıkan kişi "en az biriniz kırmızı gözlü" bilgisini veriyor.

Yani en az deyince 1 de olabilir 3 te olabilir

her cin zaten diğerlerinin kırmızı gözlü olduğunu görüyor.

Eğer ki evden çıkan kişi 'sadece iki kişi kırmızı gözlü' deseydi hepsi rahatlardı.'Oh be demek ki ben değilim ' diye düşünürlerdi

ayrıca zaten bu konuda konuşmak yok haliyle hiçbirşey değişmez

"aranızdan biri kendi gözlerinin de kırmızı olduğunun farkında değil" deseydi soru anlamlı olur ve ertesi gün hepsi ölürdü.yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu durumda hiçbir değişiklik olmaz

Bunun cevabini ancak bir Cin verebilir.. Ben uzak durayim en iyisi..

Bu koşul çok önemli,

" Ama 3'ü de kendi göz rengini bilmiyor ve göz renkleri hakkında hiç konuşmuyorlar."

1.

Eğer cinler renk körü değil ise, kırmızı rengi biliyorlar ise;zaten eve gelen misafir cinlerin bildiği bir şeyi söylemiş oluyor.Zaten bu konu hakkında konuşmadıklarından , bu cinlere bir şey olmaz.

2.

Eğer cinler kırmızı rengi bilmiyorlar ise,eğer aralarında bir husümet yok ise, bu işin üstüne gitmez gül gibi yaşar giderler.Yok ortada başka bir hüsumet var, bu cinler misafirin sözlerini fırsat bilip evdeki popilasyonu azaltmaya kalkar, göz renkleri hakkında konuşmaya başlarlarsa 3 üde 1 gün sonra ölür.

Sorunun en büyük tuzağı 'adam zaten bilmedikleri bişey söylemiyor ki neden değişiklik olsun' olayı ve hala herkes bu tuzağa düşmeye devam ediyor..

Ayrıca bu bir tuzak olduğu gibi adamın 'en az birinizin gözü kırmızı' demesi bal gibi de bir değişiklik yaratıyor..

A,B,C diye bakarsak A cininin kafasında B,C'nin iki tane 'kırmızı gözlü olmayan' gördüğünü sanıyor..Bu durumda hiçbir cin herkes en az bir kırmızı gözlü olduğunu biliyor gerçekliğinin her cinin farkında olduğunu bilmiyor..

3. gün hepsi ölür..

Yav cevap degisiklik olmaz olsa niye boyle bir soru hazirlansin biraz sagduyu lutfen :D

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde bu problemin cevabını bilmeyelim hiç kimse bu konu hakkında konuşmasın bizde mutlu mesut yaşayalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cinlerin "ulan 2 gün geçti hiçkimse ölmedi demek ki hepimiz kırmzı gözlüyüz" diyecek kadar zeki olduklarını düşünmediğimden hiçbir şey değişmez demek istiyorum

Çeptalk

Bu mavi gozlu adali problemi diye geciyor. Ayni testi uc tane kahverengi gozlu Turk ile yapsak ya bir kisi cikar ya da cikmaz demek ki.

Eğer Müslümanlarsa kader deyip fazla düşünmez ve yaşarlar ama ateistlerse incine cinciğine kadar düşünürler ve ölürler.

Geri
Üst Alt